Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

mamuski i przyszłe mamuski z Łodzi i okolic :)

Polecane posty

Gość KLUB MALUSZKA W RZGOWIE
KLUB MALUCHA TĘCZOWY DOMEK Rodziców zainteresowanych powierzeniem nam opieki nad swoimi pociechami (0,5-5 lat) prosimy o kontakt. klubteczowydomek@gmail.com tel. 668-154-540 lub 509-998-715 Jesteśmy TU, NA MIEJSCU W RZGOWIE! Jeśli nie wiesz, jak zorganizować czas swojemu dziecku,zapewniając przy tym zabawę połączoną z nauką czegoś fajnego, kiedy Ty jesteś w pracy, nie możesz być z nim - zapraszamy do nas!

hej:) ja mieszkam w okolicach manufaktury:) i mam nadzieję że w ciągu tego tygodnia urodzę:) dzisiaj już mnie łapią jakieś drobne skurcze:) pracujecie czy zajmujecie się dziećmi?:)

karolla8787 ja puki co zajmuje się najmłodszym synkiem pierw był rehabilitowany a teraz okazało się że ma zaburzenia wchłaniania i wymaga specjalnej diety

ja jestem narazie w domu ale mam macierzynski a pozniej troche posiedze jeszcze na wychowawczym ale nie wiem jak długo bo nie wiem jak to z kasa bedzie olinia mam nadzieje ze to nic powaznego i ze wszystko bedzie z synkiem oki :)

Gość ((((((((((((((((((((((((((((((
Cześć Kobitki :):) Mam do Was pytanko - czy, któraś z Was miała do czynienia kiedykolwiek z prof. Bogdanem Kałużewskim. Przyjmuje w GENOSIE na Sterlinga....Byłabym wdzięczna za opinie na jego temat... Pozdrawiam.....

kaktusowata no nie zapowiada się dobrze mati ma podejrzenie celiaki to nietolerancja na gluten i białko mleka krowiego obowiązuje go specjalna dieta żłobek odpada przedszkole jeśli już do integracine jeśli już bo z państwowym mogą być duże problemy dlatego siedzę w domu i gotują małemu

Paty i Olinia ja też chętna na ten spacer :) może być piaskownica :) Martynkę teraz wszystko interesuje, a już tam gdzie są dzieci to jest pełnia szczęscia :) Pozdrawiam serdecznie!

No to jak się umawiamy? Ja postaram się być dzisiaj gdzieś po 17.00 na placu zabaw w parku. Poznacie mnie po dzieciach. Oboje mają blond loczki. :) Młody z pewnością będzie wojował w piaskownicy.

Paty25 nam dziś nie pasuje my niedawno wróciliśmy właśnie z parku :)na jutro też już mamy plany ale może na środę ??? pozdrawiam

widzę że topik się rozwija:) Ja mieszkałam w Łodzi dwa lata temu na Chojnach ale teraz mieszkam w Aleksandrowie

dziewczyny mi też pasuje dopiero środa! tylko wytłumaczcie mi gdzie dokładnie jest piaskownica? mówimy o tym parku koło kościoła? takim między Grota a Dąbrowskiego? ja tu mieszkam od niedawna i nie bardzo się jeszcze w okolicy orientuje! jest jakiś punkt charakterystyczny? żeby nie polazła do innej piaskownicy hi hi :) mnie możecie poznać po wózku! taki żółto-szary tako jumper x :)

Dobrze, że Wam dzisiaj nie pasowało, bo my też nie dotarliśmy ze względu na pogodę. Byliśmy na placu zabaw koło bloku, żeby w razie czego zdążyć przed deszczem. To może być w środę. Mam nadzieję, że mi nic nie wypadnie. Godzina może być ok.17.00? Plac zabaw w parku jest jeden na końcu, idąc od kościoła w stronę Widzewa.

no to wiem, który to park i który plac zabaw :) 17 nam pasuje :) chyba, że pogoda znów byłaby do bani :o

dziewczyny jutro ma być pogoda podobna do tej dzisiejszej i mam pytanie czy spotkanie w piaskownicy nadal aktualne? no i gdzie się wszystkie podziewacie? hmmm? ;)cicho coś na forum :(

Mi coś wypadło i nie dotarłam na spacer, zresztą jak piszecie pogoda do pipla, a na salę zabaw Martysia jest chyba jeszcze za mała! no, ale od jutra pogoda ma być lepsza to może jutro lub w piątek uda nam się w tej piaskownicy spotkać :)

witam was dziewczynki :) heh jak moj bedzie starszy troszke to moze tez bede przyjezdzac do tej waszej piaskownicy :) moja tesciowa mieszka niedaleko tego parku , ale fakt faktem nie mam zielonego pojecia gdzie tam jest piaskownica :( moze na wiosne ciupik moj bedzie chciał sie grabkami bawic

dziewczynki a zwłąszcza te juz doswiadczone w wychowywaniu dzieci mam problem z zostawianiem adiego- wyobrazcie sobie ze moj ciupik toleruje tylko mnie i meza . wczoraj bylismy u babci i chcielismy zostawic go na godzinke i podjechac sobie do galerii, wytrzymał poł godziny a jak sie zorientował ze jest w nowym miejscu to od razu był wrzask to jeden przykłąd a drugi : gdy tylko ktos inny niz my wezmie go na rece to najpierw robi smutna minke a pozniej zaczyna płakac , mimo ze jest u siebie i mimo ze jest to jedna albo druga babcia które bywaja przeciez u nas czesto nie wiem co mam robic ( chyba musze go przyzwyczajac do innych powolutku) przeciez nie moze byc tak cały czas tylko z nami bo chciałabym tez moze od stycznia do pracy wrócic co mi radzicie jak mam przebrnąc przez ten problem macie jakies metody czy poprostu jezdzic z nim i przyzwyczajac?

No ja dotarłam do parku ale dopiero po.18. Szukałam tego żółto-szarego wozka, ale nie było. ;) Kaktusowata a ile ma twoj maluszek m-cy? Bo ok. 8m-ca dzieci maja taki okres ze tak reaguja na obcych i nic na to nie poradzisz, trzeba przeczekac, przejdzie samo.

cześć dziewczyny :-) ja też jestem z Łodzi - kiedyś mieszkałam przy Rydza- Śmigłego właśnie tam przy Tatrzańskiej, ale teraz już jestem na Radogoszczu, więc się raczej z Wami nie spotkam. Ja rodziłam 6 tygodni temu w Madurowiczu. SN bez znieczulenia. Znieczulenie chciałam, ale najpierw było za wcześnie a potem za późno. Trafiłam jednak na super położną ( nie była opłacona) - bardzo mi pomogła. Korzystałam z basenu i mogłam przeć w kuckach, dopiero na sam koniec na łóżku. Oddział poporodowy kiepsko wspominam :-( jest tu jakaś mama z mojej okolicy?

Paty a bo ja dziś znów nie dotarłam :( mojej malutkiej idzie 5 albo 6 ząbków na raz i dziś była bardzo marudna :( tak mi jej bardzo szkoda! ale i tak jest bardzo dzielna! dziś tylko miała gorszy dzień! jak jutro nie będzie tak płakała to pójdę do parku :) kaktusowa nic nie poradzę, bo moja mała płaczem reaguje tylko na obcych facetów! poza tym jest sprzedajna wszystkim ;) a babcię to już w ogóle uwielbia! tyle, że ja ją od noworodka często zostawiałam z moją mamą! jak miała 8 miesięcy to był ten lęk separacyjny! nawet do kibelka z nią szłam :o, ale np. jak przyjechała moja mama to bez problemu z nią została. nie wiem co Ci doradzić, ale faktycznie zostawiaj małego z babcią! raz pół godzinki, drugi raz trochę dłużej! na początek może nawet bądź gdzieś w pobliżu, ale jak chcesz wrócić do pracy to malutki musi się przyzwyczaić! miszka witaj! Twoja córcia to moja imienniczka :) no ja oddział poporodowy też wspominam bardzo nie miło :(

Cześć dziewczyny. Ale dzisiaj powiało co? Miszka - witaj! Kaktusowata - to maluszka masz. W takim razie nie wiem co Ci poradzić. Może zostawiaj razem z nim jakąś swoją rzecz, np. apaszkę, żeby czuł Twój zapach. Mój Niki to przez jakiś czas spał z moją bluzką (oczywiście taką noszoną nie świeżo wypraną), inaczej się darł i musiałam go na rękach trzymać. A jak się wtulił w tą bluzkę i czuł mój zapach to leżał grzecznie w łóżeczku. Gawit - w takim razie jak jutro będzie ładnie, to się stawimy w parku na placu zabaw, tylko tak dopiero w okolicach 17.00.