Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba zadbana

co powiecie o 30-letniej matce, która ubiera się jak nastolatka?

Polecane posty

Gość też mam 30 lat i 2 dzieci
fajna jestem i juz>>> przecież wyraźnie napisałam co nosze i nie było nic o mokasynach ani długich kieckach, których nota bene od młodości nie trawię :P Nawet na ślubie chciałam mieć krótka sukienkę tyle że maż i rodzina protestowała i na kościelny się przemogłam, ale później szybko się przebrałam. Ps co to znaczy "modna pidżama"? bo ja dziele pidżamy na 2 kategorie sexi i zabawne - te 1 zazwyczaj są niewygodne i bardziej służą do zabawy niż do spania :D te drugie z miekkiej bawełny ozdobione zabawnie są urocze i wygodne

Gość fajna jestem i juz
sorki ale nie zauwazylam gdzie pisalaś jak się ubierasz, tekst o warkoczach zwalił mnie z nóg:O a co do pidżam to jest wiecej kategorii: 1- seksowne -półprzezroczyste koszulki, koronkowe itp. 2. wygodne -zwykłe bawełniane bluza plus spodnie 3. - dziecinne - zpostaciami z bajek 4. modne -czyli takie na czasie, które mają po trochu ze wszystkiego, tzn. są wygodne, ładne, ale nie dziecinne i na tyle seksowne, że widać kształty. tak jak np. wspomnana przeze mnie moja ukochana pidżamka obcisłe bawełniane legginsy plus t-shirt kroj za duzy i

nie czytalam ostatniej strony ale co do tej modnej i wygodnej pizamy to ja nie wiem jak mozna spac w legginsach:/ mnie osobiscie zimno jest spac w koszulkach na ramiaczkach i niewygodnie w koronkach a spanie traktuje jako relaks a nie emczarnie wiec spie w tshirtach lub dresie zima, ale o ile koronki i sexowne pizamki moge zrozumiec ze komus w tym wygodnie spac to legginsy??

Gość syydtursdti7o7y6oyu
Ubrania się ZAKŁADA a nie UBIERA matoły!!!!! Ubierać to można choinkę

Gość oo matko
a jak można spać w dresie :D

Gość oo matko
a do dziecka jak mówisz założ się :D czy ubierz się :D???

Gość pewnie mowi
odziej sie:D:D:D

Gość oo matko
heheehe teraz się zastanawia :D

ubrania sie zaklada ale siebie sie ubiera :P a w dresie przynajmniej jest wygodnie :D i cieplo :))

Gość pewnie mowi
mysli ,mysli dziecina:D

również ubieram się jak nastolatka, zwłaszcza latem, mini spódniczka, spodenki króciutkie są na porządku dziennym, ale fakt nie wyglądam absolutnie na swój wiek (z oceny mojej i znajomych), mam 10 letniego syna, obcy ludzie biorago za mojego brata heheh i wogole miaalm dużo komicznych sytuacji co do mojego wieku :D

Gość oo matko
chyba tylko tobie :D co ty ciepłej kołdry nie masz??

Gość mamammammmaa
Kobieta, która urodziła dziecko nie powinna zakładać spódnicy mini. O bikini już nie wspomnę.

Gość Pseudonim dla mnie.
to zalezy- mozna sie ubrac jak nastolatka- w dobrym guscie:) to zalezy co to znaczy ubrac sie jak nastolatka.......

oo matko --- mam ciepla koldre ale mam tez zimno w domu :)) poza tym jestem zmarzluchem :D

Gość dupa blada i zagłada
Niektórym mamuśkom po porodzie odwala i ubierają się, jak jakieś laski. Po co to??

właśnie ja też nie rozumiem jak można spać w obcisłych legginsach? no i co w tym seksownego? moja piżamka ze snoopym to po prostu podkoszulka z miękkiej bawełny - właśnie pokazująca kształty ale nie całkiem obcisła - koloru szarego - z małą aplikacją śpiącego snoopiego za piersiach + luźne szorty w biało szare paseczki - to jest oczywiście wersja letnia :D

Gość oo matko
to chyab powinnaś założyc bluzkę bawełnianą z długim rękawem i dół lżejszy

Gość pawel38..
ostatnio widze same trzydziestki w mini,w bluzkach z myszka miki,krotkich topach,bardzo krotkich spodenkach:( myslcie sobie co chcecie,ale ja zawsze widze i wyczuje,ze one maja juz kolo trzydziechy albo lekko po...

Gość a ja seksi
A ja po porodzie seksowne koszulki oddałam znajomym. :-(

Mówi się: "ubierz się", "ubieram się młodzieżowo", "na ślub panna młoda ubiera się na biało", ale też: "załóż buty", "zakładam ciepłe ubranie". Co do piżam- mam jakieś koszulki z satyny bawełnianej (fajnie uszyte, bo od spodu bardziej czuć bawełnę a z wierzchu czuć i widać satynę), krótkie i na ramiączkach, jedną koronkową- faktycznie nadaje się tylko do tego żeby ją ze mnie zdjąć, a najczęściej śpię tak jak maż w czarnym t-shircie albo nago. Legginsy akurat nie są dla mnie ani wygodne, ani seksowne (na moim mężu robią wrażenie mniej więcej takie jak np. rajstopy). Nie wyobrażam sobie z zakrytymi nogami spać, a modę mam w nosie :) no w syt 30latki to fakt=> "skoro jest juz matka to troche by sie zdawalo wymaga doroslosci i oznak dojrzalosci a nie bujanie w rozu z postaciami z bajki :/" A co ma zakładanie różowych ubrań do dojrzałości? Różowy ma masę odcieni i niektóre jeszcze w starszym wieku pasują kobietom, a co do postaci z bajek- hm, dla mnie faktycznie infantylne i nieodpowiednie, ale nie oceniam po tym dojrzałości kobiety jako matki... Nie uważam żeby trzydziestolatka mogła sobie pozwolić na wszystko, a dwudziestodwulatka miała udowadniać w jakiś sposób dojrzałość psychiczną ubraniem, co tu ma wiek i dzieci do rzeczy? Nic złego nie widzę w parze gdzie ojciec pcha wózek a mama w mini i szpilach idzie obok, albo w młodej mamie z dredami, w bojówkach i z tatuażem i dzieciakiem w chuście.

mój mąż w ogóle nie toleruje pidżam :P Ma 1 kupiona specjalnie do szpitala i leży w szafie. Śpi po prostu w bokserkach i podkoszulku- i tu juz ma różne wzory również śmieszne- np bokserki w kaktusy - koszulkę z logo supermana itp. Mamy poczucie humoru po prostu - co w tym złego? Po co być śmiertelnie poważnym non stop?

Gość a ja seksi
Ja uważam, że seksowne koszulki są dobre dla kobiet, które nie mają dzieci, bo matce nie wypada ubierać sie jak nastolatce.

wytłumacz czemu matka nie moze wyglądać sexi?

Gość fajna jestem i juz
ej ale to są legginsy do spania bawełniane, a nie jakieś lateksy:P dobrze uszyte legginsy z dobrego materiału nawet jak są obcisłe, to nie uciskają, bo ich po prostu nie czujesz na dupie, rozumiemy się?:P ze snoopym mogę spać jak zrobimy sobie z córką pidżama party, ale do małżenskiego łózka wskakuję w coś bardziej przyzwoitego, zeby się mnie mąż nie wystraszył:P

Gość taa niedobra pupa
Tak się składa, że czasy się zmieniają, i obecnie coraz bardziej powszechne staje się noszenie nawet przez facetów po 30, na Zachodzie to najb. widac, koszulek z myszką miki, itp. Niejeden się zgorszy, inny nie, mi to się b. podoba. Czy jak ktoś ma 30 lat to musi być od razu jakimś poważnym burakiem? Teraz w tym wieku gra się w gry komputerowe, niektórzy oglądają kreskówki, ma się fantazję i należy to pielęgnować a nie tępić. No i kompletnie nie rozumiem to autorka widzi złego w dżinsach? To chyba najb. uniwersalne spodnie dla osoby każdej płci, na każdy wiek....

Gość fajna jestem i juz
a co do seksownych koszulek tylko dla bezdzietnych to się nie zgodzę. pojebało chyba co niektóre:O ja np. zawsze mam na sobie seksowną bieliznę, bo jakoś daje mi to poczucie fajnego wyglądu, pomimo, że nie chodzę z bielizną na wierzchu. jakoś tak fajniej się czuję gdy wiem, ze pod spodem mam coś fajnego a nie gacie do pępka kupione w pieciopaku:O ps. dla nie bardzo zorientowanych: seksowna bielizna to niekoniecznie obciskająca i niewygodna bielizna, nie stringi wrzynające się w rowek i za ciasny biustonosz żeby jak najwięcej z niego uciekało:O

Gość a ja seksi
Bo jest się matką, a nie kobietą. I dlatego. Przecież nie będę mężowi takiego zwisa pokazywać i jeszcze upychać go w jakiejś seksownej koszulce.

Gość J z T
ja mam 30 lat, ubieram się zwyczajnie, nie typowo młodzieżowo ani nie noszę kostiumów itd. i nikt nigdy nie dał mi tyle lat, ile mam, od kiedy skończyłam 20. np. w ciągu minionego roku najbardziej odmłodził mnie pan w sklepie nocnym z alkoholem, pytając o dowód lub legitymację studencką - bo wyglądałam niby na 21 lat :) to mnie nieco wkurza, ale zazwyczaj jestem odmładzana o jakieś 4. aha, mam dziecko trzyletnie. pozdrawiam