Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć

BRZYDZĘ SIĘ MOICH RODZICÓW

Polecane posty

Gość buahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
18:11 [zgłoś do usunięcia] odstaw to swinstwo jaka ty jestes k**wa glupia jak slyszy, ze sie j**ia w notzy za sciana, a brat spi z nimi w pokoju to chyba oczywiste ze sie j**ia przy nim, a moze nawet razem z nim mocne:D:D:D:D:D:D

Jako mała dziewczynka nie wiedziałaś co to sex. ok- mogłaś się niepokoić. Teraz wiesz i nadal robisz z tego wielkie halo. Nie wiem, ale dla mnie Twoja postawa jest CHORA. Chyba jako jedyna popieram szokkkkk

Bo przezycia z dziecinstwa nie znikaja, a zostaja przeniesione do zycia doroslego. Jesli plakala w wieku dzieciecym, to i jako dorosla kobieta nie bedzie czuc sie z tym komfortowo.

Gość trewqyhuyr
A co by było gdyby twój tata np. kochał się z obcą baba wtedy to dopiero byś rzygała

Gość ciotka_klotka_
i jak tam,autorko? przelamałas sie i powiedziałas cos im? napisalas ze mają kase,to skoro ojciec taki len to moze Wy zorganizujcie wykonczenie choc 1pokoju na górze? albo nawet jesli wam nie da na ekipe to niech wam choc da kase na farby itp to własnymi siłami wykonczycie z bratem:) moze mu sie po prostu nie chce/nie ma czasu organizowac remontu,bo to trzeba ekipe znalezc,materiały kupic itp,moze wy to wezcie na siebie? my gniezdzimy sie z mezem i dzieckiem w 1 pokoju a u gory tez 4 pokoje niewykonczone:( tylko ze my zbieramy kase:)a dziecko ma kilka m-cy wiec na pewno nie wie co robimy:p i zawsze tylko wtedy, gdy spi, a takie małe to na pewno nie udaje:D

Gość ciotka_klotka_
podnosze

hej :) Ciotko klotko >>> ojciec wczoraj w obecności mojej cioci powiedział że w tym roku bedziemy juz tam na górze mieszkać (znowu sie przechwala już od 10 lat) mowił że wezmie urlop itd... ja w to absolytnie nie wierzę. Także dalej będzie tak, że mój brat ze starymi spi.. ja od 2 dni mam pieska ktory ze mną śpi w pokoju także już się nie boję zasypiam spokojnie :) jest to jakieś rozwiązanie z tym psem :P Powoli zapominam o tym całym incydencie ... choś przypomina mi sie to na każdym kroku np wczoraj matka do starego "zrób gorę to będziesz miał nowe auto" stary "prędzej ci dziecko zrobię" :O Dziekuję że interesuje cie moj los Ciotko klotko :)

Gość do marco
posikałam sie ze smiechu czytajac twoja wypowiedz masz 100% racje jako jedyny w tym temacie dziewucha jakas pierdolnieta jest i tyle a tekst z gargamelem mnie ucieszył na dzień cały mieć 18 lat i włazic starym do pokoju bo sie boi ja bym taka do psychiatry zaprowadziła bo ma nie równo pod sufitem juz widze tego jej chłopaka co to za baran musi być

Gość ciotka_klotka_
autorko, strasznie obleśnie zachowuje się ten Twój tata:o takie teksty przy dzieciach:o bleee a o co chodziło z tym ze jak zrobi góre to bedzie miał nowe auto, to nie rozumiem... ale generalnie widzę, że u Was w domu temat wykonczenia góry to temat ciągle żywy..no i dobrze:)i Ty z bratem powinnaś jak najczęściej o tym mówić,żeby ojciec nie miał okazji zapomnieć;) fajnie że masz kompana w postaci pieska:) prywatność z chłopakiem i tak masz a prywatność zachowana:) super rozwiązanie;) no ale nie na dłuzszą metę! także tak jak ktoś napisał, wierćcie z bratem ojcu dziure w brzuchu o te pokoje na górze:) ja mężowi nie wierce dziury w brzuchu o pokoje na górze,bo nie chce go denerwowac bo nie ma na to ani czasu ani kasy na razie niestety:(