Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć

BRZYDZĘ SIĘ MOICH RODZICÓW

Polecane posty

Gość pytanie na kolatzję
albo rybki albo akwarium. albo bedziesz sama i sprowadzac faceta i sie przy okazji bac po notzach, albo bedziesz z bratem, bezpieczna ale z man ci juz nie zrobi paltzówki.

No nie uprawiam seksu z nim ale za to inne rzeczy :O chodzby nawet calowanie sie przy bracie odpada. A co do pyt czy moi starzy okazuja sobie uczucia przy nas? Nie. Nigdy!!! Nawet kocham cie nie mowia do siebie nie przytulaja nic!!!!!!!!! jak ojciec przy nas matke w policzek pocalowal to dla mnie bylo nienormalne :O

Gość pytanie na kolatzję
ona uwaza ze to jest ok i dżezzi ze dzieci slysza jak sobie rodzice wyznaja gleboka milosc na praltze. ciekawe czy sie tych dzieci zapytala o zdanie, czy one tego chca :D

Gość NianiaNiunia
Ja sobie staram wyobrazic, jak oni sie czuja, kiedy w trakcie ich bzykania syn wstaje i wychodzi? Nie widza w tym nic nienormalnego? Moze wczesniej mysleli, ze on spi, ale skoro wystaje i wychodzi, no to chyba slyszal?! Moze zgadaj sie z bratem i porozmawiajcie z rodzicami? Chyba nic innego sie nie da zrobic, jak starac sie ich uciszyc rozmowa. Jesli nie rozumieja, no to nie szanuja waszych uczuc. Uczysz sie jeszcze, czy juz po szkole?

Gość NianiaNiunia
Poszukaj psychologa, a moze pojdz do pedagoga szkolnego. To bedzie rzutowalo na twoje przyszle zwiazki, bedziesz sie brzydzila seksu i myslala, ze robisz cos niewlasciwego. Moze psycholog pomoze ci w tej sytuacji.

Nie no... nie uprawiam seksu z powodu tego że mam uraz przez starych. Po prostu nie chcę jeszcze... uważam że jestem za młoda a jakby mnie chłopak zaciążył to matka raz powiedziała że by mnie z domu wyrzuciła.

raz sie pieprzyc już chcieli i tez wtedy spalam u nich (kurwa zawsze jak jestem tam w pokoju to sie im chce :O) i slysze ze sie ojcies juz zabiera za to cos kurwa szepcą to ja tak zaczelam glosno odksztuszać tzn tak zakaszlalam mocniej to sie uspokoili ale za 5 min jak mysleli ze juz zasnac zdazylam to dalej swoje kurwa :O

Gość pytanie na kolatzję
poszua sie jebac z mezem na praulce :classic_cool:

Gość pytanie na kolatzję
tez nie tzaje. ja ci powiem, ze moi starzy starali sie byc dyskretni.. przyuapauam ich tylko 2 razy. raz mialam ze 3 lata to robili to pod kotzem. weszuam do nich do pokoju i myslałam, ze sie bawią. wskoczylam ojcu na pletzy i wouauam "wio koniku" drugi taz juz wiedziauam tzo robią, ale nie zgorszyuo mnie to jakos :o

"wredzioszek sie tak podekscytowala tym wszystkim, ze pewnie jest wstanie ci zasponsorowac ten remont! " Tak samo jestem podekscytowana jak reszta rozmówców z tego topicu :O wypchaj się :P do autorki> co trzeba jeszcze wyremontować w tych pokojach? Czy są zrobione podłogi, gniazdka i takie podstawy bo jeśli tak to wystarczy kupić farbe za jakieś 100 zł machnąć ściany, z tym sobie z bratem poradzicie. Nie śpicie na podłogach chyba? więc łózka macie, zabrać je na góre i macie swoje pokoje z dala od rodziców.

Na gorze jest sam beton. Podłog nie ma, ściany są po części wytynkowane. A w ogole starzy sobie strych z tego zrobili bo tam jest doslownie wszystko. Stare szafy ubrania wszystko mowie wam! Myszy też! Pajeczyny i w ogole jakas masakra od 2000 roku sie budują i gówno z tego jest :O

"Wredzioszek a ty masz zone i dzieci?" żony nie mam bo jestem kobietą :P ale mam męża dzieci narazie nie mamy. Napewno nie będę się seksic przy dzieciach ale z seksu po urodzeniu dziecka też nie mam zamiaru rezygnować :P

Gość lololollo
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3183719 http://zapytaj.com.pl/Category/008,001/2,1207935,Co_mam_robic_jesli_nie_lubie_gdy_moi_rodzice_uprawiaja_sex_.html dzieci jakos tak juz maja ze nie lubia wiedziec,slyszec o sexie rodzicow. moja corka ma 12 lat.jak cos pieszczotliwie powiemy do siebie ,pocalujemy sie mowi-BO SIE PORZYGAM:P nie zeby nie chciala abysmy sie kochali mowi tylko NIE PRZY MNE RATUNKU;) wszystko to w formie wesolej:) ale dla mnie to sygnal ,ze nasz sex ma byc ukryty przed nia. jezeli chodzi o tematy sekualne ,gadam z nia o wszystkim o co zapyta.nie ma zadnych hamulcow i swobodnie wypytuje o szczegoly;) ale bzykac sie nie mamy!i juz!OOO!

ja z matką na takie tematy brzydzę się gadac :O ja jestem jakas inna chyba ale kurwa zazdroszcze ludziom co ze starymi potrafia sie dogadac gadaja jak z przyjacielem itd :O ja tak nie mam i nie wiem sama czy bym nawet chciala miec taki kontakt...

mysle ze masz uraz z dziecinstwa. Nasluchalas sie ich nocnych jekow i teraz masz do tego obrzydzenie. Ale swoja droga ... wkurwia mnie cos takiego, ze ludzie nie okazuja sobie uczuc i na codzien to jak obcy ludzie a w nocy jak zwierzeta:O kochane malzenstwo:O

Gość bvcbcbcvbcbccbbv
Ja też przyłapalam na tym rodziców. Robili to w nocy w kuchni :O Ja poszłam się napić, a ojciec zapinał mamę od tyłu. Nawet nie chcę o tym myśleć :O Moja przyjaciółka za to widziała, jak matka robi ojcu loda i ma do orala ogromny wstręt

o kurwa!!!!!!!!!!!!!!! a feeeeeee!!!!!!!!!!! Ja pierdole mam nerwice!! na tych kurwa naszych rodzicow debili !!!!!!!!!!!! Jak tak można?!?!???!?!? Zapinał od tyłu o ja cie... :O i jeszcze jak loda robi... fuuuuuuuj!!!!!!!!! Co za wstretni są nasi rodzice :O

o kurwa!!!!!!!!!!!!!!! a feeeeeee!!!!!!!!!!! Ja pierdole mam nerwice!! na tych kurwa naszych rodzicow debili !!!!!!!!!!!! Jak tak można?!?!???!?!? Zapinał od tyłu o ja cie... :O i jeszcze jak loda robi... fuuuuuuuj!!!!!!!!! Co za wstretni są nasi rodzice :O

Gość bvcbcbcvbcbccbbv
Jeszcze żeby robili to u siebie w pokoju :O Nie wpierdalałabym się tam w nocy :O To nie, musieli jakieś chore fantazje realizować doskonale wiedząc, że jestem w domu :O Może to była dodatkowa adrenalina? :O

Gość bvcbcbcvbcbccbbv
kafe kosiara - niech mu nawet grotę wylizuje, ale mając pewność, że dziecko nie wejdzie!!!

Gość bvcbcbcvbcbccbbv
Ja naprawdę nie wiem, czy oni nie zdają sobie sprawy z konsekwencji tego? Dorosłym osobom łatwo mówić, że "dzieci przesadzają, bo sex to normalna sprawa". Ale to, że dzieci brzydzi seks ich rodziców jest zdrowe i normalne. Ja mam 21 lat, jeszcze nie w głowie mi dzieci, ale jeśli się pojawią to nie dopuszczę do sytuacji, która mogłaby im zryć psychę :O