Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć

BRZYDZĘ SIĘ MOICH RODZICÓW

Polecane posty

nie no jasne, ale wiesz... matka ktora ma 50 lat ktora robi loda ojcu to jest dla mnie juz obrzydliwe:P mysle ze takim rodzicom, ktorzy robia to w kuchni np. to ta adrenalina ze moze ktos wejsc podnieca ich...

Gość bvcbcbcvbcbccbbv
Nawet jak pisałam o "zapinaniu od tyłu" w kontekście rodziców wzięło mnie na mdłości Nie pamiętam wszystkiego dokładnie, chociaż tego obrazu nie wyparłam do dziś - weszłam, zapaliłam światło i jak tylko ogarnęłam co się dzieje zwiałam do siebie trzaskając drzwami. Najgorsze były kolejne dni i tygodnie :O Nie chciało mi się z nimi gadać A rodzice koleżanki to byli młodsi wtedy ;)

Ojej na twoim miejscu napewno zrobiłabym to samo. ja nawet jak teraz pomysle że ojciec mógłby mnie np dotknąć teraz pogłaskać po głowie no to od razu mnie mdli :O Zawsze tez widze jak mój stary leży i ma rękę w gaciach nawet się z tym nie kryje :O

Gość bvcbcbcvbcbccbbv
Ludzie to czasem gorzej niż zwierzęta

Gość NianiaNiuunia
Reke w gaciach ot, tak, czy sobie wali? :/

Gość aabbcc111
Niestety też tak miałam i to wcale nie jest przyjemne. Spałam w drugim pokoju tyle tylko że nie było drzwi. Najlepsze jest to że zawsze wiedziałam kiedy będą się sexsić tzn. przeważnie w piątek lub sobotę jak sobie ciut popili tak ok. 2.00 w nocy. Traf chciał że zawsze się budziłam jak zaczynali, nie byli głośno no ale jednak było coś słychać. Mój sposób: zatykałam sobie palcami uszy i liczyłam w mysli do tysiąca. Gdy doliczyłam już było po wszystkim. Teraz się z tego śmieje ale kiedyś cała ta sytuacja strasznie mnie denerwowała i czułam się zażenowana. Już z nimi nie mieszkam, poza tym rozwiedli się. Matka mieszka z gachem i upiera sie by brat z nią mieszkał, ostatnio powiedział mi ze w nocy robią to przy nim - on ma dosyć. Normalnie zatkało mnie gdy mi o tym wspomniał. Nie wiem co mam mu powiedzieć ma 16 lat. Rodzice nie myślą że robią dziecku krzywdę.

Gość taka jak ja :(
aabbcc111 normalnie szok :O podobny wiek do mojego brata :O szczerze mu współczuję pogadaj z rodzicami skoro jesteś już dorosła i jesli masz odwagę.. dla twojego brata to napewno nie jest przyjemne :O

Gość o matko ojciec z reka w gaciac
:O ja pierdole z reka w gaciach tak przy wszystkich ?

no normalnie jak All Bundy tak samo! :( leży i ma tak reke :( jak mnie juz to na maxa wkurzy to zrobie sie na tyle odważna że patrze na niego ciagle tu na jego reke tu mu w oczy no i jak sie zczai to wyciaga :O

nie no ja bym nie wytrzymala i mu cos powiedziała! wez zacznij reagować bo niedługo to on sobie walic bedzie centralnie albo co, masakra

Powoli trace nerwy. Obrzydza mnie to tak bardzo ale nie mam odwagi o tym rozmawiać :( wstyd mi po drugie, po prostu będę z tym żyć aż do momentu kiedy założę własną rodzinę i się wyprowadzę :(

Gość NianiaNiuunia
Wyprowadz sie od razu po szkole. Szkoda tylko brata, ktory bedzie musial to znosic rok dluzej.

wiesz jak wy z bratem cicho siedzicie to oni sobie mysla ze sprawy nie ma i robia co chca. na pewno trudno sie przełamac i zwracac uwage rodzicom w tej kwestii, no ale innego rozwiazania nie widze :(

Gość aabbcc111
do ...taka jak ja :( Z matką od 1.5 roku praktycznie nie mam kontaktu (wtedy odeszła od ojca i przestała mnie znac, pośrednim powodem tego jest to że nie lubie jej faceta i trochę powiedziałam mu do słuchu, z resztą jej też) więc nie mam jak pogadać, nie znam numeru tel, oczywiście mieszkamy w tym samym mieście :) Odbił jej i w wieku 42 lat zaczęła przeżywać druga młodośc.....nie mogę tego pojąć, przygruchała sobie jakiegos fagasa i tak się piep****ą przy tym moim bracie. Na szczęście w wakacje chodzi do niej tylko w dzień i nie musi w nocy wysłuchiwać sapań. Zastanawiam się jakim trzeba być głupim żeby tak się zachowywać i nie myśleć o dzieciach. Zero wstydu. Brak słów.

ach :( moja matka spi patrze na nią a jej normalnie kiecka sie podwinęła dupe nastawiła i spi dobrze ze majty ma :O czasem widze jak chodzi w koszuli nocnej i jej przeswituje :O to tez mnie strasznie drazni :(

Gość aabbcc111
:) ja swoją matkę kiedyś też widziałam gołą, nie wiem miałam może z 8 lat, była noc, oni coś tam wypili no i zaczęli sie bzykac (jak zawsze musiałam się obudzic :) ) i nagle słysze takie 'bleee' matka porzygała się w łóżku na ojca i to podczas sexu :) poźniej biegała goła,a ze mój pokój był przechodni wszystko widziałam. O rany jaki żal jak sobie o tym teraz pomysle. oczywiście nigdy im o tym nie wspomniałam.

Gość dla mnnnnnnnie
autorko wiem co czujesz :O sama mam 20 lat i nie jestem dzieckiem, ale mieszkam kurwa w domu! najbardziej mnie wkurwia sobota i niedziela rano kiedy nie ida do roboty i pierdolą sie z rana przy otwartych drzwiach. dom mamy duzy ale co z tego jak i tak słysze :O to obrzydliwe :O

Gość aabbcc111
do ....nie wiem co począć niestety to szczera prawda :) uwierz wtedy to mnie tak nie śmieszyło. Mam maksymalnie powalonych rodziców, zwłaszcza matkę.

Gość nie wiem co począc
kuuuurwa matka leży rozwalona z nadstawioną dupą i pierdzi, a ojciec ma namiot w gaciach

Gość dla mnnnnnnnie
nie! u nas sex to temat tabu :O nigdy z nimi o tym nie rozmawiałam :O i nie zamierzam :O przykro mi jest tylko.. a moze myslą ze zachowują sie cicho ? sama nie wiem..znowu tak glosno nie sapia i nie jecza ale jednak jak sa otwarte drzwi , słysze :O

Gość tez mama i zonaaaaaaaaaaa
Dzieki za ten topik, bo sama jestem matka i juz wiem, dzieki wam, zeby uwazac na takie rzeczy. W zyciu nie dopuszcze, zeby nas dzieci zobaczyly!!!!!