Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć

BRZYDZĘ SIĘ MOICH RODZICÓW

Polecane posty

Gość nie wiem co począć

Wiem, że to naprawdę chamskie co napisałam w temacie ale ja naprawdę czuję do nich wstręt!!! Ja już nie daję rady!!! dlaczego akurat mnie to spotkało?!

Gość uzasadnij ten obrzydliwy wpis

Gość fuxjjaop.pl
dokladnie uzasadnij to :)

Gość spłodzili cię
i czujesz do nich wstręt

zrobili Ci coś że ich się brzydzisz? jeśli coś złego to Cię rozumiem i masz prawo się ich brzydzić

Gość nie wiem co począć
kurwa w nocy się bałam to przyszłam do pokoju starych (dodam ze oprocz nich tez tam spi moj brat) nie moglam zasnac w koncu zasnelam dodam tez ze jak na poczatku weszlam ojciec CO JEST ja BOJE SIE on CZLOWIEKU JA O 5 DO ROBOTY WSTAJE! ale nic. gdzies tak przed 5 stary wola matke ona poszla do kuchni i nie wiem co tam sie dzialo ale kurwa szlag mnie trfia jak tylko o tym pomysle. Zaczeli sie dupic (?) ojciec do niej MOCNIEJ MOCNIEJ KURWA MOCNIEj ! JA pierdole nienawidze ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodam ze mam 18 lat a jednak dalej mnie to obrzydza!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa mogli sie domyslec ze dzieci w pokoju obok!!!!!!! W dziecinstwie pamietam plakalam jak slyszalam to nie raz!!!! Pamietam raz podeszlam do pokoju mialam moze 6 lat i oni uprawiali seks i ja myslalam ze tato mamie cos zlego robi ale zobaczylam ze mamie sie to podoba ... i poszlam do kącika płakać. nie wiedzialam co zrobic. APELUJE KURWA DO WAS RODZICE DEBILE ZE PRZY DZIECIACH SIE TEGO NIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość problem mikroskopijnych
mieszkań

Gość nie wiem co począć
i co ja mam zrobic teraz?! JAk wroca z pracy to nawet sie do nich nie bede odzywac!!!!!!!!!!!!!!! czy ktos tak miał? :( Jest mi bardzo przykro :(

Gość problem mikroskopijnych
wolałabyś żeby lali się po pyskach? Twoi rodzice się kochają i to powinno cię cieszyć, inna sprawa, że powinni robić to jak was nie ma w domu albo bardzo cicho

Gość MARCOO
jesteś głupia smarkulą. a co Ty sobie wyopbrażasz że jak rodzice maja dzieci to nagle staja się pustelnikami??? CIESZ się ze masz rodziców gdzie istnieje między nimi chemia i namiętnosc. JASNE że pewnie czujesz że mogliby ise bardziej kryć ale rozmawiałaś z nimi na ten temat? wiem że wstyd ale na boku, z mamą,powiedz żeby byli ciszej i już. i daj spokój-każdy ma prawo do sexu. Ty jak bedziesz miała dzieci to co??nagle staniesz się cnotka niewydymką. nie jesteś pierwsza ni ostatnia co przyłapała rodziców na sexie:D

Gość no to teraz ja cos od siebie..
powiedz im ze zrobili ci krzywde......ze masz uraz do seksu przez ich debilne wygibasy i dupczenie sie..........

Gość euhehehehe
faceci tak juz maja. nie rozmiawiaj z nimi bo po co? dla faceta i tak najwazniejsze jest zakisic ogora. to jest nawet wazniejsze od ciebie. ciesz sie ze swoich kochanek do domu nie przyprowadza

Gość nie wiem co począć
nie nie wolałabym żeby sie bili ale to co miało miejsce jest nie do pojęcia ;( miałeś tak kiedyś? Chyba nie wiesz co to znaczy ja wiem ze rodzice to tez ludzie ale dla dzieci to nie jest takie proste... :(

Gość MARCOO
poza tym co z Toba nie tak?? coś czuje że masz jakieś wewnętrzne schizy i problemy. masz 18 lat i w nocy idziesz do rodziców bo się boisz??????????????? czego? gargamela z szafy?? nie przyszło CI na myśł że ojciec nie musiałby matki wołać gdyby nie to że Ty sie wpakowałaś-normalnie po cichu nie budząc brata by ją pyknał i już? ale Ty się boisz i spisz ze starymi:D:D:D:D co jesteś zazdrosna o mamusie o miejsce przy cycu??

Gość nie wiem co począć
w życiu z nimi nie porozmawiam na ten temat ! ja normalnie mam jakis uraz! Dlaczego tego nie robia jak nas nie ma w domu?! To jest obrzydliwe :((

Gość jioj
marcoo, pierdolisz. niech sie pieprza jak kroliki, ale nie fundujac przy tym dzieciom efektow dzwiekowych:O:O Nie wyobrazam sobie, aby uprawiac seks kiedy wiem, ze slysza to rodzice czy tez jak bede sama rodzicem - moje dzieci:O

Gość MARCOO
i nie dramatyzuj. ja też, kązdy..kiedys przyłapał starych na sexie?? i co z tego? masz jakis uraz do sexu?cielesności?czujesz jakś chorą rywalizacje? o co tak naprawde Ci chodzi.czemu tak CIe to rusza??

Gość klaraaaa__
kurde współczuję :( to musiało być okropne:o Twoi rodzice bardzo źle robią:o pewnie masz uraz do seksu przez nich:o powiem wprost- zachowują się jak śmierdzace buraki!!! ile macie pokoi???? Po tym co czytam jestem naprawde wdzieczna moim rodzicom ze nigdy nie dali sie przyłapac i jakos dbali o to,zebym nie słyszała,nie widziała itp.Sama tez nie dopuszcze do tego, zeby moje dzieci musiały przezywac takie cos:( biedna jestes,autorko:( ja bym sie wstydziła donich odezwac na ten temat i pewnie cierpiałabym w milczeniu, pielęgnując obrzydzenie do nich.Ale Ty jesli jestes silniejsza, walcz z tym

Gość MARCOO
jioj a czy ja pisze żeby ruchali sie wrzeszcząc?? mówie że dziewczyna dramatyzuje i sobie jakies schizy wkłąda do głowy. bzykac sie mozna,jak jej to przeszkadza to niech pogada z matką i już.jak kobiety-powinna rozumieć.

Gość nie wiem co począć
MARCOO a żebys wiedział że mam problemy leki nocne boję się ciemności wiec czasem przychodze do nich do pokoju. jakby mnie nie było to by to zrobili to w pokoju przy moim mlodszym bracie ;/ oni nie maja skrupułów ! A jak jestem w pokoju z chlopakiem sama to lataja co 5 min zagladac!!

Gość Ars Neo
Ja kiedys slyszlalam jak moi tez i co? nic, tylko potem bylo mi glupio.

Gość euhehehehe
idiotko napisala z 5 razy ze ma 18 lat

Gość a ja was zapewniam
jest jej przykro bo jej rodzice dobrze sie bawia seksem no to wariatka

Gość nie wiem co począć
klaraaaa__ i bazienka >>> bynajmiej wy dwie potraficie to zrozumiec :( ja od dziecka to mam :O jako 6latka mowilam babci ze tato w nocy bije mamusie :( od dziecka mam uraz do seksu! Czy ktokolwiek chcial by widziec i slyszec jeki i stęki?! Nie chcę się do nich odzywać, unikać ich bede jak wroca na bank...

Gość wiola2505
a ja mam 21 lat i tez nie raz slyszalam jak moi starzy sie dupia ale w koncu tez sa tylko ludzmi. na nastepny dzien sie z nich smialam ze dzieci poszly spac a oni se baraszkowali :D moze im sie zrobilo glupio ale przeciez po to swiat nastal zeby sie hlastal :D tk jest normalne. ja tez\ uprawiam sex i nie widze przeszkod dlaczego rodzice mieliby tego nie robic. w koncu jakos cie musieli splodzic ! wyluzuj bo to nie jest nic zlego a wrecz przeciwnie. znaczy ze sie kochaja. co innego gdyby kazde z nich spalo w innym pomieszczeniu i krzyczeli po sobie a to napewno by nie bylo milsze. pozdro

Gość hiacyntowa dama:)
jedno tylko mnie zastanawia(bo o zachowaniu twoich starych nawet gadac nie moge bo mi niedobrze)-PO CO OSIEMNASTOLATKA PRZYCHODZI DO RODZICOW W NOCY?to małe dzieci przychodza spac z rodzicami jak sie czegos w nocy wystrasza:o no i jak Wy spicie? gdzie sie połozyłas spac?w jednym łozku z nimi? czy z bratem? jesli macie tylko 2 pokoje to czemu brat ma pokoj z rodzicami a nie Toba? ile macie łozek?

jak masz 18 lat to sobie znajdz prace i sie wynies gdzies chocby na pokoj , daj sie rodziom cieszyc zyciem :/ i nie jestem idiotka , wypraszam sobie jebana pomaranczo

'MARCOO a żebys wiedział że mam problemy leki nocne boję się ciemności wiec czasem przychodze do nich do pokoju. " To jest pierwszy powód aby odwiedzić psychologa :O 18-lat i lata w nocy do cyca mamusi :O a rodzice mają prawo do seksu, zresztą nie darli mord jak dwa orangutany w trakcie rui, tylko nad ranem uprawiali seks a pewne odglosyw trakcie tego aktu są konieczne :P pewnie myśleli, że spisz.