Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wel mamusia

co lepsze na wesele na 2,5 rocznej dziewczynki?

Polecane posty

Pierwszy komplet taki zwykły, codzienny bym powiedziała. a sukienka śliczna ale bardziej pasuje na imieniny czy rozpoczęcie roku w przedszkolu. Jak mogę coś zasugerować? to poszukam.

Gość ewewe
2 1 lepsze na jakies urodziny czy cos na wesele za malo eleganckie

Gość ewewe
ale jak powyzej. na wesele lepiej cos bardziej odswietnego :)

Gość Ja Ci powiem
ze 2..czyli sukieneczka..super :)

Dla mnie zarówno pierwsza jak i druga jest śliczna! Nieelegancka? Mi akurat się nie podobają małe dziewczynki które są tak ubrane w falbanki i bóg wie co jeszcze,że wyglądają jak choinki :D A co najważniejsze tę sukienkę ubierzesz póxniej.

Ja bym wogóle takiego dziecka na wesele nie zabrała bo wątpie że będziecie się dobrze bawić z małą marudą:P

Gość wel mamusia
musimy zabrać bo cała rodzina będzie na weselu, a żeni się jej chrzestna więc tym bardziej! Mało tego - bierzemy również 1,5rocznego synka! Ale koło 21-22 ich odstawiamy do domku :)

Gość wel mamusia
paulinka - niestety za drogie... Poza tym nie lubię takich "strojnych"

Gość modna ładna
1 ładniesza

Gość wel mamusia
bardzo ładna, ale jeszcze troszkę za strojna jak dla mnie. Ja wolałabym coś co mogłabym jeszcze później jej zakładać, chociażby do kościoła

Ja uważam że obie jak najbardziej na wesele- u tak małych dziewczynek wszystko wypada, jakakolwiek sukieneczka i jest ok. To oczywiste że to dziecko, po pierwsze musi mieć komfort, wygodne ubranko, po drugie- praktyczne, bo prawie na pewno ubrudzi je albo o coś zahaczy. Ta druga w krateczkę trochę poważna, ale bardzo ładna ;) Mi się podobają ubranka endo, sukienki również na wesele świetne, te które mi pasują najbardziej dla dziewczynki tutaj: http://endo.pl/produkty/kategoria/2-dziewczynka/grupa/15-sukienki/5762-sukienka-dla-dziewczynki.html?v=46882 http://endo.pl/produkty/kategoria/2-dziewczynka/grupa/15-sukienki/5760-sukienka-dla-dziewczynki.html?v=46856 http://endo.pl/produkty/kategoria/2-dziewczynka/grupa/15-sukienki/5759-sukienka-dla-dziewczynki.html?v=46826 http://endo.pl/produkty/kategoria/2-dziewczynka/grupa/15-sukienki/5766-sukienka-dla-dziewczynki.html?v=46941 Z czego ta ostatnia najbardziej mi się podoba :)

Gość wel mamusia
mi też bardziej podoba się ta druga, chociaż niestety wychodzi dwa razy drożej bo trzeba będzie jeszcze dokupić koszulę :( czyli w sumie ok 80zł, ale niech tam... :)

Historynka bardzo ladne sukienki. ta pierwsza mi sie najbardziej podoba Autorko no wlasnie trzeba doliczyc cos pod spod ale z drugiej strony mozesz potem bluzke uzywac oddzielnie jeszcze do spodnic czy spodenek. udanej zabawy na weselu

Gość wel mamusia
no też bardzo ładne, ale ja chyba pozostanę przy swoim :P P.S. Wyszłam na jakieś skompiradło teraz ale przy założeniu że ja kupowałam dwie sukienki, mąż garnitur, dzieciom też coś trzeba było kupić i dlatego tak żydzę :(

Gość drugi koniecznie
ja też córci kupiłam. Jest boska ta sukienka. Do tego biała bluzeczka i cudo mała wygląda.

Gość wel mamusia
deli śliczna! No to znów mam problem :( P.S dzięki kluska...

Gość wel mamusia
a jak materiał? elastyczny czy nie bardzo? i mówisz że ładnie wyglada?

Gość drugi koniecznie
a ta sukienka różyczka z linku pauliny to porażka. Nie lubię takich sukni średniowiecznych na małych dziewczynkach.

Gość wel mamusia
a i powiedz mi jeszcze... Dałaś do niech koszule z kołnierzykiem, jak na zdjęciu?

Gość wel mamusia
wiesz, kwestia gustu... niektórzy lubią takie "wystawne", ja tam wolę coś skromniejszego a eleganckiego i przy okazji praktyczniejszego :) dlatego ta tak mi się spodobała :)

Gość drugi koniecznie
trochę się ciągnie, ale nie jest taki strasznie sztuczny ciągnący. Jest prześliczna. Na święta wielkanocne małej kupiłam, ale obskoczyła w niej wszelkie uroczystości w przedszkolu.

Gość wel mamusia
pytam, bo zastanawiam się nad rozmiarem, ale chyba wezmę 92,

Gość wel mamusia
chociaż w sumie 86 nic się nie różni poza długością... Także chyba jednak 86 :P

Gość drugi koniecznie
tego ci nie powiem bo ja kupowałam 104, ale brałam troszkę na wyrost bo chciałam żeby była na dłużej, a nie na jedno wyjście. Myślę, że jeszcze córka w niej troszkę pochodzi.