Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozbita na drobne kawałki

Błąd który kosztował mnie NAJWIĘCEJ NA ŚWIECIE....

Polecane posty

Gość Ciocia Halinka
baruch wybacz wielmożny panie jeśli prawda zabolała. Niestety prawda w oczy kole! Kim Ty chłopczyku jesteś żebym ja Ci się spowiadała ze swojej edukacji? Nawet jeśli żadnej szkoły nie skończyłam to CH Ci do tego! Widzisz jaki jesteś żałosny, ja osoba niewykształcona, bez szkoły bije Twój intelekt na łopaki! JAkie więc dla Ciebie jest dobre określenie skoro ja jestem osłem?????

Gość MiŚ PrzytulaK
medyczku cho do wujcia na kolanka:):):)

Gość fghfghfghfghfgh
Awangarda to kiedy robisz grila ? Mialas amarynowac mieso ?

Gość Halinko on nie zalozyl tematu
a ty odwracasz kota ogonem:D

Gość Inteligentna Ciociu Halinko
nie "wsza", tylko "wesz";) Pozdrawiam!

Gość erofoogbl
A czemu Medyk juz sie tu nie udziela? hahahaha "ja pjerdole"

Gość Oto uczciwy medyk!
medyk gdy był w związku jeszcze: "Właśnie wznowiłem konto na sympatii, tak sobie pisze z dziewczynami, ale wciąż jestem z tamtą. Dobrze robię Waszym zdaniem? Serio pytam Bo chyba tak kvrewsko trochę postępuje" Nie wcale nie kvrewsko medyczku:D i ty autorke od KVrew wyzywałeś:D

Gość Oto uczciwy medyk!
medyk - "Nie ma co już, niedługo 3 dzień, już nie mam nadziei. Ale trudno.Teraz Wam powiem, że nie robiła lodzika To ciekawe, ta to tego typu "kłoda" w łóżku, bo zero inicjatywy tam, najlepiej dla niej to cały czas na misjonarza ale za***iste ciałko, no ideał dla mnie, i się zaangażowałem. Wcześniejsze o wiele lepsze w łóżku, gorsze ciałko, a bez zaangażowania. " dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dno które wyzywa innych!!! ale masakra!!!!

Gość temat medyka to istna skrzynia
dowcipow:D

Gość insomaniak
oj medyk medyk, a bylo nicka zmienic hyhyhyhyhy :D

Gość meeeegan
co tak ucichło??

Co ma mój temat do waszego kurewskiego postępowania? Ja już nie będę powtarzał po raz któryś, mój temat to inna bajka. Ale ja nie okłamuje i nie zdradzam, tak jak niektóre tutaj kurwiszony, bo w przeciwieństwie do was mam zasady moralne. Baruch dajmy spokój już im, intelekt mają na poziomie hmmm poniżej poziomu:D

Gość Oto uczciwy medyk!
medyk a to że się będąc jeszcze w związku umawiałeś na sympatii to jest ok?:D To że obrabiałeś dziewczynie dupe że jest słaba też? JEsteś dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dno to takie kurwiszony jak wy, kłamiące facetowi i umawiające się z innym typem. A ja już z nią nie byłem, więc mogłem się umawiać. A co do obrabiania, to wszystko jest anonimowo, nikt nie wie jak ona wygląda, nie zna imienia nic, więc jak mogę ją obgadywać? Obrabiać to Ty możesz komuś w kiblu na dyskotece.

Gość Sonata księżycowa
medyk chłoptasiu opanuj się! Szukaj kvrwiszonów w rodzinie... Ja się nie puszczam mam jednego stałego partnera, ale po tym co przeczytałam o tobie, to nawet mi się z tobą gadać nie chce. tobie, ciebie - pisze celowo z małej litery, bo do kogoś takiego szacunku nie mam..... Poczytałam wszytskie Towje posty na inso! Genialne..... ty się dziwisz, że ta dziewczyna cie zostawiła? takiego desperata! Każda będzie cie olewała, przecież ty psychiczny jestes! Tylko nas (kobiety) wyzywać potrafisz, a porządniejsze od ciebie jestesmy... Jak w ogóle można o swojej kobiecie takie rzeczy gadac!!!!! A ta twoja desperacja - boki zrywać! "dziś nie zasne , oszaleje, drugi dzien sie do mnie nie odzywa" hehehe Prawda jest taka, że jesteś desperatem!!!! Koniec mojej gadki z toba bo jesteś załosny!!! męska dzivvka i tyle!!!

Gość medyk pocieszyc Cie?
cho na kolanka do wójcia!

Gość a ty faktycznie masz klase
" Sonata księżycowa medyk chłoptasiu opanuj się! Szukaj kvrwiszonów w rodzinie..." sama sie opanuj. nna rodzine sie nie wjezdza...

Sonata pokazałaś klasę. Może twoja rodzina się kurwi, ale na moją nie masz prawa tak mówić. I co? Pozwiesz mnie? Skoro czytałaś wszystkie moje posty, to wbij sobie do tego pustego łba że pisze TYLKO o kobietach popierających kłamstwo i zdradzających. Jeśli tak się oburzyłaś to logiczne, że sama tak postępujesz. A uwierz, są takie co mają zasady, w przeciwieństwie do Ciebie. Szkoda tylko, że na tym forum tak mało takich jest.

Ty 'ciociu halinko' jebiesz się sama, bo Ciebie jebać nikt nie chce - rozumiem frustrację, mam nadzieję że świeczki się trzymają dobrze - i są ostre :classic_cool: Odstosunkuj się ode mnie w podskokach, bo niestety ani inteligencją ani elokwencją nie grzeszysz, więc sobie daruj wycieczki osobiste i inwektywy, osobo o bardzo małym rozumku :)

Medyk odpowiadam na Twój atak na nas na inso "Tam to jest stado hien, ja pjerdole, jak szybko zapomniały o temacie i o tym, że popierają kłamstwo, typowa cecha kvrwiszonów " Słuchaj teraz już tak na poważnie i bez żadnych jaj. Doskonale zdajesz sobie sprawę, że masz ze sobą ogromne problemy, masz uraz do kobiet. Poniekąd po przeczytaniu całego tematu (ufff przebrnęłam przez to jakośc) Ci się nie dziwie.. Laska Cię olała, Ty w akcie zemsty objechałeś ją na forum, potem w akcie zemsty (nie ściemniaj,że to miało miejsce po rozstaniu) umawiałeś się na portalach randkowych. Mało tego, nie trzeba daleko szukać, to Ty traktujesz przedmiotowo kobiety... Teksty o bzykaniu, o zabawie na jedną noc etc... Nazwiesz mnie dzivvką jak wszystkie inne? Możesz się tak pocieszać, prawda jest taka, że autorka zachowała się w moich oczach karygodnie, nigdy w życiu nie przyznawałam jej racji. Debilizmem w związku jest okłamywać. Albo z kimś się jest i trzyma się zasad, albo urządza się samowolkę i postępuje bez skrupułów. Tak czy inaczej nic nie upoważnia i nie daje przyzwolenia na zbluzganie kogokolwiek tylko dlatego, że postępuje inaczej niż my... Pojmij to raz na zawsze... Czym Ty różnisz się od dzivvkarza? no czym? popierasz wyrywanie panienek na jedną noc, obgadujesz swoją własną, o innych sprawach już nie wspomne, bo mi przez gardło nie przejdzie;] Daj już spokój.... Możesz sobie dalej bluźnić, tylko co Ci to da? Wszyscy już wiemy jaki jesteś naprawdę... Wszyscy już mamy zbudowany obraz Ciebie... Daj sobie spokój... Notabene jestem pewna, że jak nad sobą nie popracujesz, to nic dobrego nie wróży Ci na przyszłość... Despotyzm w związku to potworna sprawa... Maniakalność też... Musisz się pozbierać, kiedyś może jak się opanujesz znajdziesz fajną, porządną dziewczynę.. Ale musisz się zmienić najpierw:] Adijoooos

A jak się nie znasz na ironii, to idź się doucz, tępa suko :) Ja rozumiem że Ty w opisach o sobie masz na swojej fotce peel czy innej enka to co pół internetu, zero inicjatywy własnej, zero polotu - co zresztą widać doskonale po Twoich wypowiedziach, używaniu słów, których znaczenia nie rozumiesz, biednie, oj biednie bardzo z Tobą, nie pozostaje mi nic innego tylko Ci współczuć ciężkiego życia, widać tatuś Cię kochał w dzieciństwie za mocno, mam tylko nadzieję że w końcu dorobiłaś się osobnego łóżeczka 👄

Gość brawur
Cioci Halinki to nawet wielbłądy nie jebią, mają dość tego że zmieniała szminki i ich fiuty w tęcze były :D

Gość Sonata Ksieżycowa
medyk ja gadałam, że przeczytałam wszytskie twoje posty na inso:D:D:D:D fajnie było powiem ci! Daj zać jak zaczniesz znowu pisać kolejne eseje!:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
medyk czego zdjałes temat awargandy 23?

Gość żałosneeeee
skoro medyk umawial sie z laskami na sympatii to znaczy ze jest niedowartosciowany i nie dziwne ze dziewczyna go w chu.a zrobila ,widocznie nie jest na tyle atrakcyjny ,zeby byc z taka dziewczyna :)

Gość Ciocia Halinka
żałosneeeee skoro medyk umawial sie z laskami na sympatii to znaczy ze jest niedowartosciowany i nie dziwne ze dziewczyna go w chu.a zrobila ,widocznie nie jest na tyle atrakcyjny ,zeby byc z taka dziewczyna POPIERAM W 100%

Gość KSDKJDJHHF
az sobie wejde z ciekawosci na insomnie i poczytam wypociny Medyka :D

Gość Ciocia Halinka
Kaskaczek nie zauważyłaś? ja z tobą dzicko w ogóle nie dyskutuje:) dla mnie wystarczy że masz w opisie, że popierasz PiS co już świadczy o Twoim zerowym poziomie:) Aż się dziwie, że tak oficjalnie afiszujesz się ze swoimi poglądami politycznymi! Większej siary nie ma hehe