Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

ODCHUDZANKO- topik dla tych co sie nie poddają :)

Polecane posty

witam moze ktoś przyłaczy sie do mnie ja napewno sie nie poddam :) udzielałam sie juz na dwóch topikach ale oby dwa umarły :( wiem ze jest mnóstwo innych ale wszystkie juz maja jakąś przebyta długą droge i swoje uczestniczki , głupio jest mi wchodzic w jakąś zwarta juz grupe , wiec pomyslałam ze najpierw spróbuje załozyc swój temat a jesli sie nie powiedzie to wtedy poszukam czegos na kafe jest ktos chcetny na odchudzanka ze mna?

witam koleżankę :) niestety to jest chyba domena tego forum że zaraz padają tematy (tylko dinozaury się trzymają :) ) Mam nadzieję że ten się utrzyma,może wspólnymi siłami go przy życiu utrzymamy?? ;)

Hej,sorki że dopiero teraz piszę ale w pracy siedzę i nie raz mam ograniczony dostęp do kafeterii :) Ja na diecie jestem już od stycznia i w sumie schudłam już 19 kg. Dietkę mam ułożoną przez dietetyka i szczerze nie wyobrażam sobie lepszej :) A jak u Ciebie sprawa wygląda? Ile już w dół i na jakiej dieie jesteś?

w sumie na zadnej konkretnej jem mniej troszke i zdrowo i staram sie cwiczyc codziennie heh tez poszłabym do dietetyka ale boje sie ze mnie wysmieje w sumie nie chce jakos tam duzo zrzucic na początek 2,5 kg a pozniej sie zobaczy

Gość ;]
a ja mam pytanie ile taki dietetyk sobie żąda za ułożenie takiej diety

Gość goslawa1
Można dołączyć? :) Ja od jutra zaczynam dietę Dukana :)

Gość ;]
ja byłam na dukanie 5 dni aż wstyd się przyznać ale schudłam 3 kg

Gość goslawa1
Ja byłam tydzień i prawie wcale nie schudłam :( więc postanawiam wziąć się za nią na poważnie na dłużej, bo większość ludzi ma super efekty :)

Gość ;]
no to gratuluję decyzji i życzę efektów

Gość razdwatrzy-odchudzamy się my
hej ja tez się przyłacze może :))) ;] co prawda ja chce 2, 3 kg zwalic nie wiecej :P mam 170 a waze 56.8 rano;/ zgroza jak dla mnie ;/ dzis na sniadanko zjadlam serek wiejski ze szczypiorkiem i bulke kajzerke :)

ile kosztuje ułożenie diety przez dietetyka?? myślę że to zależy od tego gdzie się mieszka- bo to jednak wpływa na kwotę usługi. Ja mieszkam w Warszawie i tu dietetyczka za ułożenie diety i konsultację wzięła ode mnie 100 zł. Nie wiem czy to dużo czy mało,ale faktem jest że dieta ułożona przez nią działa,więc wydałabym na nią i 3 razy tyle gdyby trzeba było. Kaktusowata widzę że topic powoli się rozkręca,może też stanie się takim "dinozaurem" ;)

Hej:-) Ja sie bardzo chetnie dołacze bo tez nie zamierzam sie poddac:-) Musze osiągnąc swój cel i uda NAM sie:-) Ja mam wizytę u dietetyka 19.08 a do tej pory jem tak jak uwazam i zobaczymy . Mam problem bo niestety pracuje na nocki i zupełnie nie wiem jak jesc wtedy. Macie jakies pomysły? dzisiaj dzień zaczełam od kawy i planuje tak: 11.20 2 kromki zytniego z ogórkiem sałatą i dwoma plasterkami sopockiej 14.20 25 g płatków z jog nat O% 17.00piers z kurczaka smazona z przyprawami na łyzeczce oliwy +warzywa gotowane i pozniej wychodze do pracy. Pracuje któras z was na nocki? A jak tam u was poranek mija? Pozdrawiam:-)

Moon Lady nie zezygnuj ze śniadania!! Odstaw kawę,lub wypij ją min. pół godziny po nim ale je zjedz. Proponuję jodurt naturalny i muesli (zawierają dużo błonnika), albo bułkę żytnią, lub orkiszową z serem żółtym i papryką. Na drugie śniadanie- tak do 12 napóżniej zjedz sobie jakiś owoc Na obiad kawałek piersi z kurczaka i jakaś surówka do tego kurde z tymi nockami to Ci współczuję :( pogadaj o tym z dietetyczką może ona coś fajnego wymyśli bo ja,szczerze to nie mam pomysłu co tu z Tobą zrobić :P

Ten chle zytni to własnie było moje sniadanie jakos 20 minut po wstaniu. Ja jestem całkowicie zwolenniczką sniadan:-) Dziekuje za rady :-) Ale chciałabym sie o cos dopytac , bo ser zółty jest raczej nie wskazany na diecie i musli tez dietetycy odradzają:-( a wiem ze mamsz dietke od dietetyka i rzeczywic=scie tak jesz czy to tylko Twoja propozycja dla mnie? 🌼

ja sie trzymam zasady ze sniadanie jem co chce i do poludia tez cos przegryze zawsze jakis owoc czy warzywo obiad pozniej polowe porcjii a od 18 nie jem nic tzn kolacji nie jadam :D wazylam w styczniu 68 kg dzis 57 jest roznica ktoraa zauwaza kazdy

ja tez sie trzymam :) dzisiaj mamy gosci :) przychodza obejzec dzidziusia , maz przyszykuje wyzerke a ja bede tylko siedziec przy stole i sie slinic na te wszystkie pysznosci :( ale dam rade

kaktusowa- pewnie ze dasz rade, oczywiscie nie chodzi mi o to ze nic nie tkniesz tylko ze bedziesz jadła mądrze:-) po prostu zjedz mniej niz inni i bedzie dobrze:-)

Ja dzisiaj ide na swoją pietrwszą zmiane do pracy :-) I troche sie stresuje... Ale mam tez motywacje , zeby jesc mniejsze porcje, zebym lepiej wyglądała i zeby brzuchol mi ise odstawał, musze dobrze wyglądac... Kaktusowa a Ty ile masz do zrzucenia?

Moon Lady w chwili obecnej to jakies 2,5 kg ale zaczynałam od 5 . zrzuce najpierw te dwa i pół a pózniej zastanowie sie czy dalej sie odchudzac;) ale napewno nie pozwole na to by kilogramy wróciły - bede pilnowac wagi by nie wzrosła . nie jestem osobą otyła i w sumie to bardziej zalezało by mi aby ujedrnic troche ciałao bo po ciazy nie wyglada juz tak jak wyglądało :( dlatego cwicze :) a kilogramy spadajace to drugo rzedowy plan :) a ty ile bys chciała zrzucic?

No ja niestety mam troche 9 kg, ale jak bede w połowie to juz zaczne byc sczesliwa i poczuje sie lepiej... :-)

Sniadanie : bułka kajzerka i serek wiejski ze szczypiorkiem 200g czerwona herbata pomarancza :] Parówka, Kawałek arbuza i garstka mała winogronem 2 pomidory Garść winogron W miedzy czasie 100 skoków na skakance ;p 16.00 fasolka szparagowa ( mały talerzyk od zestawu) 19.00 3 łyzki jogurtu

Hej:-) Ja jestem tylko byłam troche zapracowana i w pracy raczej nie mam dostepu do internetu ( chwilowo) . U wszystko ok:-) Troche obawiałam sie o te nocki ale nie jestem na nich głodna, tylko dzisiaj przesadziłam z kawą z mlekiem. Musze nad tym popracowac i ograniczyc . Dziewczyny wpisujmy moze swoje jadłospisy , ale tak uczciwie , moze bedzie nam łatwiej sie kontrolowac:-) Co wy na to ? 5.30 2 kromki chleba zytniego, serek wiejski, pomidor, ogórek kawa 9.15 herbata z cytryną, garstka mieszanki róznych orzechów i rodzynek( z biedronki, b.dobre) kaktusowata i jak tam poranne wazenie? własnie jestem po nocce i wydaje mi sie ze juz jest niewiadomo która godz a to dopiero 9.30 razdwatrzy - ja tez lubie parówki, ale na razie unikam , bo boje sie ze to nie posłuzy mojemu odchudzaniu 🌼

Gdzie jestescie?Mam nadzieje ze nie zostane sama. własnie zjadłam obiad na szybko jajecznice z pomidorkiem papryką i szczypiorkiem z trezch srednich jajek i połówką bułki i kilka oreszków i chyba pojde na króciutki spacer. Mysle , ze jak wróce to cos poczytam od was :-P

no własnie zapomniałam sie zwazyc dzis ale obiecuje ze zrobie to jutro i napewno dam znac czy sa jakies postepy jestem za pisaniem tego co kazda z nas zjadła a moze zostałtsmy tu tylko we dwie:( dziewczynki gdzie wy jestescie?

Wyglada na to ze jednak zostałysmy same .... Ja jzu w łózeczku ,, bo jutro do pracy o 5 wstaje . na kolacje zjadłam sałatke z kurczakiem i pomidor , ogórek, łyzeczka oliwy i odrobina jog naturalnego po 18. jutro do 19 siedze w pracy a do domu pewnie dote kolo 21 bo jeszcze zakupy mucze zrobic... ech Kaktusowata-- miłego odpoczynku i do jutra papa

Przyjmiecie? Byłam tydzien na diecie w-o, ale schudlam 5 kg i zaczęlo mi sie robic slabo, wiec zarzuciam. Niestaty wraz z ubytkiem kg, ubylo mi rozumu albo silnej woli, bo to, co wyczyniam wola o pomste do nieba. Właśnie zezarlam Milke z orzechami. Koszmar.

pimach pewnie ze przyjmiemy :) mam nadzieje ze wogóle jeszcze ktos tu jest ze nie zostałam sama. ja dzis rano weszłam nawage a ta pokazała o kilogram mniej , wiem ze moze nie jest to super duzo ale wazne ze wogóle jest a i ponoc tak sie zdrowo odechudza gdy sie kilogram na tydzien traci - weic mnie i takie sukcesy ciesza:) a co u reszty? hop hop jest tu ktosik