Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Groteska07

Jestem zajebiście zboczona tralala^^^

Polecane posty

Na serio. Po pierwsze mam tak wyuzdane fantazje, że hoho. Ale się hamuje, bo niby, że taka porządna jestem. Mam ochotę na wiele, ale nie robię tego, bo przecież mój facet pomyśli sobie: zboczona maniaczka sexualna. A tak w ogóle to mam jeszcze takie dwie fantazje z nieznajomymi: pierwsza: młody prawiczek, wprowadzam go w świat sexu i od razu jedziemy na głębokie wody:P 2: starszy ode mnie facet, dojrzały, elegancki pan tak do lat 50, pewłen vigoru, który pragnie młodego ciała, jednocześnie jest taki władczy, taki z pazurem, że jak złapie... oh, wiem. Jestem nienormalna. Gdyby nie to, że jestem anonimowa to w życiu bym się do tego nie przyznała;]

Cieszę się;] ah, myśli zboczone;] o jeszcze: "zabawa" z inną laską też mi się marzy. Kiedyś o mały włos tego nie spróbowałam... ale jednak do niczego nie doszło, bo wiadomo gramy przyzwoite i się zawstydziłyśmy;p pocałunek, małe macanki i stop hehe;p

Gość perwersyjny man
a ja marzę o tym aby mnie zdominowała jakaś ładna kobieta, chciałbym znaleźć się u stóp takiej i dać z siebie zrobić dywanik, całować jej stopy, ssać obcasy i robić minetkę gdy ona sika a potem ona zajęła by się moimi klejnotami :-)

a ja zrealizowałam już większość moich fantazji ;) nawet aktualnie nie mam pomysłu czego bym chciała z takich bardziej wyuzdanych rzeczy.. hm.. chwilowo po prostu brakuje mi seksu, ale co zrobić.. dobrze chociaż, ze mam co wspominać :P hmm.. seks z kobietą? jeszcze nie próbowałam i chyba jeszcze nie czuję się gotowa.. ale któregoś dnia.. kto wie :D

Gość Byczek Fernando
buahahahahahahahaha

Gość prawiczka to zadna nie chce

Gość kobiety prawiczkow nie
szanuja

Powiem tak: mam faceta, którego kocham i któremu staram się dawac rozkosz i obiecałam sobie, że wkrótce zabawię sie w wyuzdaną zdzirę, w końcu tyle już mnie zna, że nie powinien sobie czegoś złego o mnie pomyślec tylko na pewno mu się spodoba;p chociaż mam może mylne wrażenie, że on woli spokojniejsze klimaty. Z jednej strony ogier, co strzela minety, że odpływam...^^^ Z drugiej jest aż za bardzo delikatny:) Ale co do tego że kobiety prawiczków nie szanują to nie prawda! Ja np marzę o prawiczku, a nie było mi dane takiego spotkac. I już sobie wyobrażam, że doprowadzam takiego do ekstazy dośc szybko... daje mu odpocząc, on jest speszony, że za szybko doszedł, ja się uśmiecham i kręcę głową i po chwili funtuje mu taki seks, że gośc odpływa... ah marzenia:)

Gość golonko
Groteska07 ile masz lat?:) bo o prawiczkach to raczej ryczące 40stki marzą:)

Gość pollyaana
a ja miałam seks z prawiczkiem i nie polecam:| ja mam podobna fantazje chciałabym sie przespac z factem o 40 lat za kase (w sensie on płaci mi) w marzeniach chciałabym osiągnac szczyt upodlenia, czyli ostry seks z nieznajomym a potem ma mi zucic plik kasy na stolik i wyjsc. hehe

Gość i to maja byc zobczone
fantazje kobieto ja to mam lepsze np, seks w 3, z wiazaniem, szybki numerek w windzie lub w prymierzalni, nie powiem mam faceta ktory sie stara ale apetyt rosnie w miare jedzenia:)

lat mam 25;] do 40 mi brakuje hoho a... takie fantazje typu winda to też mam, ale to jest akurat do spełnienia. W sumie poddałaś mi niezły pomysł z tą przymierzalnią:P O sexie z 3facetami jakoś nigdy nie marzyłam, ale np kobieta+facet^^^ ogólnie mój facet jest cudowny, kochamy się przeróżnie, ale cholera czegoś mi brakuje... i to czegoś bardzo głupiego: skoku w bok... bez zobowiązań...

Gość TajemniczyBrunet
Mam podobne mysli co Ty ;) Tez jestem w szczesliwym zwiazku a jednak czegos mi brak jakiegos skoku w bok... A skad jestes Groteska??

Gość A taka. Jego
Ja bym chętnie zobaczył jak jakis 18 latek zapladnia mi żone. Przygotował bym łoże, ubrałbym ją w białą bieliznę, ona by leżała z rozkraczonymi nogami a koleś by ją pompował w cip.eczke. Jak ma dni płodne jest wtedy taka śliska wewnątrz i taka napalona. Młody by ją piep.rzył od przodu a ona by miała nogi w górze. W końcu by uwolnil nasienie ze swoich nabrzmiałych jąder prosto do wnętrza pochwy mojej żony. Ja bym siedział obok i patrzył jak 18nastolatek posiadł moją żone do końca, zalał jej płodną szparke czułby się jak ogier rozpłodowy mojej żonki, a ona by leżała szczęśliwa że przyjęła do wnętrza obce nasienie które mogło ją zapłodnić.

Znów miałam ten sen. Ten czyli: jestem w obcym mieszkaniu u jakiegoś kolesia z liceum i go nakręcam :P miewam takie sny często, ale rzadko do czegoś dochodzi, zwykle poprzestajemy na grze wstępnej i potem ktoś wchodzi i o. Po bzykanku:P Jestem z Lublina. Dziś jest +40stopni na słońcu, a ja jak zwykle mam apetyt na sex i już wiem gdzie: na balkonie (ten akurat mam w cieniu:P) Wkurza mnie i irytuje, że na fantazjach się u mnie kończy.

Gość qweqwe
Ja moge pomoc spelnic jedna Twoja fantazje..Jestem prawiczkiem i chetnie sie z Toba spotkam...???

Gość TajemniczyBrunet
Groteska07 czy chcialabys urzeczywistnic jakies swoje fantazje? Moglibysmy porozmawiac prywatnie np poprzez e-maile??

Gość baskov1
ja mogę być tym pełnym wigoru z pazrem

dziwkarz- to było obleśne :P mnie ostatnio coraz bardziej kręci ta winda... ech i żeby mnie ktoś tak porządnie wyruchał :P

Gość TajemniczyBrunet
Mnie tez kreci zrobic to w windzie... :P

Gość bosingwa
groteska chetnie bym ci pomogl jestem 18 letnim prawiczkiem,ale jestem niesmialy choc bardzo ładny kazda kobieta mi tak mowi;D