Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanaja1018081

NIE WIEM CO JA MAM ZROBIC..!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdołowanaja1018081

Mieliśmy jechac z chłopak i ekipą dzisiaj nad jezioro.. na kilka dni.. on napożyczał się pieniędzy, tata mu tez daje, mi na pewno nie dadzą ani grosza . Jesteśmy ze soba prawie dwa lata, ale nigdy sie niczego przed soba nie wstydzilismy, bylismy szczerzy, ale teraz to ja nie potrafie.. on 1000 w kieszeni a ja ani grosza swojego, jeszcze sie cuze nie pracuje, on tez obecnie teraz nie pracuje:O miałam się pożyczyc to mnie kilka osob już wystawiło i w ogóle.. jeszcze dosatałam od niego psa na uroddziny to matka i ojciec mowia ze mam go ze soba wziac itd.. napisałam do niego z zgg ale jakos numer mi przeskoczył i wyswietlilo sie zamiast JA18 TO jA19 ZADDWONIŁ, powiedział, ze ma mi ochoty ukrecic łeb, ze mam 2 numery gg zapewne, ze nie widzi problemu bo on do moich starych nie pojdzie prosic aby mi dali kase na wyjazd skoro wiedza ze powini,poczułam sie jak szmata i rycze, ten wyjazd pewnie nie bedzie w lepszym nastroju, on ma niedługo przyjechac, co mam robic...no i powiedział o tym gg w taki sposósb.. : " powiedz grubasie czemu masz 2 numery gg.. jestesmy dorosli. tzn ja 19 on 21

Gość zdołowanaja1018081
ja sie ucze nie pracuje* miało byc i przepraszam ogólnie za literówki

Gość zdołowanaja1018081
???:(

Gość katies83
To jak macie 19-21 to nie jestescie dorosl ;)

Gość misslady
Nie masz kasy, a on Ci psa kupuje? jeszcze sporo lat uplynie nim osiagniecie dojrzalosc... na razie jestescie dorosli w tym sensie, ze posiadacie dowod osobisty, ale to o madrosci zyciowej itd nie swiadczy.

na początek proponuję zakupić słownik języka polskiego. dodatkowe lekcje poprawnej pisowni i składni zdań-również by ci się przydały. Twierdzisz,że jestes "dorosła" :) więc powinnaś wiedzieć, że na wakacje trzeba sobie zarobić .

Gość zdołowanaja1018081
co do pisowni to nie mam z nią problemów, pisałam szybko poza tym płacze i to dlatego . Co do tych numerów gg- mówił poważnie, był zły. Wiem,że trzeba sobie zarobic, ale ja nie będę pracował za grosza za ulotkę, a ze względu na fakt, że się uczę to nie moge wziąc pracy na pełen etat

ale są różnego rodzaju prace sezonowe dla młodzieży, studentów.... były zbiory truskawek, są zbiory jabłek... rodzice nie mają żadnego obowiązku dawać na wakacje 19-stolatce pieniedzy.

Gość katies83
Czym Ty sie dziewczyno przejmujesz-masz 2 konta na gg bo sobie zalozylas i tyle ja mialam kiedys chyba z 10 i nie kozystalam z nich cos tam ustawialam i tak jaos wyszlo ;) Nie przejmuj sie,że nie masz kasy-uczysz sie! A powaznie masz jakas nadwage czy cos? Czy z tym grubasem to jakos pieszczotliwie mialao byc?

Oj to jakis niedojeb ze sie tak do Ciebie odzywa nawet w zlosci ,po takim tekscie nie uwazam ze nalezy mu sie jakiekolwiek wytlumaczenie co najwyzej powiedz mu ze jeden numer gg masz specjalnie dla niego a drugi na rozmowy z przystojnymi facetami :) A w ogole czego ryczysz nie ma powodu do histerii , jak nie masz kasy to nie jedz poprostu bo tak bedziesz zdana na jego laske a nastepnym razem jak planujesz wakacje to nie zaszkodzi poroznosc ulotki za pare groszy akurat mialabys teraz troche kasy i nie byloby problemu

Gość katies83
Dinusik nie wymadrzaj sie-za prace sezonowe mialaby tez grosze-sam ic do sadu i gruszki zrywaj....I niekoniecznie z tych kilku marnych groszy zostaloby jej na wakacje....Poszukaj pracy na weekendy gdzies w centrum handlowym czesto potrzebuja osoby uczace sie na weekendy...

Gość zdołowanaja1018081
Nie jestem gruba, ale figury modelki też nie mam, mam troche grube nogi, nie chodzę w mini, on wie o moich kompleksach .. i nie miało byc to pieszczotliwie. Zamieściłam sporo ogłoszen na Gumtree etc ale nic sensownego nie znalazłam, chyba że oferty sponsoringu, który były na każdym kroku. Jak sie zachowac jak przyjedzie?

ja bym z nim nie była mój mąż przed ślubem sie tak nie zachowywał, a teraz robi mi koszmar z życia przez takie teksty myślisz, że sie już tak nie zachowa? przeciwnie moja droga będzie tylko gorzej a czemu nie powiedziałaś mu, że masz dwa nr gg? z tego powodu mógł poczuć się urażony, chociaż dzięki temu odkrył karty jaki jest na prawdę

Gość katies83
I nie rycz!!! nie pokazj mu,że cos zrobilas zle-miej tez swoja dume...

Gość zdołowanaja1018081
Jemu nie przegada.! jakbym powiedziała, ze mam 2 numery o czym sama się dowiedziałam przed chwilą to by było, że zdradzam, wyzywałby mnie pewnie, nie miałabym życia więc udaje, że nie wiem o co chodzi :O rodzice nie maja mi obowiazku dawac kasy na wyjazd- zgodzę się z tym, ale nie uważacie, ze rodzic , który kocha i się martwi to zawsze rzuci coś na drogę wiedząc, ze dziecko nie ma grosza i jest na CZYJEJŚ ŁASCE?

nie zrozum mnie źle ,ale on Cię ponizył ,a kochajaca osoba tak nie robi .Uwazam ,ze nie powinnaś jechac .Niech jedzie sam.Jaka masz pewność ,że jak z nim pojedziesz ,to nie będzie Ci wypominał,ze nie masz kasy ? Albo czy wogóle zechce za Ciebie płacić ?Ja bym nie pojechała.Powiedziałabym mu ,że GRUBASy bez kasy nie jeżdżą na wycieczki .Ty oczywiście zrobisz jak zechcesz ,ale zastanów się czy ten wyjazd sprawi Ci przyjemność ?

Gość zalecenia
Czasami rodzice mają pilniejsze wydatki od przyjemności swoich już pełnoletnich dzieci.

Gość misslady
oczywiscie, ze rodzice i dziadkowie lubia, jesli pomoga, wspomoc dzieci/wnukow w okresie wakacyjnym.

Gość misslady
jesli moga*

Gość zdołowanaja1018081
Mi w domu nie dają na nic, na nic poza to co musze miec, czyli jedzenie, dom książki. NA wszystko inne musze praowac, bo mowią, ze pasożyta trzymała nie bedą.

Gość zdołowanaja1018081
że pasożyta trzymac nie będą *

Zapytam Cię jeszcze ,bo coś wspominałaś ,że by Cię zwyzywał .czy często tak Cie za coś wyzywa ? Ubliża Ci w złości ?Bo to normalne dla mnie nie jest .trzeba sie szanować .W ten sposób blokujesz sobie drogę do szczęscia bo z nikim nowym sie nie spotykasz i nie wiesz ze mozesz miec kogos kto Cie bedzie szanował i wspierał .nie jedz z nim i zobaczysz jaka bedzie reakcja ? tego kwiatu pół swiatu .( a że 3/4 gówna warte to inna sprawa :D)

Gość zdołowanaja1018081
Tylko problem tkwi we mnie, ja należę do tych kobiet, które KOCHAJĄ ZA BARDZO, on by beze mnie nie pojechał i jak mu powiem, ze nie jade to mi powie, pakuj się szybciej, nie dopusci takiej mysli, mi tez zalezy bardzo na tym wyjeździe, długo na niego czekałam, ale już sama nie wiem :O nie mam ani złotówki. ktos tam pisał, ze nie ma kasy a kupuje mi psa na urodziny- on go za darmo wziął od ludzi. wczoraj mial mi walizke przywiezc albo mialam po nią jechac, bo nie mam bo moje rodzenstwo wyjechało to poszedł na mecz! i o 12 mamy byc na miejscu skąd wyjeżdzamy a jego nie ma! rzeczy w miarę przygotowałam, ale nie lubie na ostatania chwilę! wolał mecz, mam juz dosc, wiem ze sama siebie nie szanuje i sie poniżam będac z nim, ale bez pomocy sepcjalisty ja sama sie nie uwolnie.

Gość dfgfdgfd
jejku ja sobie tak wychowalam faaceta ze tylko by cos powiedzial zle.. na poczatku bylo idealnie pozniej sie klocilismy i jak on mi cos dopiekl to sie nie odzywalam z tyddzien az sam przychodzil,blagal. ale ZAWSZE mu wypominam np. powiedzial mi ze cale dwa miesiace siedzialam w domu nie ruszylam dupy do pracy :O [o ty dupku!!] no to do dnia dzisiejszego mowie mu czy chce byc z osoba ktore dwa miesiace siedziala w domu gdy miala pieniadzea on caly miesiac zyl z moich i dopiero 2miesiacu wzial sie do roboty.. :) i tak do dzis przy kazdej okazjii WSZYSTKO mu wypominam az nic nie owi teraz akualnie on pracuje a ja nic nie robie a jak dostanie wyplate to zakupy są moje ;D DROGIE PANIE FACETA TRZEBA WYCHOWAC