Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

...ja mam koleżankę, której chętnie podrzuciłabym ją...przy czym czsami są nieodpowiednie momenty i taki w tej chwili jest...tak podpowiada mi intuicja :) tzn. jest w związku, ale.... ...dając jej teraz do ręki tego typu książkę mogłaby mi zarzucić, że robię to specjalnie, by zniechęcić ją do kogoś :)

po Twoich wypowiedziach można stwierdzić, że masz poukładane w głowie. przynajmniej teoretycznie. ;) gdzie mieszkasz? może przypadkiem w największym polskim mieście? ;) jak większośc kobiet "za dużo myślisz". uważasz, że książka może okazać się pomocna? poleciłabyś ją koleżance? zrób to! przy najbliższej okazji jak się spotkacie, powiedz że wpadła Ci w ręce dobra książka o związkach. gdybyś dostała ją wcześniej, pomogłoby Ci to uniknąć "paru problemów" i uważasz, że każda kobieta powinna ją przeczytać. Koleżanka powinna sie sama zainteresować.

...Misiaczku:P odnośnie twojego stwierdzenia, iż książka przydałaby ci się 5 lat temu...obawiam się, że takie same błędy popełniłbyś i po jej przeczytaniu...najpierw trzeba coś przeżyć, by wzbogacony doświadczeniem wyciągnąć odpowiednie wnioski....mądrości życiowej nie zdobywa się przy pomocy literatury, a jedynie poprzez zdobywanie kolejnych doświadczeń życiowych:)

mieszkam w mieście na tą samą literę co to największe:) trochę km jest....nasze odpowiedzi zbiegły się w czasie:P

Gość to znak ze musicie być razem

Gość z wawki do wrocka
nie jest daleko

hehe nie ma to jak "przekonać sie na własnej skórze" ;) jeszcze ta nasza cecha narodowa, w myśl której - jemu się nie udało, ale mi się uda... stolica dolnego śląska?

Gość Gdybym ja miała skrzydelka
jak gąska, poleciała bym do Misia ze Śląska

>>>wroc górą :) >>>ja nic na to nie poradzę, że jedni mądrość życiową piją z mlekiem matki, a inni muszą dostać-mówiąc delikatnie... po dupie:)

Gość Misiu będzie trzeba
zainwestowac w bilet pkp

>>>chyba się nie mogę zgodzić z takim stwierdzeniem:P >>>dlaczego przy ul. Oporowskiej?? znaczy się, że znasz dobrze wrocław?!

nie znam Wrocławia dobrze. byłem raz przejazdem. z dworca pkp na lotnisko. chętnie bym zwiedził kiedyś Wrocław. znajomi którzy tam byli, bardzo polecają. :)

Wiesz co Misiu, jakoś się zmieniłeś. A szkoda bo taki fajny rześki byłeś dwa czy trzy dni temu. :)

ojoj.. :D praca moja droga. w perspektywie jeden dzień weekendu wolny i od nowa. wiesz... oszczędzam na te wszystkie "kawy" z zainteresowanymi paniami. ;)

Ala taki pełen werwy byłeś. Coś się załamało i zmisiowiałeś zgodnei z nickiem chyba. :(

Myślę, że bak Ci męskiego wsparcia. Kiedy Komik podrzucał swoje teksty, zdaje mi się, że czułeś się bardziej pewny. Teraz, opusczony i skazany na towarzystwo kobiet, zabrakło Ci nieco cynizmu. To taka dosyć dyletancka diagnoza. :)

idąc dalej Twoim tokiem rozumowania... support komicznego będzie mi potrzebny gdy już zostanę z panią sam na sam i zgasną światła... w sypialni. ;) znikam już dziś z kafeterii. miłego dnia!

Misiu, mój tok rozumowania nie podąża w tym kierunku. :D