Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda123456789

OŚWIADCZYNY- KOSZMAR

Polecane posty

Gość sdfghjkl
bo pajacu ludzie maja podobne problemy baranie zbolały

Gość PROWOKEEEEJSZYYYYYYYNNNN
autorko wylacz caps locka i sie tak nie podniecaj: ciesz sie, ze cie facet chce:D i ze w oghole ci cos kupil. zrob mu dobrze za to, bo zasluzyl chlop:D

Gość no ale sorry dziewczyny
bazienka a za ile ci tenpriscionek zczernieej i nie ebdziesz go nosic bo zbrzydnie? za rok ? za 6 miesiecy? za 2 lata? nie chdzi o to ILE on kosztuje ale chodzi o JAKOSC!

Gość sdfghjkl
bazienka... ale tak powaznie... dlaczego 10 zl? kurcze przeciez nawet na odpustach sa drozsze pierscionki i do tego srebro za 10 zl? to chyba niemozliwe

Gość Autorko ty nawet ironii nie
wyczuwasz i twierdzisz, ze to po twoim facecie ktos tu jezdzi:D:D:D:D:D masz blond wlosy pewnie. bez urazy dla myslacych blondynek.

o nie wiem ,ja akurat ze zrebrnymi perisiconkami mialam pecfhac bo zczernaialy mi po 6-12 miesiacach a kosztowaly wiecej niz 10zl.....

Gość sdfghjkl
heh tak myslałem ze jestes metalem

Gość dfgdfgdfg
autorka chcial sie pochwalic przed znajomymi a tu piescionek za 100 zl i lipa hahaha co za tepa strzala

Gość sdfghjkl
no wiedzialem ze jestes metalka !

Gość geo_ida
Autorko bardzo ładny ten pierścionek. Ważne że się oświadczył a nie ile kosztował pierścionek :) Ja też dostałam srebry i bardzo się z tego ucieszyłam bo nie podoba mi się złoto. Swoją drogą wydanie na pierścionek kilku setek jest głupie przecież ten pierścionek to tylko symbol, a nie coś co maja inni widzieć z 20 metrów.

a ja sie w rozne woodstocki i inne niezbyt czyste przedsiewziecia bawie .....aha, no to juz rozumie :o

Gość sdfghjkl
ale co to jest za gadanie ze ktos nie lubi zlota?? wtedy kupuje sie biale zloto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktore wyglada jak srebro ale jest prawdziwym zlotem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość adelajda123456789
to co sie blyszczy to plastik czyli twoj pierscien

bazienka, eunuchem jestes? jak dla mnie -chodzi o JAKOSC a za 10zl ,czy 100 zl to tego sie nie kupi ,niestety ...................... peirscioenk zareczynowy nosilabym do konca zycia ,wiec musialby wytrzymac z 50 lat, a watpie zeby taki za pare groszy dal rade....... tez bylabym zawiedziona ..........i to zajebiscie zawiedziona......

Gość kyllie09087
rzeczywiście facet się nie popisał,zaręczynowy musi być złoty i oczywiscie nie za mały.jak bym miała dostać gowno to bym w ogole wolała nic nie dostać

Gość faktycznie moze to
jest biale zloto?? jak to sprawdzilas autorko ze to srebro?

kyllie09087 -madrze prawisz :classic_cool:

Gość geo_ida
>ale co to jest za gadanie ze ktos nie lubi zlota?? nie wszyscy muszą lubić złoto, nie podoba mi sie kolor. A co do białego złota owszem można kupić ale po co, srebro wygląda tak samo i jest tańsze. Jakos nieswojo bym sie czuła nosząc na sobie kawałem metalu wart kilka stówek. Nie mam w zwyczaju chwalenia sie czymkolwiek, może dlatego drogie dodatki nie są mi potrzebne.

Gość adelajda123456789
Ty sie pytasz czy jest biale zloto? nie slyszalas o bialym zlocie?w jakim swiecie ty zyjesz? brak slow!!!!!!!!!!!!

Gość dfgdfgdfg
wiekszosc dzisiejszych siks to pustaki to czego oczekujesz Dla niej nieliczy sie gest tylko czy pochwali sie kolezanka drogim pierscionkiem

Gość kyllie09087
jasna sprawa ,byle czym nie trzeba się zadawaląć.jak ktoś mowi ze nie lubi zlota to znaczy ,że sam się oszukuje,nie stać go i tak sie pociesza ,zloto jest debesciarskie,srebro mozna nosić jedynie dla odmiany.srebro to taka goesza wersja dla eleganckich biedaczek

Gość adelajda123456789
aha to po co kupowac ubrania w sklepach? mozna zalozyc na siebie worek ziemniakow. albo owinac sie przescieradlem moze mi to ktos wyjasnic?

Gość dfgdfgdfg
ty nadal nic nie rozumiesz jak ty tepa wspolczuje chlpakowi

Gość oho nastepna sie znalazla
" Weridiana1986 Tak tak.. materialistka etc. A gdyby któraś z was dostała taki to same byście pyski krzywiły " no przeciez dostaly i za 200zł i sie nie krzywia, to po co macisz wode, kretynko?

Gość sylwia.a.
A nie przyszło Ci do głowy, że wybrał dla Ciebie akurat ten pierścionek, bo stwierdził, że jest najładniejszy ze wszystkich? Owszem miał może i kase na coś droższego, ale jak zobaczył ten to stwierdził, że jest najładniejszy. Ja nie mam bardzo drogiego pierścionka, jednak wiem że tego typu co ja mam są podobne dużo droższe, ale mi właśnie ten tańszy najbardziej sie spodobał. To po pierwsze. A po drugie, nie wiesz czy nie poprosił o zrobienie takiego pierścionka na wzór tego za niecałe 100 zł i może poprosił żeby został zrobiony z białego złota i diamencików. I może wygląda tak samo jak ten tańszy, ale jest droższy, a z tego tańszego został ściągniety jedynie wzór! Bo ten wzór mu sie najbardziej podobał. Najlepiej zapytaj sie. A po trzecie, to ręce opadają jak sie Ciebie czyta, nie liczy sie kasa, tylko sam gest, ale to tylko moje zdanie. Zapytaj sie go ile kosztował pierścionek.

Gość kyllie09087
pewnie ,że moze chce pochwalić się pierscionkiem i prawidłowo .trzeba mieć ambicje a nie zadawalać się kółkiem od tymbarka

Gość rg454gffhht
" adelajda123456789 Ty sie pytasz czy jest biale zloto? nie slyszalas o bialym zlocie?w jakim swiecie ty zyjesz? brak slow!!!!!!!!!!!!" o czym ty do cholery mowisz????????? :D:D:D:D:D:D:D:

Gość adelajda123456789
kolka od tymbarka moze beda jako obrączki bazienka co o tym myslisz?

Liczy się gest, a nie cena. Ale pierścionek zaręczynowy za 100zł to chujowy gest. Słowa mojego małżonka.

Gość geo_ida
>>>jasna sprawa ,byle czym nie trzeba się zadawaląć.jak ktoś mowi ze nie lubi zlota to znaczy ,że sam się oszukuje,nie stać go i tak sie pociesza ,zloto jest debesciarskie,srebro mozna nosić jedynie dla odmiany.srebro to taka goesza wersja dla eleganckich biedaczek już wolę być biedaczką :) niż obwiesić się złotem jak niektóre panie (zakładają na siebie chyba wszystko co mają) i wyglądać jak clown