Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda123456789

OŚWIADCZYNY- KOSZMAR

Polecane posty

Gość jaktobyło
Ja kupiłem Kobiecie pierścionek zaręczynowy za 1000zł choć to była wtedy moja cała wypłata, za 100zł to totalna żenada!!

Gość adi_P
zamiast docenic to co zrobił liczy się gest a nie za ile ci podarował pierscionek ale ty jestes materialistka tępa głupia pinda

A moze to nie srebro tylko białe złoto i nie cyrkonia tylko brylant ?:D Ja 14 lat temu dostałam pierścionek za 400 zł złoty z 6 cyrkoniami Wybieralismy go wspólnie u jubilera .I co z tego , skoro go nie nosze , podobnie jest z obrączka Nie cierpie bizuterii , przeszkadza mi i jej nie zakładam.To naprawde nieistotne jaka cena Moze nie stac go na drozszy bo teraz złoto poszło w góre .

Gość adelajda123456789
1000 ZL TO TEZ ZENADA PIERSCIONEK ZARECZYNOWY POWINIEN KOSZTOWAC MIN 2 TYSIACE

Gość Maryśka co nie tyśka
jasne wyrzuć ten szajs a faceta kopnij w dupe jak nie potrafi docenic kobiety i znajdz sobie prawdziwego faceta który cie doceni

Gość jaktobyło
Ludzie nie kupujecie nic w Aparcie!!! Oni sami te pierścionki zlecają zakładom jubilerskim a potem 3 razy cena w górę. Ich złoto jest jest kilka razy mniej warte. Kupcie u nich jakiś pierścionek i spróbujcie im potem go odsprzedać nawet jako złom, wyśmieją was, a jak pójdziecie do jubilera z wyceną to daję rękę że diamenty będą miały dużo skaz i tak naprawdę będą mało warte!!! Właśnie to sprawdziłem, jak sprzedawali to mało nie piszczeli z zachwytu jakie cudo a potem kilku jubilerów wykazało że kamień jest bardzo bardzo słaby. Ale to proste jakby były dobre sami by to skupili!!!

Gość sylvineczka laleczka
autorko ale jestes pier dolonieta. bym cie zostawił i kopnela w dupe tepa materialistko. nie zaslugujesz na pierscionek nawet za 2 zl. ciekawe czy ty bys kupila pierscionek za 2 tys. liczy sii cos innego niz cena pierscionka ale skoro tego nie rozumiesz to nie doroslas do malzenstwa.

Gość Janek 0000000
adelajda zostan moją muzą jak ci sprezentuje prawdziwy pierścionek tak za ok 10.000 zł

Gość jaktobyło
Skoro dla Ciebie pierścionek za 1000zł to żenada tz że jesteś pustą niedowartośiowaną lalą a twój facet ma cię za nic i stąd totalny odpust, na festynach bywają droższe hehehe

Gość adelajda123456789
O CO WAM CHODZI? PRZECIEZ PRZYJELAM OSWIADCZYNY I KOCHAM MOJEGO PRZYSZLEGO MEZA. TYLKO BYLAM W SZOKU ZE DOSTALAM TAK TANI BADZIEW

Gość Takijedenfajny
Ja dla swojej kobiety kupuję zawsze taki prezent na jaki jest warta, skoro pierścionek zaręczynowy kupuje Ci facet za 100zł, tz że jesteś dla niego nic nie warta i byc może szykuje zmianę!

Gość Facet110099
Totalna żenada, ja bukiety kupuję powyżej 100zł , musisz koniecznie pochwalić się koleżankom jakiego to masz wspaniałego faceta który obsypuje Cię drogimi prezentami hehehehehe

Gość nędzne
i pewnie jeszcze tak mędziłaś biednemu chłopakowi że poczuł się przymuszony do oświadczyn.... a pierścionek jest ładny nawet bym powiedziała za łądny jak dla Ciebie, no ale ty i tak nie zrozumiesz bo wyzej strasz niż dupe masz... ile jeszcze osób będzie po tobie jeździc zanim zrozumiesz ?

Gość adelajda123456789
AKURAT Z TEGO CO CZYTAM TO WSZYSCY JEZDZA PO NIM ZE TO ZENADA

Gość nastepna materialistka
nastepna materialistka

Gość Johny Canada
widocznie twoj chlopak na tyle ciebie wycenil ile jest wart ten pierścionek tzn ze jestes bezwartosciowa dziewczyna

Gość nie rozumiem ludzie
dziewczyna dostała pierscionek za sto zł i nie trzeba byc materialistka, zeby sie poczuć źle ja nie jestem amterialistka, ale byłoby mi nieswojo i przykro przeciez potem kolezanki chetnie ogladaja itd, ale najwazniejsze, ze przyszły maz kupil tak wazny pierscionek w takiej cenie ci, ktorych stac kupuja pierscionki za milion dolarów chodzi o gest- no walsnie, a co to za gest kupic pierscionek za sto złotych? pierscionek pownien kosztowac mniej wiecej tyle, ile jedna wypłata

Gość Johny Canada
taa pierscionki futra kolacyjki wyjazdy zagranica i inne pierdoly to ma wszystko facet finansowac frajerów szukaja glupie pindy

Gość adelajda123456789
NO NAJLEPSZY BYLBY PIERSCIONEK ULEPIONY Z KROWIEGO GOWNA

Gość Nella27
kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinnas sie cieszyc ze facet ci sie oswiadczyl, ze cie kocha i chce z toba byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jedna dziewczyna by tego chciala a ty zamiast byc szczesliwa z tego powodu to narzekasz ze dal ci pierscionek za 100 zl!!!!!!!!!!!!! tragedia co za materializm:/ , moze chlopak poprostu nie mial kasy zeby ci kupic jak to juz okreslilas pierscionek za min 2000 tys zl:/....................................................................

Gość adelajda123456789
PIENIADZE MA JA SIE CIESZE ALE JESTEM W SZOKU

Koszmarem to jest twoje zachowanie... macie rację dziewczyny - brak słów :/

Gość Iwcia-29
podam ci przyklad dwie moje siotryjedna dostala mega wypas pierscionek drogi jak cholera slub i mialo byc zycie jak w bajce i co klops juz sa po rozwodzie a druga siostra wcale pierscionka zareczynowego nie sostala od chlopaka pobrali sie i sa bardzo szczesliwi kochaja sie do dzis sa udanym kochajacym się małzenstwem

Gość rece opadaja
Liczy sie sam fakt a nie kto za ile kupil . Moze go nie stac .Jak by mial wiecej kasy to byci kupil za 10000 zl dzisiejsze kobiety masakra

Gość adelajda123456789
i co z tego?? ludzie wy nie pojmujecie tego? co za tepaki

Gość adelajda123456789
mowie ci ze go stac

Gość rece opadaja
tepakiem tojestes ty zal mi tego goscia ze takiego pustaka ma Pewnie chcialas sie pochwalic kolezanka aaaaaaa co za dzieciak masakra jaki pusty leb

Gość adelajda123456789
to przykre ze tak o mnie piszecie kocham go i ciesze sie ze bede jego zona napisalam tylko ze jestem w szoku bo nigdy nie slyszalam zeby ktos dal tak tani pierscionek zareczonowy nie spotkalam sie z czyms takim