Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda123456789

OŚWIADCZYNY- KOSZMAR

Polecane posty

Gość z tą plazmą to podszyw inaczej
autorka zamiast pisać, że jej smutno już rzuciłaby pierścionkiem w dupka i szykowała się na wyjście na miasto na nowe łowy :)

4 tys to dużo czy mało jak za tv? Pytam, bo nie posiadam telewizora w domu i się nie znam:)

Gość adelajda123456789
juz wiele razy pisalam tu ze stac go. stac go prawie na wszystko. nie ma zadnych pozaciaganych kredytow. zarabia prawie 10 tysiecy miesiecznie. ja juz nic nie rozumiem

Gość to ja anonimowo
autorko a jestes pewna ze to ze srebra? a nie biale zloto? skad ta pewnosc?

Gość adelajda123456789
42 cale :( mam dosc!!!

adelajda123456789 --> o kurde, no to zydzi na ciebie po prostu. a jak z innymi wydatkami? kupi ci cos czasem? ja rozumiem jak facet ktory malo zarabia malo daje na pierscionek zareczynowi - wiadomo, ze jak kasy nie ma to jest to niepotrzebne obciazenie dla budzetu, ale juz taki za 1000 moglby sie pokusic przy tych zarobkach.

Autorko, pomijając wszystko, jego zarobki, tą kupioną plazmę..., czy on wogóle wie jaki Ty masz gust? wie co Ci się podoba? Może on nie wie, że dla Ciebie najważniejsza jest cena? Wychodzi na to, że on wogóle Cię nie zna :)

Gość agniecha_
żałosne to jest Twoje podejście. Pierścionek jak pierścionek, dla mnie w ogóle jest to smieszne te całe pierścionki zaręczynowe:P Później każda chodzi i porównuje czy jej droższy...a jak tak to pewnie bardziej kocha i nie zdradzi:D Zenuła:)

Gość to ja anonimowo
42'? moj za 4000zl kupil 52'

Gość do - to ja anonimowo
nie jesteś gorsza, po prostu masz mniejsze wymagania. Masz do tego prawo, jeden od życia oczekuje mniej, drugi więcej. Jednego ucieszy bubel, przy innym się trzeba nagimnastykować by sprawić radość.Ale to nie znaczy, że jesteś gorsza, na pewno jesteś wartościową, fajna babką :) jedno drugiego nie przekreśla. Jak Ci odpowiada to ok. Autorki nie satysfakcjonuje cena pierścionka więc stąd ta wymiana zdań. Ale nikt do Ciebie nie pije;P

Gość adelajda123456789
ostatnio dał mi wibrator

My cenimy sobie własne nerwy, stąd pewna doza tajemniczości:) To chyba bardzo indywidualna sprawa w każdym związku. Myślę, że idzie nam nieźle, bo zaobrączkowani jesteśmy od 7 lat i obywa się jak na razie bez żadnych kryzysów...:)

Gość adelajda123456789
bazienka glupa jesteś i tyle ci powiem.klep biedę i klep w kompa

Gość jeśli to nie były podszywy
z tą plazmą i pensją to ja Ci dziewczyno szczerze współczuję. Nie chodzi o to by się wykosztowywać bóg wie za ile, ale skoro chłopaka stać a woli zaoszczędzić kasę na plazmę a Tobie dać bubel, to nie jest ok. Nie wmawiajcie jej że jest materialistką. Bo za parę lat będą topiki, że facet żyje ponad stan a ona całe dnie spędza w kuchni i o kasę na nową sukienkę musi się go prosić (to jest przykład z życia akurat, a podobnie się zaczynało;)

autorko powiedz po co udawałaś, że jesteś zadowolona? teraz on mysli, że wszystko jest ok, Ty się gryziesz, na dodatek chłop sprawił sobie fajna plazmę, i pewnie z tego powodu dziś nie zaśniesz. Tak jak Ci już pisałam, pewnie Cie nie zna na tyle by wiedziec co Ci się podoba, pewnie myślał, że pierścionek ładny, skromny, delikatny - jak Ty :) napewno Ci się podoba. No ale się biedaczysko pomylił. Na dodatek niczego jest nieświadom.

Gość adelajda1234556789
bazienka ty wiesniaro niedomyta idz poszperać po szmateksie może znajdziesz coś dla sieboe z jednym zerem ,na złomowisku widziałam też ciekawą blachę wsam raz dla ciebie na kolczyki

czesc tych wypowiedzi to byly podszywy!!!!! mam juz dosc!!! serdecznie dosc!! do tego nie moglam zaczernic sobie mojego psudonimu bo chyba juz ktos kiedys go uzywal! :( wasze wypowiedzi mnie zalamuja

bazienka ty wiesniaro niedomyta idz poszperać po szmateksie może znajdziesz coś dla sieboe z jednym zerem ,na złomowisku widziałam też ciekawą blachę wsam raz dla ciebie na kolczyki PODSZYW!!!! bazienka nie mam nic do Ciebie jestem zmeczona tym wszystkim nawet normalnie nie mozna poagadac bo dzieciom sie nudzi i musza sie podszywac!!!!

Gość do - to ja anonimowo
"bazienka jeden od życia oczekuje mniej, drugi więcej. Jednego ucieszy bubel, przy innym się trzeba nagimnastykować by sprawić radość tak to sobie tlumacz wbrew pozorom mnie trudniej zadowolic bo lubie rzeczy oryginalne i trzeba poszperac a nie isc do sklepu gdzie ceny maja 3 zera i wybrac cokolwiek byle grogie " Bazienka nie rozumiem Cię. A czy gdzieś jest napisane że nagimnastykować = wydać więcej kasy? Nagimnastykować znaczy się postarać, co nie koniecznie przekłada się na kasę, chociaż zazwyczaj wyszukane rzeczy mają też swoja cenę. Jakaś bojowa dzisiaj jesteś, nie do Ciebie było pisane a Ty znowu naskakujesz i znowu o swoim życiu...

Gość Adelajda napisz co w końcu
jest prawdą a co podszywem. Plazma jest? Sporo zarabia? i jak w koncu zareagowałaś na ten pierścionek? Napisz wszystko jeszcze raz pod czarnym nickiem, łatwiej będzie coś doradzić.

Podsumowując: rozumiem autorkę i uważam, że ma prawo czuć rozgoryczenie. Nie dlatego, że pierścionek jest tani i srebrny. Nie dlatego, że chłopaka byloby spać na droższy. Tylko dlatego, że facet się NIE POSTARAŁ. Taki gest, jak jego to o kant dupy potłuc.

Gość sylviśśśś
jbhf..... pierścionek taki sobie.powinien mieć bardziej wyeksponowane oczko i mieć trochę więcej delikatności bo przy obrączce bedzie wydawał sie taki cięzki.ogolnie może być ale na zaręczyny nie,czegoś mu brak ,nie emanuje delikatnoscią .taki uwalony jak na tłusty paluch

Gość mężatka od 10 lat
JAk by nie patrzeć - srebrnych pierścionków na zareczyny się nie daje. Koniec kropka. Uważam, że to absolutny obciach. Kolesiowi chyba sie cos pomylilo.

Gość mężatka od 10 lat
ze mnie taka mezatka jak z d... kozy

Gość kyllie09087
adelajda napisz czy dalaś mu do zrozumienia ,ze pierscionek do bani????????????