Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda123456789

OŚWIADCZYNY- KOSZMAR

Polecane posty

Gość ha ha ale jaja
tak powinien kosztowac tyle ile jedna wyplata.. no bez przesady.. gdy z moim facetem ogladalismy pierscionki i spytal mi sie ktory mi sie podoba to pokazalam mu sliczny pierscionek za 190zl a on do mnie "taki tani?" a po co mi drozszy ktory mi sie nie podoba skoro ten jest skromny i sliczny

Gość Nella27
.................i tlumacz...................jak grochem o sciane.........................:/

Gość ha ha ale jaja
tym bardziej ze u tego jubilera mamy karte stalego klienta wiec jescze zaplacilby 30%mniej:)

Gość adelajda123456789
Nella27 dokladnie jak grochem o sciane ludzie ile mam wam jeszcze tlumaczyc??

Gość Nella27
tak powinien kosztowac tyle ile jedna wyplata.. no bez przesady.. gdy z moim facetem ogladalismy pierscionki i spytal mi sie ktory mi sie podoba to pokazalam mu sliczny pierscionek za 190zl a on do mnie "taki tani?" a po co mi drozszy ktory mi sie nie podoba skoro ten jest skromny i sliczny BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):) BARDZO MADRE SLOWA:)

Gość heh ja to nawet
nie chciałam pierścionka, nie chcę wesela z białą suknią i baletem za ok 30-40 tys za jedną noc, chcę iść z facetem przez całe życie razem, chcę kochać i być kochaną, chce rozmawiać o wszystkim i słuchać bo on uwielbia ze mną rozmawiać.... pierścionek z odpustu by wystarczył... żal dupę ściska

Nieważnie jaki to pierscionek, ważne ze cie kocha i chcial sie oswiadzyc ci... moj kupiny byl na rynku, tez pewnie nie kosztowal majatku ale co z tego, mam to gdzies, bo dostalam go od kogos kto mnie kocha a ja kocham jego i chcemy być rodziną, to sie liczy a nie ze srebrny, ze za 100 zl... pustostan masz w glowie.

Gość adelajda123456789
bazienka tepaczko !!! tynk ze scian? z kazdego miesiaca sie zaoszczedza kase wiec oprocz tych pieniedzy ktore dostaje co miesiac ma pewne oszczednosci

Gość ha ha ale jaja
a chlopak mojej sis zabral ja do jubilera zeby sobie wybrala pierscionek zareczynowy i wybrala za 220zl.. a on w szoku bo miaj na ten cel przeznaczone duzo wiecej a ze mu zostala kasa to dokupil jej jeszcze sliczny zloty lancuszek z serduszkiem:)

Gość Nella27
adelajda liczy sie GEST a nie KASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość adelajda123456789
no rozumiem. ciesze sie tylko jestem w szoku. tyle

Gość ha ha ale jaja
aha i jeszcze znam kolezanke ktora nienawidzi zlota i wybrala sobie SREBRNY PIERSCIONEK ZARECZYNOWY ZA 80ZL!!!!!!!! i sama o tym mowi otwarcie, nie wstydzi sie ze jej pierscionek kosztowal 80zl. a sa szczesliwym malzenstwem juz 4lata

Gość heh ja to nawet
bazienka-----> dobrze prawisz, no ja właśnie nie rozumiem kobiet dla których najważniejszy jest pierścień i wesele, które trwa chwilę - co by się wszyscy napili i poszli w pizdu :P "na lewo na prawo w górę i w dół" no masakra, a za te kasę możesz zacząć budowę lub zrobić (zafundować) sobie wycieczkę życia, bo tyle rzeczy się jeszcze w życiu nie widziało... A najbardziej mnie wkurza jak dziewczyny się dopytują kiedy wesele, no kiedy wesele a ja mówię że nie będzie, że się napijemy w zajebistm towarzystwie a nie z ciotkami/wujkami... ale cóż najważniejsze się pokazać. Wiesz co w ogóle to mogłabym rozprawiać na ten temat jeszcze pół strony ale daruje sobie.... pozdrawa :)

Tak tak.. materialistka etc. A gdyby któraś z was dostała taki to same byście pyski krzywiły :O Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że od swojego faceta nie biorę nigdy ani grosza! Bo nie jest moim mężem i nie jestem z nim po to zeby mi fundował codziennie inną bluzkę czy Bóg wie co.. Ale szczerze gdybym dostała pierścionek najtańszy jaki udało mu się znaleźć wiedząc,ze sytuacja materialna u niego jest w porządku i nie żyje od pierwszego do pierwszego, to jednak poczułabym się nieciekawie.. było by mi przykro,że facet, który ma być ze mną całe życie, żałuje nawet na zaręczynowy pierścionek dla swojej przyszłej żony. I nie mówię tu o żadnym pierścionku za tysiąc. Ale 100zł to chyba trochę przesada jeżeli kogoś naprawdę stać na inny. Na tyle ceni swoją kobietę? To marnie widzę jej przyszłość.. pewnie będzie jej udzielał co do grosza pieniądze na wszystko :O A materialistki to raczej te, które są z facetami dla kasy. Gdybym ja ze swoim miała być dla kasy :D to już dawno bym z nim nie była ;) bo czasami to pożal się Boże hehe. Ale kocham go bez względu na wszystko :)

Gdybym sama miała wybierać to pewnie wybrałabym jeden z najtańszych :) bo nie potrafiłąbym wybrać takiego za 400zł np. Choć to nie jest żadna kosmiczna suma. Ale gdyby mi facet sam kupił i za 100zł to byłoby mi przykro. Nie ukrywam. Bo ja gdybym mogła to kupiłabym mu wszystko co najlepsze. Nawet ostatnie pieniądze wydam na niego i nie jest mi ich żal :)

Gość liczbapi
a ja dostałam za 30 zł i jest najpiękniejszy na świecie, noszę go już prawie 8 lat i ani nie ściemniał ani cyrkonia nie wylatuje

Gość nie ma co sie bulwersowac
wbrew pozorom kazda z was chcialaby cos porzadniejszego niz pierscionek za 100 zl !! przyznajcie to ja nie mowie ze ma byc za 2-3 tysiace ale sto ? to mozna sobie na codzien kupic a nie na zareczyny ale autorko musze cie skrytykowac ze latalas i cene sprawdzalas !

Gość pajakacka
Weridiana dobrze prawi!!:)

Gość pajakacka
No i troche zenujace jest to,ze autorka twierdzi ,ze nawet za 1000zl to zenada:D

A mnie nawet nie przyszło do głowy sprawdzić ile mój kosztował. Nie było to dla mnie ważne. Dla mnie był i jest najpiękniejszy i tyle. Mam go już 10 lat, jest skromny, delikatny z delikatną cyrkonią. Nie wiem ile taki pierścionek teraz kosztuje, 100? 200? 300? To naprawdę było mało istotne. Nie zamieniłabym go na żaden z brylantami. To aż tak ważne dla Was, ze od razu sprawdzacie cenę?? :o Czasy się chyba zmieniły od wtedy :)

Gość sdfghjkl
przepraszam bardzo.... za 10 zł??? to co to jest za pierscionek? gdzie sie takie kupuje? z plastiku jest?

jejku jestem 4 lata po zareczynach, prawie 2 po slubie, w zyciu nie przyszlo mi do glowy pytac co za oczko mam w pierscionku i ile kosztowal, mial byc skromny i taki jest a czy to wazne z czego i za ile?

Gość sdfghjkl
tak, wazne. przyjelabys pierscionek ulepiony z kupy?

Gość prowo prowo prow lalalallaa
weekend jest, a niektórzy to się nudza.

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
no to prawdziwy ciul z twojego przyszlego moj to mi za 23.000 sprawil pierscionek z brylantem i jeszcze w dniu sluu od niego mitshubushi dostalam masz racje nie jestes warta nic dla niego

Autorko mnie się ten twój pierścionek podoba, jest bardzo ladny, delikatny, taki kobiecy. Ja mam pierścionek za chyba ok. 450zł. z białego złota z cyrkonią, kupiony przez internet. Dla mnie to nie ma znaczenia, ważne jest to co jest między ludźmi. Ja nawet sądzę, że ten mój jest zbyt drogi, po co ładowac kasę w jedno kółko na palcu?

Piękny jest. Nieważna cena, a uczucie. I wierz mi, że nie cena o nim świadczy. Żal Cię słuchać. Nie dziwię się, że mężczyzna, jeden czy drugi jaki na Ciebie trafi ma później spaczone podejście do kobiet. Skoro trafia na taką pustą materialistkę.

Gość ale nudzicie naiwniaki juz byl
kiedys podobny temat.

Gość no ale sorry dziewczyny