Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopenhadzxka

wszystko przeżywam i się wszystkim podniecam

Polecane posty

Gość kopenhadzxka

:O wkurza mnie to w sobie... we wtorek spotkalam się z dwiema koleżankami,a jedna z nich zapoznała mnie z zabójczo przystojnym chłopakiem (nie na moje progi ,koleś ma kasy jak lodu co już mnie odstrasza ,a w dodatku jest zbyt pewny siebie no i przystojny...)wszyscy pojechaliśmy na taki punkt widokowy nocą i tam sobie impreze zrobiliśmy jeszcze z paroma osobami.. ten chłopak będę go nazywać K okazało się,ze ma dziewczyne,a do mnie ciągle mówił ,ze nie ma cytuje "byłem z nią przez rok,ale mieszkając na jednej dzielnicy widywałem się z nią raz na miesiąc więc to nie miało sensu" no dobra ,wysłuchałam go ,w sumie dostrzegłam w nich wrażliwego i inteligentnego chłopaka ..wcześniej widując go gdzies tam na ulicy czy na mieście kojarzył mi się z gogusiem ,któremu rodzice za dużo kasy dają.. pojechalismy do jego kumpla na noc i impreza ciąg dalszy .. przeholowałam z alkoholem ,a w takich momentach wole iśc do osobnego pokoju gdzie ludzi nie ma i się wyspać.. po jakis 2h wszyscy mi wparowali do pokoju ,a K przygotował mi jajecznice (którą na ślepo zjebałam bo wysypałam całą sól:O) potem herbate mi zrobił,którą natomiast przesłodził.. ;D co i tak mi nie przeszkadzało ,miło się zachował ..ale tak się wkurwiłam jak koleżanka do mnie "Ola ty z nim nie kręć nawet bo on ma dziewczyne i są już rok ze sobą" a mi kopara opadła chodz wtedy mi się on tylko podobał nic nie zamierzałam nawet.. teraz minęły 4dni on zdobył numer i do mnie dzwonił czy jakąs impreze dzisiaj robimy,albo czy się spotkamy .. na moje szczęście za jakies 2h wyjezdzam na tydzień ,ale przyznam ,że się podjarałam tym i nie wiem co mam zrobić bo koleś ma dziewczyne:O w dodatku widziałam ją na zdjęciach .. bardzo ładna no i z równie dobrego domu jak on (jeśli chodzi o materialne życie,nie wiem jak to z rodziną relacje ) Co ja mam zrobić skoro mi się on podoba ? czy tu nie ma nad czym sie zastanawiać i najlepiej to mu jasno i wyraźnie powiedzieć ,ze nic z tego ,albo co lepsze skłamać ,ze mam chłopaka..

Gość bida az piszczy
a kogo to kretynko obchodzi???

Gość innowierca
Zachowujesz się jak Kopciuszek. Rób, co Ci serce dyktuje i już. A może to ten?

Gość kopenhadzxka
jak ciebie nie obchodzi to po co wchodzisz na ten temat ? i nie obrażaj mnie bo to kazdy potrafi :O

Gość kopenhadzxka
innowierca- czemu jak kopciuszek ? chłopak nie dość,ze mnie okłamał to jeszcze jest nie tydzien ,a rok z dziewczyną ... ja bym nie chciała ,zeby kiedys któraś podbijała do mojego chłopaka i go oczarowywała ,a nie oszukujmy się każda dziewczyna może chłopakowi zaimponować ..po prostu im się nudzą z czasem i sobie zmieniają jak rękawiczki i co mam być tą następną? czy znowu mam jakies chore podejście ?

Gość kopenhadzxka
loooser -kocham to słowo :D możesz wyjaśnić czemu tak uważasz?:)

Gość kopenhadzxka
słucham? jakie dupczenie:O

Gość kopenhadzxka
ale on nie zapraszał mnie nigdzie tylko spytał się,czy mam dzisiaj czas zeby tak o się spotkac i pogadać ,a z początku zaproponował impreze bo jakąś rozkręcają jego koledzy .. dobra nie bede się w to mieszać .. dzięki za rady,których jednak niewiele było,ale przeżyje :)

Gość kopenhadzxka
na pewno nie na tym bo to juz jest inna historia,ale on o mnie z tego co mi mówił wiele rzeczy słyszał i jeśli chodzi o seks to akurat wie,ze nie ma na co liczyć,więc na pewno nie dlatego działa.. po prostu leci na dwa fronty ja to tak odbieram tylko pytanie co teraz z tym moge zrobić skoro podoba mi się ,niezbyt dawałam mu to na szczęście odczuć.. raczej trzymałam się z dala..

Gość laluluna
moze zapytaj go wprost o co mu biega - skoro ma dziewczyne? ciekawe co ci cwaniak odpowie ;)

Gość laluluna
looser - ty sie najpierw naucz znaczenia słów, zanim zaczniesz ich uzywac ;)