Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silveer

jak rozpoznać tego jedynego??

Polecane posty

Ja zawsze powtarzam, że nie ma ideałów, bo każdy ma wady i jeżeli tego nie zrozumiemy to nigdy nie będziemy szczęśliwi w żadnym związku;)

Ehm... Kobiety;) Ja zawsze myślę trzeźwo, również w uczuciach. Pewnie dlatego, że jestem facetem. Miłość nigdy nie kieruje się logiką, jednak trzeźwość umysłu zawsze pozwala na kontrolę sytuacji.

Gość Bella//
kenniks, ideałów nie ma, ale po co być z facetem który a/nie kocha Cię b/ zdradza c/ nie szanuje d/ciągle pisze do byłej e/skacze wokół mamy f/zdanie kumpli jest ważniejsze od Twojego czy to nadal jest szukanie ideału czy po prostu eliminacja wybrakowanego towaru?

Muszę ci przyznać że masz racje a tak w ogóle nas kobiety trudno czasem zrozumieć tak jak was facetów:P

Bella, tak jak ideałów nie ma tak są wady, które jesteśmy w stanie zaakceptować i takie. które kategorycznie odrzucamy. Ja miałem na myśli projektowanie faceta jak w simsach - musi mieć 184 cm wzrostu i ani mniej, ani więcej, błękitne oczy, IQ na poziomie 150:D (określone hobby i zainteresowania i wiele innych czynników) - czyli wtedy naprawdę zawęzi się wymagania do 2 kandydatów na całym świecie:D

Bella kłamie, ja taki jestem i ciągle sam :) Takie są może wymarzone ideały, ale instynkty kobiece mierzą zupełnie w inne cechy.

Gość Bella//
kenniks, takie projektowanie to już porażka tajemnica_on, to to o czym piszę to mój ideał, który najwyraźniej nie pokrywa się z zainteresowaniami przeciętnej kobiety, czytaj fura na wypasie i chamstwo wypisane na ryju

tajemnica_on - bella może podała ważne cechy i uwarunkowania, jednak nie musi to z góry oznaczać, że posiadając tylko to zdobędziesz kobietę czy możesz na nie podrywać. To są cechy, które są dla niej ważne, lecz zawsze możesz zostać zdyskredytowany za coś innego;)

Wymagania w 100% pokrywają się z życzeniami kobiet :) Problem w tym, że jak przychodzi co do czego to ideałem staje się byczek z budowy z petem w gębie i piwem w ręce :D

Gość Bella//
byczek z budowy z petem w gębie i piwem w ręce tajemnica_on ahahahha:D:D:D: przybij piątkę ;):D:D

"Wymagania w 100% pokrywają się z życzeniami kobiet Problem w tym, że jak przychodzi co do czego to ideałem staje się byczek z budowy z petem w gębie i piwem w ręce " Jeżeli tak twierdzisz, to naprawdę masz niewielkie doświadczenie z kobietami, albo na podstawie kilku nieznośnych przypadów i doświadczeń przenosisz to na całą populację.

Gość goscinnie
lubi placki :p

Charakter rozrywkowy - bardziej się do czegoś zbliżamy;) Lecz czy piwko, fajeczka i bycie dupkiem to tego wyznaczniki?

Jestem pewny tego co napisałem i wiem że tak jest :) Oczywiście jeśli chodzi o seks, bo do małżeństwa kobiety wolą bardziej przyszłościowy towar. Idealną sytuacją dla kobiety jest mieć 2 facetów- byczka z budowy do łózka oraz porządnego faceta do zarabiania kasy i wychowywania dzieci :)

Gość Bella//
faceci, chodzi o ten głupkowaty urok osobisty, błysk w oku, pewność siebie pod tytułem "mogę mieć każdą" i dziewczyny naprawdę na to lecą, wstyd się przyznać

kobiety narzekają że faceci lecą na duży cyc i zgrabny tyłek a same wybierają faceta na podstawie podobnej jakości czynników :) Jesteśmy siebie warci hehe

chodzi również o dreszczyk emocji, którego po prostu nudziarz nie zapewni. Jednak ten dreszczyk może również zapewni wierny, kulturalny facet;)

Gość Bella//
badania dowiodły, że ludzi najbardziej pociąga w drugiej osobie... nieprzewidywalność może to jest odpowiedź na pytanie, co każe kobietom lgnąć do byle idioty mającego problem ze wszystkim nałogami świata i nie mającego nawet legalnej pracy a facetom trwać przy dziuni która co sobotę z kim innym się wali w toalecie klubu

co jest takiego nieprzewidywalnego w w/w przypadkach? wg mnie nic ;) a nie, jedna rzecz :) jak facet wroci trzezwy, a laska nie da w kiblu :D

Gość Bella//
jak facet wroci trzezwy, a laska nie da w kiblu widzisz, dreszczyk emocji jest:P

Gość chmmmka
jak rozpoznać tego jedynego?? nie da sie wszyscy to smiecie

Gość Agniecha.
ja bym dodała do tych cech z listy belli że musi być męski i temperamentny:)

Gość Bella//
agniecha też mi się to zawsze podobało... ale męski zbyt często oznacza prymitywny a temperamentny agresywny

Gość kjkjkjkj
kiedy go widzisz pierwszy raz, to czujesz jakby ktos cie chlasna dobrze w policzek, po pol roku serce nadal bije ci szybciej na sama mysl o nim, a sex to tylko dodatek, ja tak juz mam 6 rok;)

Gość Agniecha.
eh... poniekąd by się zgadzało bella... szkoda:( Ale może istnieje ktoś kto łączy te wszystkie cechy i nie jest agresywnym prymitywem:D jak tak to podam mój numer kontaktowy:D