Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olena.

czy wspólne mieszkanie przed ślubem rozleniwia?

Polecane posty

Gość olena.
regres i kto tu stracił argumenty, co? na dyskusje szkoda z Tobą czasu, bo nie umiesz ich prowadzić. ale pracy szczerze zazdroszczę, skoro pozwala na tak intensywne siedzenie na forum :) poważnie.

Gość olena.
"Jeśli cudowny, to gratuluję A termometr połóż na parapecie, na zewnątrz, może spadnie ? I po problemie Powodzenia, Oleno " hehe ;) dziękuję, już zaczynam ogarniać całą sytuację :)

na dyskusje szkoda z Tobą czasu, bo nie umiesz ich prowadzić." olena odszukałem temat w czeluściach inych tematów , bo spadł gdzieś tam bardzo daleko , i to bardzo daleko Po prostu byłem ciekaw jak zareagujesz i znalazłem :) no cóż .... powiadasz że szkoda czasu na mnie bo nie umię prowadzic dyskusji :) to twoje zdanie :) a ja sie delikatnie zapytam ciebie czy potrafisz określić generalnie centralnie i rzeczowo o co ci chodzi? jaki masz problem i na czym stoisz ?

Gość polishboy
Brum kurwo gdzie polazlas?

Gość olena.
regres, nie obrażaj się o to, co napisałam. fakt, twierdzę, że szkoda mi czasu na odpieranie niesłusznych ataków, bo dyskusja polega na wymianie poglądów, popierając je argumentami, a Ty moim zdaniem wysnuwasz wnioski ot tak, nie wskazując mi, która część mojej wypowiedzi może sugerować, że postępuję tak jak twierdzisz. i szkoda mi czasu na odbijanie piłeczki, bo aż tyle go nie mam, i praca nie taka ;) nie piszę już nic więcej na temat mojej sytuacji, bo kto chciał ten zrozumiał. ale nie powiem, że trochę się przez ostatnie dni zastanawiałam nad nią i doszłam do metaforycznego, acz pocieszającego wniosku: może samochodu nie mamy, ale mamy rolki i swoją cudowną bajkę ;) pozdrawiam

Gość olena.
bez że* ;)

Gość follow007
w dalszym ciągu śledzę waszą rozmowę. i co do poprzedniego to powiem Ci REgres ok może i faktycznie uważasz mnie za frustratkę ale nie znasz mnie nie oceniaj, poprostu napisałam że ja potrzebuję osoby która dotrzyma mi kroku a NIE lenia który będzie miał zawsze posprzątane ugotowane i wyprane... sorry... co ma dwie lewe ręce? ahhh zresztą nie ważne