Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiuniaaczekoladaa

WYRZUCILI MNIE Z MPK BO CHCIAŁAM JECHAC Z PSEM!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie szalej dziewczyno
nastepny/na ktory nie umie czytac... po ta specjalne KONTENERY do przewozenia zwierzat!

W przepisach nie ma rozgraniczenia na psy małe, duże, szczekające, nieszczekające, z krótkim czy długim pyskiem. Przepisy dotyczą ich wszystkich. Gorączkujesz się a sprawy praktycznie nie ma. Przesiadłaś się i po problemie :)

sama mam psa, kocham zwierzeta, wiem ze taki maly szczeniak nic nie zrobi ale przepisy to przepisy i koniec. wiec przestancie piertolic i wyzywac ludzi od dewotow. pozniej widac takie poszanowanie dla przepisow i zycia w spoleczenstwie ktorego przyklad mielismy i wciaz mamy pod krzyzem w Wawie...

Gość wieśkaaa
O tym że buldog jest psem kanapowym to kierowca nie musi akurat wiedzieć. Ja też mam psa łagodnego jak baranek i jakoś zakładam mu kaganiec, bo takie są przepisy. Dla takich piesków jak autorki są transportery

Gość lalazmaja2
wez kobieto idz po rozum do głowy albo szukaj go w innym miejscu bo chyba go nie masz.

Wypowiadacie sie i krytykujecie mnie ale jak doszlo do takiej sytuacji to nikt nie stanal po stronie kierowcy, patrzyli na niego jak na debila i mowili daj pan spokoj... jak pies podrosnie, moze rzeczywisie zainwestuje w kaganiec ktory bede miala tylko dla siwietego spokoju tylko po to zeby tacy ludzie jak wy czy ten kierowca sie nei czepiali ale nawet nei mysle zeby mu go zakladac, bo nei pozwole zeby pies sie meczyl...

co za tepota... nie nie nosze kontenera.... mam duzego psa ktory jezdzi w kagancu... gdybym miala malego pierdka ktory ma taki pysk to bym go wozila w speclajnym pojemniku. zreszta w ogole bym z nim nie jezdzila bo to psy u ktorych latwo dochodzi do przegrzania przez ten wlasnie pysk i smierci mozgowej zegnam

Gość o maj gotshgsdds
ostatnio czytałam jak jakis bandzior zaatakowała babcie w autobusie i nikt jej nie pomogł. to znaczy ze bandzior dobrze zrobił? eh...

Gość o prosak przylazł :D
kierowca normalnie postąpił , takie przepisy , więc nie smęć kaszalocie żałosny i załóż na ryj kaganiec :D

Jakie to szczescie, ze nie mieszkam juz w Polsce. Tu gdzie mieszkam nigdy nie zdarzylo sie, aby ktos sie przy...al do tego, ze moj pies nie nosi kaganca. Nawet w autobusie :P Powiem wam jeszcze, ze zwykle chodzi przy nodze BEZ SMYCZY, straszne nie?? Ludzie reaguja wylacznie pozytywnie, chwalac to jaki jest posluszny i spokojny.

ja nie mam problemu, mialam ze soba ksiazeczke zdrowia psa bo zawsze jak gdzies z nim jade mam ja przy sobie ale ten kierowca przeszedl samego siebie. ludzie nie rozrózniaja ras psów i potem wychodzi wlasnei cos takiego ze z typowego kanapowca robicie agresywnego psa przeznaczonego do walk... jak nie mam wiedzy na dany temat to sie nei wypowiadam a nie bezczelnie jeszcze sie kłóce

Czyli twój pies jest lepszy od naszych i nie będzie jeździł w kagańcu, bo co? Żeby się nie męczył? No proszę cię :) Przepisy to przepisy i ludzie mają się do nich stosować. Chyba, że przepisy są dla innych, nie dla ciebie :) A bilet za niego przynajmniej kasujesz? :P

Gość jork to jork
ludzie sie ich nie boja. boldog to taka rasa psa ze duzo ludzi sie ich boi. i niewazne czy szczeniak czy . kazdy mzoe ugryzc. a jak masz miec do wszystkich wokolo pretensje to zapierdalaj na pieszo. to jest twoj pies i byc moze wiesz, ze nie ugryzie ale inni tego nie wiedza. z reszta nie raz i nie dwa spotkalam sie z taka sytuacja , ze ludzie z pasi bez kagancow zostawali wypraszani z autobusu.

i nie wymagaj pisdo , żeby każdy rozróżniał rasy :D załóż na gębę kaganiec :D

Gość Indianinin
pierdolenie, ze nie ma kagańców dla buldogów. Oczywiście, że są.

jork to jork ludzie sie ich nie boja. boldog to taka rasa psa ze duzo ludzi sie ich boi. z tym, z eona nie ma buldoga glabie... a jak pisal wczesniej suiside predzej york cie dziabnie niz BULDOŻEK francuski.

nie kasuje biletu ani dla siebie ani dla niego!! lepiej ci?? nie mam zamiaru zakaldac po prostu kaganca psu ktoremu nei jest on potrzebny, jak pies podrosnie kupie na zamowienie taki kaganiec ale tylko dla swietego spokoju. ludziom takim jak wy powinno zakladac sie kaganiec i wozic w kontenerach czy jak to ktos mądrze powiedzial pojemnikach. ciekawe czy wy wszyscy przestrzegacie przepisy??

jebana damulka , wypierdalaj :D

Gość kup sobie samochód
i tak sobie podróżuj po mieście ze swoim kundlem jak masz problemy. przepisy są jakie są a ty nic na to nie poradzisz. facetowi nie spodobała się twoja gęba to się przyczepił i tyle. przeżywasz jakbys miała okres :o

Kasiuniaaczekolada Co robisz z siebie autoreklamę, puknij się w tą swoja pusta łepetynę.

Gość kup sobie samochód
ale ostatnim postem dopierdoliłaś innym :D. normalnie pokaz klasy... poziom masz jak jakieś gimgówno 🖐️ i bez problemu dorównujesz najgłupszym pomarańczom 🖐️