Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiuniaaczekoladaa

WYRZUCILI MNIE Z MPK BO CHCIAŁAM JECHAC Z PSEM!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość do mila w dotyku
ty jestes glabek i zachowujesz sie jak cofnieta w rozwoju. to nie buldog tylko buldożek. no idiotka no. brak slow.

Ty się denerwujesz a my się z ciebie śmiejemy :) I jeszcze powinni ci przypierdolić mandat za niekasowanie biletu i za siebie i za psa :D Tak, ja przestrzegam przepisów, więc uważam, że mogę wymagać, żeby inni też to robili :)

Gość nigdy nie jechalam z psem
bez kaganca i zawsze kasuje za niego bilet. lyso ci

Gość ...nkj
Przepisy to przepisy. Każdy pies ma mieć założony kaganiec i koniec

I idąc za twoim myśleniem, nie muszę zakładać swojemu psu kagańca, mimo że waży 50 kg i jest duży tylko dlatego, ze JA WIEM, że jest łagodny i nic nikomu nie zrobi? :P Bo ja tak uważam i tak ma być, super myślenie :D

widzialam juz to zdjecie i czytalam o tyum na forum. pisalam wczesniej ze w sklepie nie kupi sie kaganca dla buldoga jest natomiast mozliwosc zrobienia go na zamowienie i tak zrobie jak pies podrosnie bo narazie jest sczeniakiem ktorego roznie dobrze mogla bym schowac do torebki i nikt by nie robil z igly widly.

Gość o prosak przylazł :D
więc cwelu kasiu nie dyskytuj i kaganiec na ryj załóż ,uważaj, nie przytnij paluszka , ale kurwa zjebana pizda :D i nie dyskutuj , bo racji nie masz :classic_cool:

Gość nie no jej buldożek nie musi h
ahahaha

Gość kasiunia ale jestes brzydka
nie dziwie sie ze kierowca sie do ciebie przyjebal. tez bym wyrzucil taka morde bez kaganca haa

Gość kagańce sąąąąąąąąąąąą
kagańce dla buldogów mozna kupić i można tez zrobić na wymiar. Chcieć to móc

Gość kosz na truskawki
ja pierdole to forum spada na psy,ludzie jestescie popierdoleni, czekolada nie dyskutuj z tymi cofnietymi ludzmi bo to szkoda slow,widac ze to jacys zasciankowcy,ktorzy zyja w lepiankach.

Nie mogę :D Chcesz jeździć autobusami, to zakładaj psu kaganiec - musisz go zrobić na zamówienie to zrób albo wybierz inny środek transportu :) Podejrzewam, że ludzie chcieliby mieć takie problemy jak ty :D

Gość dobra zakonczmy ten glupi
temat. autorko nastepnym razem poprostu zaloz psu kaganiec, a jesli nie masz takiej potrzeby to zmien srodek lokomocji. i wszyscy beda zadowoleni wlacznie z nami bo zawracasz dupe pierdolami

własnei zauwazylam ze forum spada na psy, wypowiadaja sie ludzie nie majacy nic konkretnego do powiedzenia w sprawie, sami co przestrzegaja przepisy haha, osob z ktorymi mozna normalnie podyskutowac zostalo tu naprawde niewiele. obrazajac kogos probujecie dowartosciowac samych siebie haha a to jest zalosne. chyba rzeczywiscie trzeba przestac tu zagladac bo naprawde nie ma juz sensu... zegnam 🖐️

Gość kupa buraów
co za głupi ludzie, odpieerdolcie się od psa

Gość nbnvnbbnv
Nie spodobało mi się twoje stwierdzenie "paniusia z yorkiem w torebce". Ja mam yorka, nie jestem paniusią ani tym bardziej nie noszę go w torebce :O Mnie bardziej wkurzają mamusie z ogromnymi wózeczkami. Jak wejdą takie 3 to kaplica :O

kolejna gwiazda do zjebania będzie :classic_cool: udzielaj się tak dalej kurewko :D

albo od razu wypierdalaj :D 🖐️

Kasila To idź na erotyczny dział , tam może cię nauczą pisać i myśleć

Gość kupa w autobusie
a ja każe swojemu psu, by srał w MKS-ie zawsze

dodam jeszcze, ze jechalam ostatnio tez autobusem mpk w ktorym jechaly az 3 psy w tym owczarek niemiecki i zaden z tych psow nei mial kaganca. jakos nikt nawet uwagi nie zwrocil wiec nei pier.dolcie mi ze wszyscy sie stosuja do przepisów...

Gość glistha 69
Kierowca miał rację że cie wyprosił z autobusu. Takie są przepisy i kropka. On odpowiada za bezpieczeństwo pasażerów, i sorry ale ja na jego miejscu też bym nikomu nie uwierzyła na słowo że pies nie gryzie (każdy właściciel tak mówi) i nie zaryzykowałabym posady. Swoją drogą wspominałaś że to było kilka przystanków, trzeba było się przespacerować, zwierze by się cieszyło a ty oszczędziłabyś sobie stresów. Ja jestem z tych którzy się boją psów, po tym jak "łagodny aniołek" upierdolił mnie w nogę. Już wiem że nigdy nie wiadomo co zwierzęciu odpierdoli. Kup se kota, czystszy, nie śmierdzi i zakopuje dokładnie gówienka:D

morda z paluchem w gębie , ale weź już spierdalaj 🖐️:classic_cool:

I idąc za twoim myśleniem, nie muszę zakładać swojemu psu kagańca, mimo że waży 50 kg i jest duży tylko dlatego, ze JA WIEM, że jest łagodny i nic nikomu nie zrobi? Bo ja tak uważam i tak ma być, super myślenie No widzisz natka, moj pies wazy ponad 40 i chodzi bez kaganca. Ludzie widza po jej zachowaniu, ze jest spokojna, idzie ze mna krok w krok, czesto przy wozku, reaguje na wydawane przeze mnie komendy i sie nie boja. Naprawde nie bylo sytuacji zeby ktos sie przyczepil proszac o zalozenie kaganca, czy zapiecia na smycz, zwykle komplementuja, ze taki grzeczny i dobrze ulozony. Tutaj praktycznie zaden pies nie chodzi w kagancu. Ja osobiscie nie widzialam.. wiec da sie? da, to tylko kwestia wiedzy i nastawienia ( pozytywnego) Oczywiste jest, ze jak masz psa, ktory jest agresywny, nie slucha sie nie pozostawisz go bez smyczy czy kaganca.

Kasiula Juz sie nie tłumacz, bo i tak wiemy z kim mamy do czynienia, z pustą główką