Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki..xx

czy mogłybyście pokochac łysiejącego chłopaka ??

Polecane posty

Gość wysoki..xx

Prosze o szczera ocenę Czy dla Was dziewczyn jest to wielka przeszkoda ?

Gość fghjk,
podobno łysi mają więcej testosteronu :D o ile się nie zaczesuje ;), jest ok. gdyby odpowiadał mi charakterologicznie, nie widziałabym w tym przeszkody. nie przejmuj się więc, zwłaszcza że to nie zależy od ciebie - ot, geny. a ile masz lat?

Gość znam sie
tak :P

Gość wiadro gwoździ
Kocham łysiejącego chłopaka. No, może już faceta. To naprawdę nie jest żadna przeszkoda.

Gość miss cukierek
A co ma łysina do kochania ? Ja bym nie mogła :D

To nie jest problem. Obecnie bardzo podoba mi się łysiejący chłopak. Dodam, że jestem atrakcyjną laską. Liczy się to "coś", czego nie da się zmierzyć w cm, określić włosami czy kolorem oczu.

Gość lekooomankaa
mój chłopak ma cholernie duże zakola, więc prawie tak jakby był łysy bo i tak musi się golić kruciutko... trochę mnie to drażni że nie ma włosów na głowie, ale cuż mam zrobić :) gdzie indziej włosów mu nie brakuje, nawet na klacie ma.. hehe paradoks jak chuj

Gość zupka wietnamska
tak :) już kocham :)

Gość wiadro gwoździ
oj tam zaraz kłamanie :P takie życie, ideałów nie ma, laski wiążą się z łysiejącymi facetami, a faceci z laskami z cellulitem, i jakoś można, nie?

Gość tsai me meli
Oczywiscie, kocham lysiejacego. Oprocz tego , ze jest fajnym gsciem, to jeszcze jest dobry w lozku. NO ale ja jestem zdecydowanie po 25-tce....

Gość wysoki..xx
Mam 22 lata. Dla mnie to życiowa tragedia, nie moge sie z tym pogodzić

Wiążą się kiedy nie mają innych opcji. Gdyby mogły wybierać, wolałyby takiego z włosami.

Gość gogolasa
prawdziwa milość nie wybiera ;)

Gość wiadro gwoździ
może, ale oprócz włosów liczą się też inne rzeczy. Jak mam do wyboru fajnego ale łysiejącego faceta i buraka z włosami to wolę łysinę.

Gość fghjk,
Oczywiście, każdy wolałby być z kimś ładniejszym niż brzydszym, mądrzejszym niż głupszym, bogatszym niż biedniejszym... Ale miłość nie wybiera ;) Pozbądź się kompleksów, dla kogoś Twoja łysina może być najpiękniejsza na świecie. Zawsze możesz obciąć się na bardzo krótko, tak 1-2mm, nie będzie widać. Dla marnego pocieszenia - wolałabym być z kimś łysiejącym i wysokim, niż bujnie owłosionym i niższym ode mnie ;)

Ale jeśli masz do wyboru fajnego, łysiejacego chłopaka i fajnego chłopaka z włosami to którego wybierzesz? Ale tak szczerze.

Gość miss cukierek
Spoko , żartowałem , jestem łysiejącym facetem i zajebiście się cieszę z tego powodu i nie mogę doczekać, kiedy całkowicie wyłysieję . Gdy miałem słitaśne blond włoski , to zjebane dresiary na mnie leciały bez odrobiny polotu . Teraz jest pięknie :D . Problem z psychiką masz po prostu. 🖐️

Gość wiadro gwoździ
Już za późno na wybieranie, zajęta jestem :P Poza tym włosy na głowie nie są dla mnie najważniejsze jeśli chodzi o wygląd, patrzyłabym na sylwetkę, na ręce, na oczy, na sposób poruszania się.

Gość fghjk,
korjonos, widać że z ciebie teoretyk ;p, nigdy nie jest tak, że jedyną dystynkcję stanowi gęstość owłosienia...

Gość wiadro gwoździ
Weź znajdź se kobite i przestań marudzić!

Skoro mówimy o teoriach : łysienie to jedna z cech obniżających atrakcyjnosć. Udowodniono naukowo, że kobiety podświadomie nie chcą takich facetów, ponieważ boją się, że ich wadliwe geny zostaną przekazane potomstwu. Z naturą nie wygrasz.

Gość borys kafar
korjonos ale o co ci w ogóle chodzi

Gość wiadro gwoździ
"Udowodniono naukowo, że kobiety podświadomie nie chcą takich facetów, ponieważ boją się, że ich wadliwe geny zostaną przekazane potomstwu. Z naturą nie wygrasz." Jest bardzo dużo kobiet które nie chcą się rozmnażać, więc takie pewnie stadami lecą na łysiejących :P

Gość fghjk,
czynnik obniżający to nie to samo, co wykluczający. ja sama, oczywiście, patrzę na wygląd, ale tak się do tej pory składało, że żaden facet, który wydał i się interesujący ze względu na swój charakter, intelekt i sposób bycia, nie odpychał mnie zewnętrznie - w każdym byłam w stanie znaleźć coś pociągającego.

Gość wiadro gwoździ
fghjk, - mądrze gadasz, czterema łapami się podpisuję po tym.

a m ój facet jest łysy i mojego wzrostu.......:-)I co? I na codzień o tym wcale nie myślę.Zawsze podobali mi się blondyni o zielonych oczach, serio, taki fetysz.Jak poznałam swojego to własnie taki był, chociaż ten blond był ciemny.Obiecywał,że latem ma włosy w kolorze jasnego blondu i co.............do lata prawie wyłysiał.Tak sobie żartuję.Wyszłam za niego, zostały zielone oczy.Gdybym ja wyłysiała byłoby nieciekawie, ale facet.................to normalka. a po co mi te jego włosy?Może innym kobietom to potrzebne do szczęścia, ale zapewniam,że nie wszystkim.Teraz przecież mężczyźni specjalnie golą się na króciutko.Trochę pewności siebie, problem tkwi chyba tylko w Twojej głowie.Trzymaj się

Czynnik obniżający we współczesnym świecie jest równoznaczny z wykluczającym. Tak to właśnie działa : tv i prasa wyznaczyły kanony urody, i wszyscy, którzy do nich nie przystają, są wyrzuceni poza nawias społeczeństwa. Oczywiście tylko w sferze związków, bo o nich rozmawiamy.