Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża czy nie ciąża

Kto tak jak ja czeka teraz czy jest w ciąży?

Polecane posty

Gość aloha***
a ja czekam po zazyciu escapelle na zrobienie testu, kochalam sie w czasie owulacji i tabletke wzielam dopiero po ok 60h ;? tak sie boje, nie chce ejszcze dziecka

Gość amoze
evika,zgadzam sie,jesli cykle sa co 28 dni,a moj ostatni byl 25. dorota,no nie wiem moze zagladam sobie czesciej,ale ubaw mam przy tym dobry. Czyli jesli do jutra niec sie nie wydarzy,to moge robic test? Dodam,ze jakos dziwnie mnie mdli,ale wszystko mozliwe ,ze sobie juz wmawiam ,bo na mdlosci to raczej za wczesnie.

Gość amoze
evika dobrze przeczytalas,to ja malo konkretnie napisalam. Poza tym ciesze sie ,ze jest wiecej takich oszolomow jak ja.:-))))

Gość aloha***
tabletka jest do 72godzin.... nie straszcie mnei tak sie boje;(((

evika...pomysl sobie , czatalam raz o kobiecie ktora przespal sie z nie tym co trzeba (tak twierdzila) zazyla tabletke po... myslala ze pozbyla sie ciazy a okazalo sie ze fasolka dalej byla :o i co ona powie dziecku, chcilaam cie zabic ale sie nie udalo :o

Gość aloha***
myslicie ze moge jzu zrobci test? wpadka byla w sobote.... czy czekac do terminu spodziewanej miesiaczki?

aloha ja slyszalam o tabletkach do 48 godz ale te co yt mowisz moze tez sa nie wiem :o bo ja nigdy bym dziecka nie zabila, nawet jak mysle to az sie plakac chce

Gość amoze
aloha,bez urazy ale tutaj raczej wszyscy czekaja na dziecko ,na te dwie kreseczki,a Ty pytasz jak sie pozbyc ciazy. Dziewczyny,przyznaje,ze nie czytalam calego topiku,bo w wiekszosci koncentruje sie na sprawdzaniu gaci.:-) A tak serio ile macie lat?Macie juz dzieci? Ja mam syna ,ma 12 lat i mam 36 lat,dlatego uswiadomilam sobie ,ze predzej mi do menopauzy niz do rodzenia dzieci,i trzeba w koncu cos z tym zrobic.

Gość aloha***
mam 26 kocham chloapka z ktorym zaliczylam ta wpadke, ale wiem ze on nie bedzie ze mna tylko ze wzgledu na dziecko:(((( a sama nie dam rady:(

evika...a ja jak nie chcilam to sie nie SSS i tyle. przyszedl czas stwierdzila ze wrazie co dam rade i tyle. a nie ze takie wredoty po 16 lat sie..SSS a potem placza i usowaja

amazo...nie jesta tak zle gozej jakbys pierwsze w wieku 36 miala rodzic :D znam kobiete ktora w wieku okolo 44 lat urodzila przesliczego, zdrowwego synka

Gość amoze
Aloha,ja urodzilam syna jak mialam 24 lata,z ojcem dziecka bylam prawie 8 lat,jak zaszlam w ciaze okazalo sie ,ze moj wowczas ukochany nie chce dziecka i chyba do 3 miesiaca nalegal ,abym usunela.Nie zrobilam tego,rozstalismy sie jak bylam w 4 miesiacu i wiesz co,nie wyobrazam sobie zycia bez mojego syna.Jesli Twoj chlopak Cie kocha naprawde,to nie sadze aby Cie zostawil. pamietaj tez ,ze masz juz 26 lat.

no ale po 8 latach bycia razem ....no szok!!! nawet gdyby nie chcial dziecka, jak mozna tak postapic :o wspolczuje Ci

evika na majorke tyle ze nie luknelam w kalendarz i po dniach plodnych lecimy, troche szkoda ze juz bedzie po :D :D

Gość amoze
Dorota, z perspektywy czasu ciesze sie ,ze pozbylam sie tego chwasta ze swojego zycia,bo zycia bym przy nim nie miala.Wiesz jak to jest,czlowiek jest zakochany ,ma klapki na oczach i ufa.On do dzisiaj nie przyjmuje do wiadomosci,ze ma syna.