Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

MAMY Z WROCŁAWIA****WROCŁAW

Polecane posty

chętnie bym sie umowila z jakąś inna mama na spacer, bo ludzie z mojego otoczenia juz mnie zapewne sluchac nie mogą, jak ciągle o tuśku gadam;) ale specjalnie do wrocka jechac nie bede, szczególnie że coraz chlodniej, a ta moja kruszyna jakiś katar złapala:/

Gość też z wrocławia
ja jestem z okolic staszica i chodzę tam do parku albo na wyspę słodową ale na razie siedzimy w domu bo synek przeziębiony :)

Gość Taka sobie Wiolka 24
Dolączam do grona. Ja tez wroclaw a dokładnie Trzebnicka :) 24-letnia mama 2,5 letniego synka Wiktora.

widzę ze już wszystkie sie do mężów przytulają;) ja dzisiaj nie ma do kogo sie przytulić bo mężuś w pracy:( więc zazdroszczę wam i życzę miłej nocki;)

Wiolka to jesteśmy sąsiadkami bo ja też Trzebnicka :) No ja na wyspę słodową to chodzę w sezonie karmienia kaczek :) Ale teraz w sumie chyba znowu zacznę żeby młoda na placu zabaw się wyszalała :)

Gość mama nie dokończ doskonała
Ja jestem równiez z Wrocławia Krzyki Armii Krajowej, mama 1,5 letniej córeczki

ja mieszkam w centrum :) A pochodzę z okolic Łodzi, także ze szpitalem nie pomogę, bo tu dopiero od niedawna jestem.

Campini mój tez katar i już od czwartku nie chodzi do przedszkola :O I na dodatek katar zamiast znikać jakoś dziś się nasilił i juz bakteryjny jest, więc posiedzimy chyba do końca tygodnia. Ja mieszkam koło Parku Zachodniego:) Nie rodziłam we Wrocławiu, bałam się, że będę musiała jeździć od szpitala do szpitala:P

hej dziewczyny, przyłączam sie do was, tez jestem z wrocka i dodatkowo jestem mamą 6-tygodniowej Milenki :) catarinka71 ja tez czasem nad odrą spaceruje z wózeczkiem kolo mostów trzebnickiego, osobowickiego, warszawskich albo w tym parku na kasprowicza :)

Cześć laseczki ;-) Moj synuś właśnie ucina sobie drzemke, ja gotuje obiadek i w między czasie zajrzałam do Was. Catarinka - ooo co za zbieg okoliczności :D

Malvvina to super :) Fajnie mieć jakieś mamy tak blisko :) Wiolka fajnie że młody Ci już śpi. Moja ma 2 latka i msc i ciężko ją do spania zagonić :( Właśnie teraz idę ją kłaść to pewnie z godzinę się pomęczę :/

Moja tez męczy jakis katarek. Siedzi gdzieś głeboko w nosku że fridą nie da rady go ściagnać,nawet po wcześniejszym rozwodnieniiu go NaCL:-(

cytryneczka mi lekarz kiedyś zalecił psikać po centymetrze NaCl do każdej dziurki.I super podziałało.Trzeba psikać 3 razy dziennie. Może to by pomogło??

Moja poczwarka dopiero usnęła... ehhh to chyba bunt dwu latka jakiś "na złość mamie nie pójdę spać chociaż chcę i będę się darła ot tak" :/ Ja na katar zapsikiwałam młodej nos woda morską w sprayu chyba Marimer i później katarek łatwiej spływał

witajcie . mój maluszek śpi to mam czas na internet. cytryneczka ja tez jestem z okolic między Jelczem a Wrocławiem .:) ja rodziłam też na klinikach i tez polecam

no to dobrze ;) bo ja tez mam zamiar na klinkach rodzic i szukalam potwierdzenia czy to dobry wybor, ale widze, ze polecacie :D czy Wasze maluchy tez takie malo aktywne byly w ostatnich tyg ciazy? Bo moj jest juz glowka w dol i nie fika tak jak dawniej ;( lekarz mowil, ze niby tak jest..

CATARINKO to co widzimy sie w niedziele? :D

Klinki sa ogólnie ok, polożne na porodówce fajne, otwarte na inne sposoby prowadzenia porodu i jednym slowem dobre fachury ale poloznictwo juz takie sobie. Nie nastawiałam się na Hilton i na to ze każdy będzie chciał mi pomagać i jakos przezyłam, a może to tylko moje zdanie...:) Malawronka a gdzie konkretnie jesli mozna wiedzieć mieszkasz bo ja w nadolicach:)

chyba zacznę się rozglądać na ulicach...jestem z nadolic;) nie ma ochoty któraś pomóc przy prasowaniu góry ubranek mojego szkraba:D??

*campini* oj jak ja ie lubię prasować . ale nie wiem dlaczego małe ubranka mojego szkraba lubiłam.

campini-no to teraz mam zagadkę;-) odnośnie prasowania to ja tez mam lenia, juz drugi dzień patrzy na mnie sterta ubrań:) ale moze dzisiaj się zmobilizuję dziś jadę do miasta;) w sprawie dorywczej pracy, mam nadzieję że wszystko sie uda tak jak bym tego chciala miłego dnia wszystkim:)