Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 37 lat

Czy jest ktoś, kto ma coś takiego jak ja?

Polecane posty

Gość Facet 37 lat

Mam wspaniałą rodzinę, dobrą pracę, wszyscy jesteśmy zdrowi, kochamy się....A jednak! Ciągle czegoś szukam, szperam po internecie, rozmawiam z różnymi osobami (w większości kobietami). Sam nie wiem po co to robię? Romansu żadnego nie chcę, a może chcę. Może szukam przyjaciółki, osoby, z którą mógłbym sobie porozmawiać na każdy temat. A najgorsze jest to, że nie jestem jakąs tam osobą niezdecydowaną, nieśmiałą, raczej przeciwnie. Może jakas dyskusja w tym temacie się rozwinie?

Gość tokijskazagadka
a dlaczego najgorsze jest to, że nie jesteś osobą niesmiałą?

Romansu żadnego nie chcę, a może chcę. " normalnie jak kobieta :) nie wiem . a może wiem? chcę a może nie chcę? :P

Gość Facet 37 lat
Jestem gorzej niż kobieta. Chyba udam się z tym do psychologa.

Gość wiesz co.......
ja mam podobnie, mam rewelacyjnego faceta, kochanego, dobze mi z nim ale lubie sobie pogawedzic w necie z kims ot tak sobie, potrzebuje czasem uwagi od kogos innego niz tylko moj K. Ni jestem tym faktem przygnebiona :)

Gość błekit___
autorze ja miałam podobnie...od paru lat w stałym związku a jednak czegos mi brak....brakowało mi kogos z kim mogłabym porozmawiac na kazdy temat, szukałam takiego porozumienia dusz...nie wiem czy to szczescie czy przekleństwo bo znalazłam to czego mi tak brakowało :( jesli nie jestes gotow zostawic zony i rodziny to nie szukaj lepiej. czasem lepiej nie wiedziec ze istnieje gdzie własciwa dla nas osoba i zyc sobie w nieswiadomosci. ja poznałam fantastycznego faceta i jestem teraz rozdarta wewnętrznie.

e tam to normalne człowiek lubi poznawać ludzi rozmawiać wymieniać poglądy nic w tym dziwnego no może po za tym romansem, którego chcesz ale nie chcesz

szukałam takiego porozumienia dusz..." jak to się teraz ładnie nazywa :D

.brakowało mi kogos z kim mogłabym porozmawiac na kazdy temat, oczywiscie nie mogla to byc kobieta :-) szukałam takiego porozumienia dusz.. jak pieknie mozna nazwac skrzywienie ego ja poznałam fantastycznego faceta i jestem teraz rozdarta wewnętrznie. biedactwo, chociaz na twoj plus zapisuje sie, ze wina nie obarczasz losu :-)

szukałam takiego porozumienia dusz.. jak pieknie mozna nazwac skrzywienie ego oj tam może chodzi o takie porozumienie dusz jak nasze- moje i twoje, bejbe:) :P:P:P

nie pomyślałeś co będzie ,gdy żona sprawdzi historię odwiedzanych stron? ja mojego nakryłam i mu za grosz nie wierzę ,że nieszukał romansu,zaufanie prysłoooooo

przykro mi, ze cie zabolalo dwa kłamstwa w jednym zdaniu kolega widzę porządnie wziął się do roboty

Gość błekit___
regres - to prawda ze nawet najgorsze czyny mozna ubrac w najpiekniejsze słowa. miedzy mna a nowym nic wiecej sie nie wydarzyło poza rozmowa , pewnie nigdy nie czułes czegos takiego skoro nie wiesz co to porozumienie miedzy dwoma osobami do tego stopnia ze masz rzucic całe swoje dotychczasowe zycie. moja wina ze mogłam nie szukac.

"Mam wspaniałą rodzinę, dobrą pracę, wszyscy jesteśmy zdrowi, kochamy się...." No i właśnie przez to, że masz za dużo czasu i Twoje życie jest tak spokojne, że mucha w powietrzu robi większy szum :) - Ty szukasz na siłę skwarków na dupie ! Potrzebne Ci problemy?

Gość Facet 37 lat
Dzięki za wypowiedzi, sarcazm i porady. Cieszę się, że temat chociaż trochę się rozwinął.

Gość Ewcia**
ZS czy Ty całymi dniami przesiadujesz na kafe ? i czatujesz na nowe tematy żeby móc wygadać się ?

pewnie nigdy nie czułes czegos takiego skoro nie wiesz co to porozumienie miedzy dwoma osobami do tego stopnia ze masz rzucic całe swoje dotychczasowe zycie. moja wina ze mogłam nie szukac. jesteś obłąkana? można doskonale z kimś się rozumieć zachowując zdrowy rozsądek

zachowując zdrowy rozsądek to o mnie, a o tobie? jesteś zwierciadłem mojej duszy:P więc co o tobie to i o mnie:P

Gość lejla lejalaaa
a moze w twoim zwiazku wcale nie jest tak cudownie jakby ci sie wydawalo? Porozmawiaj ze swoja partnerka niech wyrazi swoje zdanie na ten temat. Szukasz przyjaciolek w internecie a twoja zona moze czuje sie zaniedbywana. Pomysl o tym

Gość dlaczego zaśmiecacie temat?

pewnie nigdy nie czułes czegos takiego skoro nie wiesz co to porozumienie miedzy dwoma osobami do tego stopnia ze masz rzucic całe swoje dotychczasowe zycie. moja wina ze mogłam nie szukac.' no cóż ike mnie wyręczyła w odp :)