Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 37 lat

Czy jest ktoś, kto ma coś takiego jak ja?

Polecane posty

"pewnie nigdy nie czułes czegos takiego skoro nie wiesz co to porozumienie miedzy dwoma osobami do tego stopnia ze masz rzucic całe swoje dotychczasowe zycie" to co Cie powstrzymało przed rzuceniem? cykorantus gigantus? :D

Gość Facet 37 lat
zawsze szczery czy zawsze dokuczliwy i zawsze głupi?

zawsze szczery czy zawsze dokuczliwy i zawsze głupi? widzisz a mogłeś koledze przytaknąć i jeszcze znaleźć mu kochankę

Facet 37 lat zawsze szczery czy zawsze dokuczliwy i zawsze głupi?" nie maskuj sie już i dopisz śmiało do nicka "ka"

"zawsze szczery czy zawsze dokuczliwy i zawsze głupi?" Autorze, a może Tobie po prostu już nie stoi :D :p

Gość błekit___
ja tylko napisałam jakie moga byc konsekwencje poszukiwań autora. co do mnie to bez obaw - nie zamierzam nikogo oszukwiac, czy grac na dwa fronty.ja decyzję podjęłam.

"nie maskuj sie już i dopisz śmiało do nicka "ka" " albo usuń z tematu słowo "coś":D

Gość SmutnaŻmiiijjjka
Ja jestem w związku już 5 lat pomimo,że mam 24 lata to czuje,że usycham ...jest mi zle ... ostatnio poznalam duzo starszego faceta...ma jakies prawie 40 i poczułam,że jest mi bardzo bliski, co zrobić nie wiem ale tak bywa , jestem w kropce

Gość Facet 37 lat
Nie dopiszę "ka", poniewaz jestem "nim". Nikogo nie szukam, czy tak trudno zrozumieć, że czasami chce się tylko porozmawiać? Teraz czekam na zacytowanie tego fragmentu i następne złośliwości.

Nikogo nie szukam, czy tak trudno zrozumieć, że czasami chce się tylko porozmawiać? Teraz czekam na zacytowanie tego fragmentu i następne złośliwości. ja generalnie mogłabym pokusić się o małą złośliwość ale boję się, że nam się tu popłaczesz

Gość nieprawdziwaz
podoba mi sie, ze zawsze szczery przestal pomagac i zaczal rzucac obelgi jesli zalozysz specjalny topik rzucania obelg chyba tu wroce :p autorze jestes idiota :)

Gość wanila lila
szukasz rozmowy czy moze flirtu i dowartosciowania sie?

Nikogo nie szukam , czy tak trudno zrozumieć, że czasami chce się tylko porozmawiać?" on naprawdę jest niezły :D

Nikogo nie szukam , czy tak trudno zrozumieć, że czasami chce się tylko porozmawiać? Piehrdolisz Chłopie i tyle 🖐️ Próbujesz znaleźć jakąś dobrą wymówkę pod to, że jesteś znudzonym życiem facetem, przed czterdziestką, który chciałby se bez zobowiązań zadoopczyć na boku 🖐️

bez zobowiązań zadoopczyć na boku jak możesz?! to wrażliwy yyy chłopiec najwyżej chce się zespolić cieleśnie!

Gość nieprawdziwaz
ike co za idiotyzm!

Gość nieprawdziwaz
tak sobie teraz mysle. moze to wina jego kobiety moze kiedys wiecej z nim rozmawiala a zycie roztopilo to porozumienie dusz jak wosk moze obce osoby daja mu namiastke tego, co utracone :)

Nieprawdziważ, uważaj bo ze swoją romantycznością jesteś świetnym kąskiem dla autora

a zycie roztopilo to porozumienie dusz jak wosk brałaś lekcje u gniazdo1?

Gość do faceta 37
daj namair to pogadamy, tez chcialabym z kims pogadac

"najwyżej chce się zespolić cieleśnie!" a jak żona się dowie to jej powie (jak w tym kawale), że wcale jej nie przeleciał, tylko przerócił się na nią jak ta akurat myła podłogę :)

Gość nieprawdziwaz
ze swoją romantycznością jesteś świetnym kąskiem dla autora kiedy tylko opadna mgly porozmawiamy przy herbacie :)

Gość Oma Ilse
Autorze, widzę, że nudno, nic się nie dzieje, a trawa zieleńsza u sąsiada. Szukasz czegoś, jakiegoś wzmocnienia, żeby poczuć życie ? Może warto rozważyć przeprowadzkę, np. w okolice powodziowe ? Gdy stracisz dom, a może kogoś bliskiego, to ta teraźniejsza sielanka stanie się wymarzonym rajem. Szukasz, ale uważaj, żebyś czasem nie zgubił tego co już masz. "A koziołek mądra głowa, błąka się po całym świecie, aby dojść do Pacanowa..."

Gość nieprawdziwaz
a uciec nie mogla bo z przodu juz miala umyte :D:D:D

No i wystraszyliście chłopaka :) Pewnie poszedł szukać na erotyczny Skoro przyjaciółki nie znalazł, to moze se przynajmniej coś przeleci 🖐️