Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Żeby nosić stanik, to trzeba mieć na czym. Ponieważ nie mam, to mnie żadne balkonetki ie wzruszają.

no topsz agatko to daj już ten sklep gdzie mamy się obkupić w te cudeńka i powiedz ile dostajesz za każdy polecony stanik:)

Gość wiesz co........
to nie ma znaczenia ze masz duzy cholersterol, po prostu Twoja tkanka tluszczowa zmagazynuje tyle estrogenu ile moze.

Gość cycatka agatka
szczerze nie mam nic z tego ale się za to śmieję z was takich upartych krów heheh nie stać was napewno na te cudeńka i tak (150-400zeta heheh) a to nie sklep tylko strona internetowa o właściwym dobieraniu staników rozmiarowo i np ubrań Tępe krowy ;) nie robicie żadnej konkurencji zadbanym laskom ;) czytam czasami jakieś idiotyczne topy na kafe i się z was śmieję ;) żegnam bałwanice ...tępe jak nie wiadomo co ;) owszem wasz wygląd wasza sprawa :P ja się z was smieję ;)Jeszcze słowo dziewczynki bo nie zdacie do następnej klasy jak sie nie uwolnicie od kafeteryjnego uzależnienia heheh ;) przegrałyście życie żegnam

Szkoda Agatko, że już idziesz. Polubiłam Cię bardzo. :)

Gość heh a ja sie nie dziwie
ike brum anomalia i 30 heh brak słów :P i regres o pary:P ten ma napewno ginekomastię gigantyczną i przyrósł do fotela , jaki biustonosz dla regresa niech poda swoje wymiary żałosne kafeteryjne towarzystwo maskra

brum a ty pewnie kupujesz za 2zeta używane staniki i majtki po szmateksach La Perla ma po 700-1000$ :P ale jak sie nie ma w głowie to się ma i pusto w portfelu ;P zwraca się wtedy cało winę na znajomości i złodziei żal mi was

sorki całą winę ;)

Ale, że od znajomości urosną mi piersi? Chyba nie rozumiem.

na pewno właściwie dobrany rozmiar 34F brytyjskie i wcale nie są to krowie zwisy ;) jak już mam twoją ciekawość zaspokoić

Rozmiar 34F to nic mi specjalnie nie mówi. Możesz określić się w centymetrach?

jasne jak ktoś wam pokazuje coś ładnego to od razu wciska chłam a od kiedy to freya i panache i M&S chłam? widzicie gówno sie znacie na dobrej bieliźnie i na rozmiarach (tak dla was triumf i polskie alles to szcyt luksusu zapewne) na pewno nie potraficie sobie dobierać właściwie rozmiarów i straszycie po ulicach nosząc za małe albo za duże biustonosze rozwalcowując swój biust po klatce piersiowej i spychając pod pachy ;) świat byłby nudny gdyby faktycznie wszystkie wyglądały ładnie w dobrych stanikach;) wam agatka powiedziała o zdrowiu ,też się zgadzam po co się maltretować i potem jeszcze chorować ;) pozdr żegnam

o masz będzie prawdziwa walka między zwisami polskimi a brytyjskimi

ja to nawet triumfa nie noszę. :D Heh - czyli ta La Perla to tak dla szpanu była rzucona. :D

jeszcze jedno słowo brum nie znasz sie ;P 34F to 34F :P napewno nie polskie standardowe 75B odechciało mi się czytac posty zaczeło się od średniego B i krowich zwisów http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html zmierz się i tyle ci powiem:P

Toż właśnie napisałam, że nie mam pojęcia jak wygląda 34F. A mierzyć się nie mam zamiaru, żeby sobie do reszty humoru nie zepsuć. :D

Przeglądam właśnie stronę La Prla ale tam w funtach jest podana cena. I doszłąm do 164. To chyba nie jest 1000 dolarów jeszcze?

Gość dla bałwanic czyli was
żałosne jesteście i napewno same bez faceta brzydule i pasztety heheh to tylko biust owszem ale ile ten zaniedbany i smutny moze zepsuć pa kwoki

ale my naprawdę znamy to na pamięć i tak- ja noszę dobry stanik taki który mi pasuje i który mi się podoba i w którym dobrze się czuję do tej pory cycków pod pachami nie zaobserwowałam

To chyba nie ta La Perla bo jakieś bishaltery tam pokazują.