Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka vs zona

czy rozmawiacie o wadach swoich mezow ze swoimi mamami

Polecane posty

Gość Paweł z Wlkp
czy ja doczekam się odpowiedzi???:-)

ona wszystko rozumie tylko chce pojsc i wygarnac mezowi : no tak jak mamusia za autorkę nie odpowie to chociaż kolega z forum:)

Gość taka sobie jedna dziewucha
a w ogole to powiedz mi jak to wyglada Mamo bo X znowu nie umyl po sobie wanny co ja mam robic?? Mamo bo poklocilismy sie wczoraj jak mam sie zachowac?? Mamo bo on zrobil to i tamto i sie zdenerwowalam Nie wiem wyjasnij mi na jakiej zasadzie rozmawiasz z mama o mezu??

Gość Paweł z Wlkp
"taka sobie jedna dziewucha " przepraszam Cię bardzo , najpierw ja czekam na odpowiedź:-)

Gość dziewica22
jak wyglądaja twoje stosunki z teściową??

paweł nie wcinaj się pierwsze pytanie zadałam ja

Gość Paweł z Wlkp
moje pytanie ważniejsze, ponieważ szczęście mamusi jest na 1 miejscu!

Gość dziewica22
stosunki miedzyludzkie!!! wspomniałam cokolwiek o stosunkach płciowych??? heh:D

Gość dziewica22
ludziom tutaj wszystko tylko z jednym sie kojarzy:D

Nadzieja8 ja kiedys bylam na egzaminie z prawa cywilnego gdzie dziewczyna wstydzila sie powiedziec stosunek prawny i dukala 10 min cala czerwona az profesor nakrzyczal na nia ze ma to z siebie wydusic i powiedzial ze wspolczuje jej facetowi

Gość dziewica22
o to później chciałam zapytać:D

15:51 [zgłoś do usunięcia] ike na kochankach się nie doczekałaś? doczekałam, dzięki ;) ale te krzyżyki jakieś popsute :)zazwyczaj było ich pięć

Gość dziewica22
ja się wcale nie wstydzę nawet czasami uzywam słowa penis w obecnosci kolegów heh

taka sobie ... no zdarza się :) dziewica.... sorry, ale to fajnie zabrzmiało przy takim nicku:)

Gość dziewica22
Nadzieja:D teraz dopiero zauważyłam:D:D:D:D

Gość dziewica22
jadę do domku, zyczę wszystkim wspanialych stosunków "międzyludzkich" ;-) papatki

nadzieja2? <stopka> skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .</stopka>

Że niby ja i dziewica, to jedno?:D :)chciałam Ci tylko przypomnieć, że miejsce kretynki jest już zajęte ;) :)Pozdr.

Gość ale o so chozi?

Gość corka vs zona
odnosze wrazenie ze nikt do konca nie zrozumial o co mi chodzilo, nie, nie dzownie do mamy z zalem ze nie posprzatal, nie ugotowal czy cos tam innego. Ale na przyklad jeszcze zanim bylismy malzenstwem i moj obecny malzonek nie dokladal sie ani zlotowki do niczego a mieszkal u mnie, i mimo moich delikatnych sugestii nigdy mu nie przyszlo do glowy zeby choc do jedzenia sie dolozyc po porstu rozmawialm z mama, nie byla to analiza od a do z tylko normalna rozmowa, jak rozmawiac z facetem zeby mu pewne rzeczy uswiadomic. Albo w kwestii dziecka ktorgo moj maz nie chce a ja tak, tez z nia rozmawialm na identycznych zasadach - jak jego zrozumiec i jak go przekonac. Najwyrazniej macie dziwne zwiazki skoro wam sie wydaje ze moim najwiekszym problemem moze byc balagan....

Gość corka vs zona
poza tym nie chce mi sie wierzyc ze nie obgadujecie swoich drugich polowek z kolezankami....

Ale na przyklad jeszcze zanim bylismy malzenstwem i moj obecny malzonek nie dokladal sie ani zlotowki do niczego a mieszkal u mnie, i mimo moich delikatnych sugestii nigdy mu nie przyszlo do glowy zeby choc do jedzenia sie dolozyc po porstu rozmawialm z mama, nie byla to analiza od a do z tylko normalna rozmowa , jak rozmawiac z facetem zeby mu pewne rzeczy uswiadomic i co mama zasugerowała? a nie prościej było mu powiedzieć wprost? dokładaj się

ike nie lubie cie Ike ale brawvo za Twoja ostatnia wypowiedz

i wiesz co nikt nigdy nie powie ci jak rozmawiac z facetem zeby mu cos uswiadomic do czegos przekonac to jest sprawa tylko 2 ludzi i musisz tak dlugo rozmawiac az zrozumiesz jego i az nauczysz sie sama od siebie tlumaczyc mu tak zbey zrozumial ciebie pozatym oboje musicie chciec sie rozumiec i musicie sie znac na tyle dobrze zbey wiedziec co do was trafia i tego nie rozumiem taka wazna sprawa jak dziecko nie jestescie zgodni a wziesliscie slub :( i zrozum ze tutaj nie ma kompromisow sa sprawy gdzie trzeba sie zgadzac razem na cos a nie ze ty go do dziecka przekonasz tragedia :( dla mnie to co ty robisz jest na zadzadzie 15 letniej pannicy ktora pyta mame co ma dzisiaj ubrac do szkoly bo dzisiaj nie potrafi samodzielnie ocenic czy w spodenckach zmarznie czy beda w sam raz Jestes niesamodzielna i do zwiazku wtracasz 3 osoba w postaci matki a zwiazek to dwoje troje to juz tlok a z kolezankami tak rozmawiam o zwiazku na zasadzie a bylismy w kinie z mezem albo poklocilismy sie o x i tyle zadnego roztrzasania radzenia sie bo tylko 2 ludzi w zwiazku jest w stanie sobie pomoc i rozwiacaz swoj problem bo tylko onis ie zn aja i sie rozumieja

Gość corka vs zona
wyobraz sobie ze na moja uwage ze czas sie dokladac uslyszalam najpierw ze dlaczego przeciez jego rzeczy sa jeszcze w jego rodzinnym domu, poza tym musi dokladac sie mamie, a pozneij ze przeciez wzial kredyt. Mialam serdecznie dosc walczenia z nim o kase, i utrzymywania go. poza tym dla kobiety dopraszanie sie o kase jest upokarzajace moim zdaniem