Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana obecna partnerka

on czeka na swoje dziecko nie ze mna

Polecane posty

Gość Śmieszne to co piszecie o
inaczej agnostycyzm

tobie napewno :D

Gość agusiawrozu
Chyba raczej AGNOSTYK, a nie anglostatyk... Nawet nie wiesz jak nazywasz się jako wyznawca przyjętej przez siebie wiary... I kto i co jest tutaj śmieszny/śmieszne :o

jakiej wiary :O

Gość agusiawrozu
Zatem filozofii życiowej, poglądu - lepiej Ci? To i tak nie zmienia faktu, że piszesz tu o dupie maryni. Ale za to na pewno tworzysz nowe słowa :D

jakbyś tak trochę książek poczytała zamiast siedzieć na kafee....polecam filozofię tatarkiewicza na początek :D

śmieszne idź już spać, Twoja obecność nie jest nikomu potrzebna... zrozum...

czuję misję zbawiania świata :D a tak serio, nawet cię rozumiem, ale wkurwiłaś mnie tym tekstem że jej nienawidzisz i to przelało moją czarę goryczy 😭 a prawda po środku....obie "macie" chujnego faceta , a oczy w dupie i nie ma się o co bić - szkoda tylko dzieci dobranoc 🖐️

Gość esstella
zalamana..jak juz ktos ci tu napisal...od poczatku ustal warunki...niech ona zobaczy ze nie ma na co liczyc...jesli on chce uczestniczyc w wychowaniu dziecka, to bardzo dobrze...ale tylko w zyciu dziecka...nie mamusi...ale cos ci z praktyki napisze, ze jak laska zobaczy ze on interesuje sie tylko dzieckiem a nie nia...to bedzie nim manipulowac....z wlacznym zakazem widywania sie z dzieckiem..takze przypuszczam, ze po 2 gora 3 latach bedzie po sprawie...wazne beda wpylwajace co miesiac aliemnty..

Gość agusiawrozu
Podaj tytuł tej książki.

Gość makaron szpinakowy tagiatele
zapłodnił a nie "zapłądnił" hehe naucz się pisać poprawnie po polsku matole:P

tak wiem, ze ona rozdaje karty, ale moja rola jest taka zeby on umiał powiedzieć stop bedzie to trudne cholerka :( zeby sie nie okazalo ze bede jego wrogiem, bo urudniam kontakty a tu jest cienka granica... do momentu az dziecko podrośnie

rzeczywiscie nie ma co obwiniac laski - kazdy ma jakies przekonania co do pigulek po, ciazy itd. chciala miec dziecko to ma - a facet nie byl zmuszony ani do seksu ani do spuszczenia sie do srodka wiec robienie z niego ofiary jest nie na miejscu. ofiara jest ta dziewczyna ktora teraz musi wychowywac dziecko sama oraz dziecko, ktore bedzie mialo dochodzonego tate. a w to, ze to byl jeden raz nie wierz, jej i jego znajomi nie byli z nimi 24h na dobe i nic nie musieli widziec ani wiedziec. znam to po sobie. o mnie i moim facecie nikt nic nie wiedzal poki nie zrobilismy sobie dziecka i juz nie bylo co ukrywac. to, ze pekla gumka to tez przereklamowane i to bardzo. gumka peka sobie od czasu do czasu ale w 90% przypadkow w czasie stosunku i jest czas zeby zalozyc nowa.

ha ha ha jest czas zeby załozyc nowa...??? po wytrysku to chyba mija sie z celem i rozwianiem jest pigułka 72h jak sie nie chce miec dzieci! a ze ona chciała to włąsnie jest w drodze... wierz, albo nie wierz ja wierze, bo nie ma potrzeby zeby mnnie okłamywał... wolałabym myslec ze dziecko było z miłosci, chemii, namietności. a nie z laska która, wspoczyła do wyra na imprezie upita jak bela... a on ledwo zywy! on sie wstydzi tego jak cholera...ze jego dziecko jest z peknietej gumy! mysle ze to nie powód do chwalenia sie. Odrbobine wiary w ludzi zycze żono!

Gość ziuta ewa
Pogadaj z nia...ona powie Ci moze inna wersje wydarzen ?

72h 72h 72h Coś się tak tej tabletki uczepiła??? Ty łyknełaś??? Nie chciała to nie wzięła, miała pełne prawo do tego. Jak facet nie chce dzieci to nie bzyka. I wszystko w temacie. Jak bzyka to ponosi pełną odpowiedzialność za efekt bzykania.

Gość czy to takie ważne jest,
ile razy on ją bzyknął? nie był wtedy z autorką i mógł bzykać kogo chciał.

No dokładnie. Mógł bzykac kogo chciał, panienka mogła sie bzykac z kim chciała i ze swoja ciążą mogła robic co chciala. Niestety Droga Autorko ale to Ty wpieprzasz się pomiedzy wódke a zakąskę. Sprawa tego dziecka to sprawa pomiędzy nimi i nic Tobie do tego. Chcesz zwiazku z facetem, który niedługo będzie ojcem??? No to uszy po sobie.

mowilam o tym, ze guma peka w czasie stosunku a nie wytrysku. prawdopodobnie mowi ci o tej gumie zeby usprawiedliwic fakt, ze bzykali sie bez zabezpieczenia i on pewnie nie chce zebys ty myslala, ze on jest nieodpowedzialny - niestety ale predzej w to uwierze niz historyjke z peknieta guma.. jezeli chodzi o wiare w ludzi to niestety ale w tych sprawach latwo sie przejechac. mam wiecej niewiary niz wiary i mysle, ze lepiej na tym wychodze. ale to juz niewazne, wazne, ze bedzie dziecko. to, ze ryczysz myslac o tym znaczy, ze nie jestes go w stanie zaakceptowac - chcialas zeby jego dziecko bylo takze twoje. sama tak pisalas. jak najbardziej dla mnie zrozumiale. tez bym sie czula okropnie i dlatego bardzo ci wspolczuje tego co w tej chwili przezywasz. jezeli z nim zostaniesz to przygotuj sie na ciezkie chwile.

Dzwoniła do niego (rano) i wykrzyczała, ze nie chciała dziecka z pękniętej gumy, ze nie tak miało wyglądać jej zycie! Reszte dośpiewajcie sobie same... Z resztą ja nie wiem po co te spekulacje, jedens stosunek,dwa... pekła guma, po wytrysku, w czasie wytrysku. Seks jest dla ludzi i nie mam problemu z akceptacja ze sie bzykał kiedy nie bylismy razem. Tez miałam faceta i tez to robiłam... Ale ja nie spieprzyłam nikomu zycia a teraz nie mam pretensji do całego swiata, ze ona inaczej sobie wyobrazała zycie. A zapytała jak on sobie je wyobraził? Wiedziałą ze nie ma "ICH" nikt nie karmił ja złudzeniami. Trudno,zeby facet którego nie znala, poprosił ja o rękę i zyli długo i szczesliwie. Dla zasady! Związków z przyswzłością nie zaczyna sie od wyra. Faceci to idioci i mysla fiutami to w Nas kobiety jest nadzieja, My jestesmy madrzejsze, umiemy przewidziec konsekwencje! Niech zal ma do siebie. Ja jej wspólczuc nie bede. Mam dziecko i wiem co to znaczy... to nie zabawka, zapchaj dziura, bo samotność doskwiera. Dziecko potęguje samotność... bo przypomina o braku tej drugiej połowy, która powinna byc przy nas (rodzina). Zmarnowala sobie zycie, dziecku i jemu. Kolejne dziecko bez ojca! Ale ona zrobiła to swiadomie! Pozdrawiam Wiem, ze solidarność jajnikow bierze góre, ale ja jestem kobieta która jest panią swego losu i to ja decyduje o sobie i swoim zyciu. Jak popełnie błąd, zal mam sama do siebie....

Gość bez urazy ale
obrzydzenie mnie bierze jak to wszystko czytam, tylko bzykanie i bzykanie. rozstaliście się i on bzyknął jakąś, ty bzykałaś jakiegoś a teraz nagle znów wielka miłość :o a wystarczyłoby poważniej podchodzić do seksu i związków i popatrz, ile problemów mniej.

Zgadzam się. Bzykanie to moze ochydne slowo. Seks to nie tylko przyjemnośc ale konsekwencje wynikajace z niego. Nie uraziłaś, wiem to.

Gość no ja nie wiem
Faceci to idioci i mysla fiutami to w Nas kobiety jest nadzieja, My jestesmy madrzejsze, umiemy przewidziec konsekwencje! Taaa oczywiście. Świetny sposób na wytłumaczenie faceta. Bo to kobieta powinna być mądrzejsza... G... prawda. Jak się idzie z kimś do łóżka to trzeba być świadomym tego, że wpadka może się zdarzyć. Koniec kropka. Przestań ją obwiniać, bo to śmieszne jest, autorko. Sytuacja jest, jaka jest - on będzie ojcem, czy Ci się to podoba, czy nie. A teraz Ty musisz zadecydować, czy jesteś w stanie to zaakceptować. Bo czy chcesz, czy nie, to on najprawdopodobniej będzie miał kontakt z tym dzieckiem, a co za tym idzie również z jego matką. I albo to zaakceptujesz, albo daj sobie spokój z tym związkiem.

Akceptuje ;) Dziecko nie jest dla mnie przeszkodą, sama je mam. Dam z siebie wszystko by je pokochać i dac poczucie bezpieczeństwa. Mnie raczej martwiła kwestia porodu... no coż, napisałam to 100000 razy! A ze obawy mam, to chyba normalne w takiej sytuacji.

Gość no ja nie wiem
wiesz co, no ja nie do końca rozumiem Twoje obawy, jeśli chodzi akurat o poród. Będzie się rodziło JEGO dziecko - nieważne czy planowane, czy z wpadki. Ja rozumiem, dlaczego on chce tam być. Dziwię się, że Ty nie.

Gość no ja nie wiem
czego się właściwie boisz jeśli chodzi o poród? Co może się takiego stać, że się tego boisz? Jeśli pisałaś gdzieś - sorki ale mi to umknęło

Przezyłam poród i wiem jakie są tam emocje. Cięzko mi to zaakceptować :( Skoro ona nic od nigo nie chce, to dlaczego chce by był :( ok wiem ze nia ma nikogo zeby z nia był... ale czy przy takim momencie, bardzo intymnym nie powinna byc osoba która kocha :( Boje sie tych emocji. Jestem kobieta... mam tez emocje.

Gość no ja nie wiem
no ale emocje w związku z dzieckiem jeszcze nie raz się pojawią. Wiesz o tym, bo masz dziecko. A ona... cóż, nikt nie chce być sam w takim momencie. A kto miałby tam być, jeśli nie ojciec dziecka? I nieważne, że nie są razem.

Gość no ja nie wiem
jesteś kobietą i masz emocje, oczywiście. Tyle, że w takiej sytuacji, kiedy on będzie miał dziecko, swoje emocje nie jeden raz będziesz musiała odłożyć na bok - taka prawda.

dla mnie to wazne nie sa razem... wiec nie wiem dlaczego ma tam byc chciałabys by był z Toba ktoś, kto Cie nie kocha...? Ktos kto protestuje ze nie chce być...? Uwazam ze ten moment jest zarezerwowany dla ludzi, którzy sie kochaja i wspieraja w tak ciezkim przezyciu. Zalezy by ze mna byl, jak bede rodziła nasze dziecko. Rozumiesz? :(