Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana obecna partnerka

on czeka na swoje dziecko nie ze mna

Polecane posty

Zakochana kobieta łyknie teorię o dupodajce, wrobieniu w ciążę, pękniętej gumce i jednym, jedynym razie niczym młody pelikan. Ponieważ tego właśnie chce.

Gość pancernica
Ale maniana :/ Nie zazdroszczę. uprzyj się na ten test, bo to faktycznie moze byc kukułcze jajeczko, ale też licz sie z tym, że to faktycznie jego dziecko Nie wiem, co to za pomysł, żeby on z nia był w czasie porodu, w końcu jak to jakaś przypadkowa laska, to nic ich nie łączy. Jakbym ja tak zaszła w ciażę, z przypadkowym fagasem na imprezie, to do porodu bym sobie wzięła mamę, siostrę, koleżankę - kogoś, kogo znam, komu ufam, a nie jakiegos w sumie obcego faceta. Ona chyba faktycznie czegos od niego chce, bo kto normalny by w takiej sytuacji nalegal na obecność obcego człowieka? No chyba że mieli dłuższy romans, a nie tylko ta jedna impreza

Nie było dłuższego romansu. Wiem, bo znam jego przyjaciół, są też moimi. Wszystcy sa w szoku. Wiedzą ze to tak przesrana sprawa, ze az trudno uwierzyc. Mnie tez. Zbiegów okolicznosci jest wiele to fakt... ale oni znali sie z podworka, nigdy nie przyjaznili, poprostu zwykłe cześc. Jedna impreza, jedna noc... ja uwzam ze go wrobila. Od dawna nikogo nie ma i jest dosc specyficzna osoba... ma 30 lat. Powiedziała mu ze nie wezmie 72h po bo ona chce dziecka, ze dla nie to ostatni dzwonek. Wierze mu, bo czemu miałby mnie okłamywac, ja osobiscie wolałabym usłyszeć ze znali sie dobrze, ze cos iskrzyło ze chwila uniesienia. A nie laska namawiała(pijana) pijanego faceta na seks. A on łyknął jak pelikan... seksik, czemu nie.... teraz ma dziecko. Wiem idiota, sam jest wrakiem człowieka... ona na pewno chce go, on nigdy nie chciał i ona wiedziała o tym od poczatklu.... mimo to zdecydowała sie nie wziac 72h i zrobila z siebie nieszczesliwa. Nie ma kolezanek, kolegów, nie ma matki a siostra ma ja gdzies... wiec chce zeby on był przy porodzie. On katygorcznie odmówił, powiedział ze bedzie tylko czekał w poczekalni w razie jakis komplikacji. Zrobi test DNA, ja sie łudze ze ona miała kogos przed nim... on sie nie łudzi. Ale test zrobi.

kurcze co to za milosc z jego strony skoro podczas przerwy zaplodnil laske a ze gumka pękla jakos go nie usprawiedliwia. czy nie jestes jedną z tych kobiet ktore kochaja za mocno?

nie bylismy 1,5 roku... ja tez w tym czasie kogos miałam on sie nie zwiazał z nikim, jeden seksik :( i po jabłkach

Gość deder
Nie korciło cie by ją zabić??

Korci :( ale co zrobić... sama sobie dzieciaka nie zrobiła z drugiej strony nienawidze jej, ale to nic nie zmiania

Gość Śmieszne to co piszecie o
nie powinnaś jej nienawidzić bo nie masz za co nie odbiła ci faceta - weź sie ogarnij

Gość deder
zabij ja!!!!!

skoro TY masz swoje dziecko to nie powinno byc dla Ciebie problemem jego dziecko. To dziecko ma prawo miec ojca, ktory bedzie bral je na rece, jezdzil z nim do lekarza, jej tez bedzie ciezko, jesli on cie kocha bedzie umial rozgraniczyc Wasz zwiazek i swoje dziecko. Mysle ze tej kopbiecie nie uda sie sprawic zeby twoj facet z nią byl on poprostu bedzie chcial byc blisko dziecka. Jesli bedzie dobrym ojcem to znak dla Ciebie ze warto inwetsowac w ta milosc.

nosi pod sercem jego dziecko wbrew jego woli za to mam prawo jej nienawidziec... z reszta to moje uczucia, mam do nich prawo

hahaha wbrew jego woli :D :D :D wciagneła mu kutasa na siłe do środka :D :D :D a miej sobie te uczucia prymitywna jednostko

Gość deder
zabij ja!!!!!

kredkax... dokladnie tak uwazam, skoro jest na tyle odpowiedzialny to moge mu zaufac a jesli tego nie zrobie, nie przekonam sie czy nam sie uda, kocham go prawie 4 lata i cierpiałam bez niego, teraz moze sytuacja nie jest sorzyjajaca... ale on mi tez pomagał przy córce.

aaaa zapomniałał z całego serca im życzę żeby stworzyli pełną miłości rodzinkę:)

Bądz przy nim pokaz mu ze moze na Ciebie liczyc, ze jestes mądrą kobieta napewno to duzo bedzie dla niego znaczylo. Ja mysle ze nawet jak bedzie czekal na korytarzu to dobrze, dziecko zbliza ale dwoje ludzi ktorzy sie kochaja ale w takiej sytuacji nie wierze w milosc z powodu dziecka. NIe powinnas sie obawiac, wspieraj go i upominaj by pamietal ze ma dziecko. Doceni ze ma przy boku wspanialą kobiete.

do śmieszne słuchaj paskudna kretynko, ktora nie widzi niczego poza końcówka własnego nosa! gratuluje Ci, bo dla mnie dzieko powinno byc decyzja obojga a nie jednej osoby ona nie wzieła pigułki 72h świadomie, nie liczac sie z jego zdaniem! jestes to wstanie pojac swoja mózgownica? dziecko= swiadoma mama i swiadomy tata POBUDKA bo przez takie krowy jak Ty swiat ma tyle maleńkich samotnych dzieci. Przez egoizm i slepa chec posiadania dziecka.

taaa wspaniała kobieta po przejściach z własnym dzieckiem, która sama nie ułozyla sobie życia z niewiadomych powodów....a tego faceta którego niby kocha kopnęla w dupę prawie na dwa lata też nie wiedzieć czemu :D zobaczyła, ze coś sie dzieje, a ze faceta trzeba mieć zawszelką cenę teraz - nie ważne czy żonaty czy dzieciaty czy oczekujący na dziecko - to poleciała i znów fiuka " miłością " :D

załamana sama jesteś kretynką :D pigułka po to aborcja - było sobie samej ją zafundować jak ci się tak podoba

Ja wiem, że to cholernie boli ale nie powinnas sie obawiac ze ona Ci go odbije. On kocha Ciebie i nic tego nie zmieni. Ona bedzie dla niego obca kobietą zawsze a dziecko to cześć jego ono nie jest winne i nie pownno byc odrzucone. Bedziecie szczesliwą rodziną. Był tu taki temat MĄŻ MA DZIECKO Z INNĄ KOBIETĄ i tam kobiety pisaly jak im ciezko ale zaakceptowaly z czasem tą sytuacje jedna nawet pisala że kocha tą dziewczynke a ona mowi do niej ciociu. Niewiarygodne ale prawdziwe chociaz dla mnie tez bylo by to trudno.

a co Ty o mnie wiesz... idz bronic krzyza i zejdz mi z oczu zaściankowa paskudo! Akysz!

jestem anglostatyczkę :D po argymnetach z krzyżem widać, zesama jesteś zaściankowa :D

i zmoro żebyś wiedziała dla faceta widok własnego dziecka,( które napewno pokocha) wtulonego w ramionach matki, albo przez nią karmionego piersią jest najcudowniejszy pod słońcem i tego nie zmienisz , a to że nie usunęła jego dziecka jeszcze doceni:D

ha ha ha jak z obrazka świętego "matka karmiąca piersią" pomódl sie za nas! ha ha ha

Gość SanSanSan
autorko skoro on szedl z nia do lozka, zapewne nie uzyli nawet zabezpieczenia, bo to co piszesz to wrecz niepokalane poczecie musial liczyc sie z tym ze z sexu biora sie dzieci ;) za bardzo go tlumaczysz... poza tym nie wierze ze przez 1,5 roku nie mial innej w lozku oprocz tego jedynego razu kobieca naiwnosc nie zna granic ;-/ lykasz wszystko, albo sama dopisujesz swoja teorie ktora lepiej mozesz zaakceptowac to trudna sytuacja, czas pokaze czy potrafisz z ta nowa sytuacja zyc

swoją drogą, założe sie ze nie masz dzieci ;) albo masz nie równo pod sufitem, i rozczula Ciebie widok karmiącej matki...

nie pomodlę....widocznie nie rozumiesz pojęcia anglostatyk swoją drogą przyczepiłaś się tej religii...dziwne

SanSan... być moze, ale wykańczanie sie domysłami, analizowanie non stop, udręczanie sie juz nic nie zmieni. Faktem jest ze dziecko bedzie, a on jej nie chce i nie chciał.

Gość agusiawrozu
Od jakiego słowa pochodzi "anglostatyk"? Chyba nie od "anglikanizm"? Poza tym wyznawcy protestantyzmu też się modlą raczej...

anglostatyk to jej wymysł... chciała nam zaimponowac