Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sztuczna i dobrze mi z

Makijaż do nowej szkoły?! Czy nauczyciele nie będą na mnie krzywo patrzeć ?

Polecane posty

ojej, a my jestesmy taaakie zaiwstne. zazdroscimy ci, chodz nawet zesmy tzie nie widzialy 💤

Tylko, że mnie nikt nie może skrytykować, bo to byłoby po prostu śmieszne... No chyba, że akurat mam zły dzień i rzeczywiście brzydko wyglądam, albo się najem i odstaje mi brzuch - wtedy ok, można mnie skrytykować, ale jeśli wyglądam bosko i jakieś nadęte niezbyt atrakcyjne panienki krzywo na mnie patrzą i krytykują to jest po prostu zazdrość :)

nie mówię o was, głupie :p

Gość gżegżółska
Jesteś pewna, że wyglądasz bosko? Jakoś mi się wierzyć nie chce, że bez mejkapu wygladasz okropnie, a pomalowana BOSKO. Pokaż fotę, ocenimy.

haha, chciałybyście :) Pozostanę anonimowa :) Ogólnie się nie wstydzę siebie, bo mam konto na wielu portalach ze zdjęciami, a nawet na takim gdzie można mnie oglądać i słyszeć na żywo, ale wam to akurat niepotrzebne:) Znam swoją wartość i nie muszę się dowartościowywać;p

ide stąd. albo to prowo, albo autorka jest naprawde zalosna w choooooooj :o 🖐️

Gość gżegżółska
Dowartościowywać? Heh... Chyba nie zrozumiałaś naszych zamiarów :classic_cool:

od razu uprzedze twojego nastepnego posta tak jestem zajebiscie zazdrosna :o :o :o :o :o :o :o

może ktoś się jeszcze wypowie na temat makijażu i nauczycieli w liceum:)

Gość Marta 83...
Jestem młodą nauczycielka i powiem ci ,że bardzo nauczyciele zwracają uwage na ubiór, makijaż. o jeden z głównych tematów w pokoju nauczycielskim. Jak ja chodziłam do liceum, moja wychowawczyni zaprosiła na godz. wychowawczą stylistke aby poazała nam jak podkreślić w młodym wieku urode ,a nie robić z siebie lale. Pamietam jak ona powiedziała DOBRY MAKIJAŻ DO SZKOŁY CZY PRACY TO TAKI,KTÓREGO NIE WIDAĆ. Wydaje mi się ,że w wieku 16 lat naprawde wystarczy tusz i błyszczyk. Ewentualnie jak masz problemy z cerą jakiś podkład.

dyrektore - niestety nie udało ci się zgadnąć :) bez makijażu wyglądam na 18 lat, a z makijażem - ponad 20:) Nie chcesz to nie wierz, zwisa mi to. Dużo osób daje mi tyle lat, a woźna w mojej nowej szkole myślała, że jestem nową nauczycielką, a nie uczennicą:) Nie znacie mnie, więc nie oceniajcie, bo w rzeczywistości jestem niezwykle inteligentna, a to że jestem próżna i zapatrzona w siebie ukrywam, nie daję po sobie tego poznać:) Udaję zupełnie naturalną i skromną dziewczynę :)

ja pierdole bedac w gimnazjum wygladac na nauczycielke o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pokazalas wlasnie jaka skromna jestes bez kitu. jestes dno i 3 metry mułu, a nie "fajna laska" szkoda, ze starsza jestem i z toba do tego LO nie ide. ale bym pognebila :classic_cool:

Marta - a sama się nie malujesz? Ja rozumiem - ubiór stosowny i elegancki, nie żadne tam gołe brzuchy, duże dekolty, krótkie spódniczki, bo nie wypada do szkoły (no chyba, że krótka spódniczka gdy jest upał)... no, ale makijaż?! Zwłaszcza gdy jest idealnie zrobiony i rzeczywiście podkreśla urodę... Ja wyglądam jak laleczka, ale nie taka tandetna jak farbowane barbie z cienkimi włosami i spaloną skórą:) Nie wiem czy oglądaliście kiedyś pokazy Victoria's Secret - te modelki wyglądają jak lalki, ale z klasą:) Ja też wyglądam jak lalka z klasą:)

husky - hahaha, nawet byś się nie zorientowała że to ja. Poza tym ja się nie dam zgnębić. Prędzej to ja mogłabym gnębić kogoś niż mnie ktoś:) więc w tym momencie się ośmieszasz:) Mnie ogólnie laski się boją, bo jedna kiedyś się na mnie uwzięła i uderzyła mnie. oddałam jej 5 razy mocniej, aż się o ścianę obiła i uciekła od razu:)

husky - naprawdę nie musisz się wysilać, bo zwisa mi to co o mnie myślisz, nie znasz mnie kompletnie więc możesz wypisywać tu najgorsze i najbardziej obraźliwe rzeczy a mnie i tak to nie ruszy, bo jak już pisałam: znam swą wartość:)

wypierdalunda. jestes prózna jak cie moge. nie nabierzesz nas wybacz, ale nikt nie lubi takich lasek jak ty przed pojsciem do LO zamiast nad makijazem popracuj nad charakterem. chwalisz sie 5czkami w gimnazjum? szczerze wierzyc mi sie w to nie chce. nawet jesli, to w LO ręcze ci rychla smierc, nie mowiac o studiach :classic_cool:

skoro ci zwisa co tu pisza, to po co tu w ogole piszesz? troche pokory i samokrytyki gowniarko. jak ci 10 osób powie, ze masz ogon to się lepiej obejrzyj.

no to się zdziwisz:) Uczę się świetnie, jestem niesamowicie zdolna i mam wiele zainteresowań. A w LO skupię się na tych przedmiotach, które rzeczywiście mnie interesują i które będę zdawać na maturze, a z innych mogę mieć 2, bo po co mam tracić czas na coś czego nie chcę się uczyć:) Dostanę się na dobre studia, ponieważ oprócz tego, że jestem zdolna jestem ambitna i pracowita, a to mi wróży sukces!:)

hahahah:D wiem, że to ironia, ale mnie rozśmieszyłeś :D

nie wiesz co to jest piąteczka? ocena:) Widocznie nigdy takiej nie dostałeś ;p hihih:)

husky - nie jestem pokorna. po prostu taka się urodziłam i nie zmienię siebie:) A jeśli chodzi o samokrytykę - oczywiście posiadam ją. Uważam, że bez makijażu nie wyglądam tak olśniewająco jak z nim i ogólnie mam jeszcze chyba kilka wad... chociaż ciężko mi określić jakie...

zdziwie sie? a pokazalas mi swoje swiadectwo? tez sobie moge napisac, ze jestem miss polonia, a procz tego mam ajkju 140:classic_cool: umiesz w ogole cos innego napiac, prócz "jestem zdolna, jestem ladna, jestem piekna" czizys, mozna o czyms innym z toba w ogole pogadac? mialas jakies sesje terapeutyczne w ostatnim czasie? bo te "znam swoja wartosc" klepiesz jak mantre. jak wierszyk na pamięc :D po 5 postach charkterek takiej piczy mozna juz poznac. wybacz, jakos sympatii nie zdobyłas :D no i ponawiam pytanie. po co zalozylas tutaj temat skoro wiesz lepiej? rozwalaja mnie takie panienki. zadaja niby pytanie a tak naprawde szukaja jedynie potwierdzenia. nie potrafisz uszanowac odmiennego zdania (choc zadalas pytanie) tylko odrazu bombardujesz jak ktos sie z toba nie zgodzi :D po co zakladasz temat na forum jak sama wiesz lepiej? szukasz potwierdzenia? poklepania po glowie? to swiadczy o twoim niedowartosciowaniu i ukrytych kompleksach.

hahah:D w jednym poście powtórzyłaś się chyba 3 razy :) Może idź już spać, bo trochę późno się już robi, nie zauważyłaś?:) Chciałam się dowiedzieć co inni sądzą o tym i nadal czekam na odpowiedzi które są związane z tematem... Nie rozumiem dlaczego aż tak bardzo się przejmujesz tym, że tak się wychwalam? Jestem pewna siebie i co ci do tego? nie podoba ci się to spadaj:) Nie potrzebuję twojej sympatii, bo mam wystarczająco dużo niepotrzebnych mi znajomych:)

takiego znawcę udajesz, a nawet nie wiesz, że egzaminu gimnazjalnego nie przelicza się na procenty tylko na punkty. Miałam 77 pkt:) Więc to całkiem sporo, a oprócz tego same piątki, szóstki i czwórki na świadectwie z paskiem, zazdrośnicy:) Mam to w nosie, że mi nie wierzycie. Niby po co miałabym kłamać tutaj, gdzie nikt mnie nie zna i nigdy nie pozna? Nie sądzicie, że to byłoby żałosne:) A teraz idę spać, bo mój organizm musi się zregenerować i odpocząć przed jutrzejszymi zajęciami fitness:)

rozpierdalasz mi uczucia hahahaah :D 2/10 daje. moje kochanie zaraz wstaje i trzeba wykorzystac to co zawsze fatzeci maja po przebudzeniu. milej notzy ( w zasadzie poranka) na pierdoleniu o swojej zajebistosci 🖐️