Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
madziulkaaa1

szukam wsparcia...

Polecane posty

Cześć.Szukam koleżanki.Mój problem związany jest właśnie ze szczupływ wyglądem,przewija sie przez to rowniez wątek uczuciowy.Jestem w zwiazku od 2,5roku.Wczesniej majac 15/16 lat mialam anoreksje.Kiedy zaczęłam jesc jadłam bez opamiętania przez cały dzień.Dotknęła mnie niestety nadwaga,moze niezbyt duza ale zawsze to jest zbedny balast.Będąc juz 'normalną' poznalam faceta,mojego ex narzeczonego z ktorym mam pieknego synka.Terraz juz nie mam nadwagi,jestem przecietnych gabarytow dziewczyną,ale....I tu pojawia sie ale:wychodząc z anoreksji moglam jesc wszystko przez caly dzien.Zostalo mi to i np w jeden dzien zjadam calą lodowkę,a pozniej pokutuje za to przez pare dni glodząc się.W domu ciagle gadam o fitness klubach i dietach.Przez swoje niejedzenie jestem nerwowa.Dodatkowo cierpie z powodu tarczycy.Terroryzuje cały dom.Mój ex narzeczony powiedział,ze ma juz tego solennie dosc i męczysie bedac ze mną.Ja go kocham ponad wszystko,niestety nie umiem sobie poradzic ze swoim problemem.Jak zjem wyzywam sie na nim za to,ze uleglam..jak nie zjem kloce sie o byle co i koło zamknięte.Nie umiem jesc posilkow.Czuje sytosc,ale nie umiem sie opanowac i np zamiat jednego keska zjem piec bo tyle jest w lodowce.Ja nie wiem juz co mam robic..teraz nie jem,nie spie,malop pije z powodu problemoew rodzinnych.Nikt mnie nie rozumie,nikt nie umie pomoc wiec pomyslalam,ze tutaj znajde jakies wsparcie ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować