Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno rodzynki wcale nie

jak uwazacie czy facet pod czterdziestke, z doktoratem

Polecane posty

majacy prace naukowa w zawodzie, jednym slowem - czlowiek sukcesu, czy ktos taki bylby w stanie zainteresowac sie marna studencina, bez sukcesow, srednio urodziwa i srednio atrakcyjna, ale za to dobrana z charaketru? czy pozycja spoleczna ma znaczenie?

Gość darek ogarek
napewno chce wykorzystać szarą myszkę bo one ulegną panu dr! na pewno chce sie zabawić

Gość kasia1990rrr
jak się zakocha to nie ;) ale musiałabyś się trochę postarać ...

ale ta studencina ma swoj charakterek, wiec nie jest szara mysza mimo tego ze wyglad nie jest jej mocna strona..

Gość dktorant666
Ej zamist etatowcami,zainteresujcie się doktorantami:)

nie mam nic przeciwko doktorantom, ale akurat ten doktor mi sie tak spodobal :) tak mnie zauroczyl :) pewnie nie mnie jedyna :O mysle o nim ciagle :(

Gość pracuję na uczelni wyższej
jeśli mogę poradzić to odpuść sobie takie wzdychanie. zaoszczędzisz sobie rozczarowania. moich znajomych z pracy (wiek 30-40) takie wzdychania nie ruszają bo albo mają żony albo partnerki lekko po 30. studentki traktują z przymrożeniem oka. zresztą mogliby wylecieć z pracy za jakikolwiek romans.

a na jakiej uczelni pracujesz? :) wiesz, ten facet nie nosi obraczki, co oczywiscie nie musi o niczym swiadczyc :O wiem, ze takich to moga miec na peczki :(

Gość pracuję na uczelni wyższej
uniwersytet ale który nie zdradzę :) brak obrączki nie ma znaczenia - może nie mieć żony a być w stałym związku, może mieć żonę a nie nosić obrączki, w końcu może być człowiekiem który nie nadaje się do związku...

wiem, że to niemądre :O zreszta nie sadze bym kiedykolwiek sie odwazyla cokolwiek zrobic w tej kwestii :O a tak bym chciala... :(