Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianietka

Slubny na czarno

Polecane posty

Hej ja nie mam prawie na nic czasu Olek zaczął raczkować i stawać na nogi, wszędzie gdzie tylko ma się czego złapać to odrazu wstaje, ehhh dziubas gratuluje nowej pracy :) wredniak a ty masz zamiar wrócić czy wolisz zająć się Gabi? ciekawe jak tam Madzia

Gawi ja nie mam gdzie wracać ;) to po pierwsze. a po drugie nawet jakbym miała to narazie odpada, bo nie mam z kim Gabi zostawić w tym momencie. Mam nadzieje, że jak skończy rok to się zmieni. Moja Gabi to raczkuje jak szalona, muszę ją czasami gonić, żeby czegoś nie zmajstrowała ;) Ewela, jak sie macie z S.? odnalazł się?

S juz nawet byl zaklimatyzowany, ale spotkalo go cos bardzo nieprzyjemnego i ma dosyc Polski wiec pewnie od nowa bedzie musial sie do wszystkiego przekonywac.

Ewela to przykre. mam nadzieje, że szybko znowu się "zadomowi" ;) jak tam nasze ciężarówki? Madziu - ? ciekawe która szybciej urodzi, Madzia czy Hejka hehehe

hejk;) no też widziałam, ze Madzia urodziła, czekamy na informacje;) miłęgo dnia!!!!

Madzia urodziła 5 grudnia :) Dominik ma 4 kg i 56cm :) zuch chłopak, a jaki sliczny!! :) jak wrócą do domku to Madzia napewno nam wszystko opowie :)

ooo, to duży chłopak ;)))) Jeszcze raz gratulacje dla Madzi!!!!! A ja mykam z pracy do domku...wykończona po 10 godz.... Miłego wieczoru🌻

mam nadzieje, ze Madzia sie niedlugo odezwie :) nie chce jej zasypywać smsami, bo pewnie teraz ma duużo zajęć :)

hej kochane, pisze z małym przy cycu:) dzieki za miłe słowa i gratulacje:) poród był cięzki i połóg tez nie bardzo przyjemny ale z dnia na dzien zaczyna byc lepiej:) sciskamy mocno z synkiem:)

Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć wesołych, radosnych, rodzinnych Świąt i spełnienia marzeń w Nowym Roku :) Niech Wam dzieci zdrowo rosną a tym ,które są w ciąży życzę szczęśliwego rozwiązania.

Gość Brat19
W sobote wracając do domu z imprezu, wszedłem po cichu do domu ponieważ miałem klucze. W holu usłyszałem dziwne odgłosy. Mieszkam tylko z moją młodszą o 2 lata siostrą ponieważ nasi rodzice wyjechali za granicę na 2 miesiące.Poszedłem zatem do mojego pokoju lecz wchodząc na piętro dostrzegłem światło w pokoju mojej siostry.. Postanowiłem tam zajrzeć a tam moja siostra i jej koleżanka która robiła jej minetke.. Tak się podnieciłem ,że zaczałem walić sobie konia w przedpokoju i robić im zdjęcia. Chciałbym się z wami nimi podzielić i zapytać czy coś takiego też was spotkało? O to zdjęcia : http://www.tinyurl.pl/?AyGBnAdV

Gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś 🌼 Moja Kasia ma już prawie 5 miesięcy, zdrowa jest i uśmiechnięta i podejrzanie grzeczna, tak więc póki co, wszystko układa się dobrze. Żeby nie było za pięknie, ma skazę białkową, ale sobie radzimy:) Są tu jeszcze jakieś bez dzieci? :P ależ ten czas leci, niedawno pisało się o welonach i próbnych makijażach, a teraz dzieci;)

Staram się robić wszystko,żeby tylko się nie uczyć i nawet dogrzebałam się do naszego tematu choć łatwo nie było ;) Chyba nikt tu już nie zagląda.

hej Ewela 🖐️ Ja zaglądam codziennie, ale pisać sama z sobą nie będę hehe ;)

No chociaż Ty jesteś ;) ja nie wiem gdzie te nasze mamuśki! Na fejsie siedzą wszystkie, a tutaj żadna nie zajrzy ;) nie ładnie!