Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

a kobieta powinna szukać partnera a nie nowego tatusia Niekoniecznie, może szukać 2 w 1 o ile partner nie ma nic przeciwko. Ty masz jakieś wątpliwości, inny nie ma. Ot różnica poglądów.

Gość 123po565i34o2oi
No ale co wjezdzacie na komiczne ze kobieta z dzieckiem mu nie odpowiadala? Ja to rozumiem,chcial poznac ja ale w pakiecie mial tez dziecko non stop. Wiem ze matka chce zeby facet zaakceptowal takze jej dziecko ale wszystko po kolei,niech najpierw zdarzy zakochac sie w matce. To zrozumiale ze ciezko jest pokochac cudze dziecko i dziwie sie niektorym ze nie potrafia tego przyjac do wiadomosci. A co do autorki, nic nowego nie odkrylas. I nie rozumiem zbytnio co Cie boli w Twoim spostrzezeniu. Chcialabys sie zamienic z tymi patologicznymi kobietami zeby miec kogokolwiek? Bo dla mnie lepiej jest byc samemu z dzieckiem niz miec faceta pijaka albo z innymi problemami. Nie ma czego zazdroscic.

Gość marcelinkaaa
A wlasnie takie kobiety jak to mowicie patologiczne maja facetow. Wiadomo swojego pokoroju.Bo kto inny by je chcial. Kobiet samote z dzieckiem to sa kobiety silne. zaradne a faceci takich kobiet sie boja bo wiekszosc facetow jest nie dojrzalych.Bycie z taka kobieta jest wieksza odpowiedzilnosc bo jest dziecko i taki facet musi zaakceptowac je. Znam duzo samotnych matek z mojego otoczenia- wiekszosc normalnych ni patologicznych i poznalay fajnych facetow(bez dzieci z jego strony), niektore wyszly za maz maja juz 2 dziecko. Ttutaj jest kwestia spotkania odopwiedniego mezczyzny. Ja tez jestem samotna mama.

Gość Pieguskaaa
Ale ja nie zazdroszczę :P po prostu tak się nad tym zastanawiałam i postanowiłam podzielić się tym z wami :P U mnie na osiedlu jest właśnie taka kobieta patologiczna i co jakiś czas widzę ją z innym facetem, a porządne kobiety z dzieckiem ciągle są same i dlatego sobie o tym napisałam :P

"komiczne dlaczego ziejesz nienawiscia do samotnych matek?" nie wiem, ale ta nienawiść toczy mnie od dzieciństwa.. nawet gdy widzę na spacerze matkę z wózkiem ale bez faceta obok, to już zaczynam się pienić... ta agresja niszczy mnie od środka :P "Uwazasz,ze wszystkie tatusia szukaja? Czy tylko ta Twoja ?" WSZYSTKIE!!! oczywiście, że wszystkie!! Tylko chodzą po ulicach i łypią, którego by tu w tatusiowanie wrobić :P

Komiczne - nie ma przebacz. :) Presja forumowa jest duża. Musisz zmienić zdanie na temat kobiet z dziećmi. Mus jest i już.

"Kobiet samote z dzieckiem to sa kobiety silne." bo nie miały innego wyjścia niż zostanie z dzieckiem? :) jedne są silne, inne mieszkają u rodziców i czekają na sponsora/nowego tatusia "faceci takich kobiet sie boja bo wiekszosc facetow jest nie dojrzalych." dojrzałością wykazały się wybierając ojca dla dziecka :D "Bycie z taka kobieta jest wieksza odpowiedzilnosc bo jest dziecko i taki facet musi zaakceptowac je." mylisz akceptację z tatusiowaniem

Gość senna***
zastanawia mnie tylko po co kobiecie z dziecmi szukac sobie kawalera?:O przeciez jest wielu facetów mających własne dzieci :) wtedy łatwiej im zaakceptowac taki stan :)

"zastanawia mnie tylko po co kobiecie z dziecmi szukac sobie kawalera? przeciez jest wielu facetów mających własne dzieci" tu jest dyskretny niuans... kobiety też nie chcą facetów z dziećmi :D:D ale one maja na to masę uzasadnień :D

kobiety też nie chcą facetów z dziećmi ale one maja na to masę uzasadnień za bardzo uogólniasz:)

nie wiem nie liczyłam ale chyba niewiele:P głownie dlatego, że rzadko dziecko "przydzielane" jest facetowi chyba, że piszemy też o takich, którzy nie mieszkają ze swoimi dziećmi ale nadal twierdzę, że kobietom mniej to przeszkadza niż facetowi

wiesz co kobietom przeszkadza jako wada nr1? kasa... albo w formie alimentów na dziecko, albo wydatków na jego wychowanie...

jeśli o to chodzi masz rację facet chyba mniej uwagi zwraca na to, że dziecko partnerki to wydatki a bardziej widzi je właśnie jak balast z kobietami jest odwrotnie bardziej patrzą na to od strony materialnej a mniej od wychowawczej

Komiczny - powiem tak mam to gdzies co wypisujesz. Prawda jest taka ze piszesz głupoty, nie masz pojęcia o zyciu, stracie kogos bliskiego w wyniku niespodziewanej śmierci. To nie jest temat do zartów czy próbowania wmówic komus ze ktos jest winny za smierc męza. I nie ciskam sie śmieszny człowieku byłam na obiedzie. A takich jak ty poprostu trzeba ignorowac widocznie nudzisz sie i musisz sobie cos popisac bo inaczej chory bys był

belnea jak masz to gdzieś to na cholerę tak się emocjonujesz?

Nie emocjonuje tylko poprostu nie lubie jak ktos kto nie ma pojęcia o temacie udziela się i pipeprzy za przeproszeniem głupoty

"I nie ciskam sie śmieszny człowieku byłam na obiedzie." obiad o 12???? nie za dużo jesz? pewnie się nieźle roztyłaś

A co do temetu to powiem jeszcze tak. Ze nigdy nie związałabym się z facetem majac dziecko, gdybym miała byc ja i moje dziecko uzalezniona od niego i jego pieniedzy. Uważam ze to moje dziecko i ja powinnam sprostac zadaniu zapewnienia mu wszystkiego. Nie pozwoliłabym na to aby obcy facet mi łozył na moje dziecko - bo to jest mój obowiazek. mam takie zasady

"Nie pozwoliłabym na to aby obcy facet mi łozył na moje dziecko - bo to jest mój obowiazek. mam takie zasady" sobie też dogadzasz... obiad o 12, pewnie jeszcze z 5 posiłków dziś wciągniesz... poćwicz przynajmniej trochę

Nie roztyłam kochanie. zawsze jadam obiady około 12-13 i jakos nigdy mi to nie zaszkodziło.

belnea o odchudzaniu komik akurat wiele wie wszyscy mu tu kibicowali jak żmudnie zrzucał kilogram za kilogramem... teraz to naprawdę rozmawiasz z osobą kompetentną

Wiesz zaczynasz powoli mnie bawic :) To w Polsce jest tak ze kobiety tyraja wracaja z pracy i jedza obiady ok 16-17. Ja jadam o 12-13 to normalna pora na konkretny posiłek

HIHIH to niech zrzuca jak mu się nazbierało. ja mam 164 cm wzrostu i waze 52 kg wiec nie mam co zrzucac :)

Beleno - zasady są po to, żeby je łamać. Wiążąc się z mężczyzną, który nie jest ojcem Twojego dziecka, siłą rzeczy korzystasz z jego zasobów. Tak przynajmniej wyobrażam sobie normalną sytuację.

wszyscy mu tu kibicowali jak żmudnie zrzucał kilogram za kilogramem... poza retro

retro - to widzisz uswiadomniłes mnie ze ten cały komiczny może tylko na zrzucaniu zbednych kilogramów sie zna na niczym więcej. Choć powiem tak. Nie mam nic co do osób otyłych. Znam wiele takich i sa wspaniałe bez względu na wagę. Człowiek to człwoiek bez względu na to co je i jak wygląda