Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

ja nie znam chwilowo takiej, która chce odstawić a ja znam wiele takich które po latach stukają się w głowę i zastanawiają się po cholerę rozwalają sobie organizm, zwłaszcza jeśli facet zaczyna się opuszczać w tych sprawach.... a każdy się opuszcza prędzej czy poźniej:) np z racji wieku albo dlatego że coś innego zaczyna im pachnieć na boku.

co jeśli nie wypływa to strach pomyśleć o tym bólu jajek po jakimś czasie właśnie, jeżeli nie wypływa to może też bić na mózg :)

no wiesz retro tak się składa, że kobiety też do końca życia płodne nie są więc tak jeśli chodzi o 60 letnie panie to wierzę, że chcą odstawić :)

"chcesz misiu autograf?" jak pięknie Ty do mnie... :D nie jestem łowcą autografów, życie celebrytów mnie w ogóle nie interesuje. co innego życie najbliższych.

Gość odrzuteczka
"Robiłeś sobie badanie wr i na obecność wirusa HIV?" 2 razy

jeśli chodzi o 60 letnie panie to wierzę, że chcą odstawić zdziwiłabyś się ile młodych kobiet ma dość pigułek i efektów ubocznych z nimi związanych poczytaj sobie choćby inny dział na kafe

retro po co mam czytać nie żyję na bezludnej wyspie

w innym temacie mi podszyw nie wyszedł (wysłać się nie chciało) ale to ja pisałem, tylko nicka nie zmieniłem na swój

w innym temacie mi podszyw nie wyszedł (wysłać się nie chciało) ale to ja pisałem, tylko nicka nie zmieniłem na swój bawisz się w podszywy i pomarańcze??

troszkę kiedyś pamiętam dyskusję jakiś użytkowników na temat tego, co się stało z komicznym i jedne twierdziły, że pewnie pisze pod pomarańczą:P a inne bożyły się, że komiś to by nigdy

"bawisz się w podszywy i pomarańcze??" właśnie nie - dlatego nie umiem tego robić, nie wysyła mi się

mi przysłali zaproszenie na bezpłatne badanie cytologiczne bez kina nie muszę mówić, że mąż nie miał żalu , że się nie załapał?

"bawisz się w podszywy i pomarańcze??" właśnie nie - dlatego nie umiem tego robić, nie wysyła mi się teraz to już ci nikt nie uwierzy:P

Gość zapraszam na wróżby e-mail
Zapraszam na wróżby e-mail zadajesz maksymalnie 20pytań możliwość także porad gdy jesteś na rozstaju i musisz wybrać odpłatne 5zł symboliczne anna_anielaa65@o2.pl

odpłatne 5zł symboliczne o! ZS też się bawi w orange

kiedy krzyz? byc może zaraz ukrzyżujemy komisia będzie a czy przeciw?:)

"ale przeciez teraz Ci sie wyslalo" ale nie chciało jako nowy temat - nie wiem czemu... Ikusia - jakbym chciał się ukrywać, to chyba bym sam nie napisał, że to ja pisałem :D

już się poprawiłam nie mścij się za rozszyfrowanie twojej działalności ubocznej:P

Ikusia - jakbym chciał się ukrywać, to chyba bym sam nie napisał, że to ja pisałem chyba troszeczkę nie miałeś wyjścia:)