Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

lęki mojej dziewczyny. zrywam?

Polecane posty

Gość jamnikszorstkowlosy
odsune sie, skoro ja stresuje....dam jej szanse i spokoj i spotkamy sie za jakis czas...i zdecydujemy co dalej...

mój chłopak 2 razy dawał mi taki powód jak sie ze mną rozstawał i teraz wiem ze to nie był powód tylo kłamstwo!!!!! bo to przypuszczałm....ale dalej jestesmy razem bo błagał zebym wróciła

ak bym słyszał swego chłopak ....rozstan,y sie na jais czas odsunoł sie i mu przeszło przyszedł z podkulonym ogonem i mu wybaczyałam ale nie wiem dlaczego wtedy powiedział ze nie pasujemy do siebie i wiem ze to kłamstwo był ale nie wiem jaki był powód...i ci powiem mysle ze twoja lasa bedzie wiedziec ze chodzi o jej chorobe

Gość jamnikszorstkowlosy
a jemu tez chodzilo o twoja chorobe? czy problemy?

sory ale sie śpiesze i gubie literki a literka "k" mi sie gubi

nie bo ja nie jestem chora chodz czasem sie boje zebym nie miała tego co siostra mam tą bezsennosc ...i musze sprawdzac drzwi korki itp...ale nie lecze sie bo pozatym nic nie mam.....nie wiem do dzis o co mu chodziło on czasem mówił ze nie jest pewien uczuc mówił ze nie wie czy kocha...ale teraz mi to mówi bardzo często i myśle ze wkrótece sie oświadczy

Gość jamnikszorstkowlosy
no tak ale jakby moja dziewczyna nie poszla do psychologa to tez moglaby twierdzic ze nie jest chora ona ma wlasciwie tak jak ty, a moze i mniej

ja jeszcze raz napisze jak mam am tak ze musze sprawdzac gaz jak wychodze ale potrafie to powstrzymac...i bezsennnosc jak mam więsza impreze ..czy cos waznego na następny dzien ale to normalne bo duzo ludzi sie stresuje np przed egzaminem...poztym dziewczna oze ci nie mówic co mówi psycholog ze stwierdziła u niejto zaburzenie ...ja tez bym sie bała mówic chłopakowi o tym ze mam przymus sprawdzania nie mówie mu o tym bo boje sie ze pomysli ze mam to co siostra....ale ja nie mam ta jak twoja laska ze boi sie isc gdzieolwiek do ludzi ja lubie iprezy znajomych

Gość jamnikszorstkowlosy
moja dziewczyna jest szczera i nic nie ukrywa(moze to jej blad?), widze ze oprocz bezsennosci przed wiekszymi wyjasciami i wyjazdami, czasem stresem i zdenerwowaniem....nic jej nie jest.... no ale moze masz racje, ze cos ukrywa ....wiec lepiej sie rozstac i nie wnikac...

ona ci mówi tylko o bezsennosci nie wiadomo o jakich problemach mówi psycholog....moim zdaniem musi byc cos więcej skoro sie leczy bo z tego ze ktos nie moze spac przed weselem nie musi sie leczyc ...i zalezy jaie ona ma te lęki czy tylko bezsenności? czy inne jeszcze to tez wazne...lęki sa różne

że jest szczera to bardzo dobrze...! to tylko moje przypuszczenia...więc skoro jej nic nie jest ...ty znasz sprawe lepiej to czego sie boisz!?

Gość uciekaj jak najdalej od niej,
bo zmarnujesz sobie życie.Nawet nie wiesz jak trudno z taką osobą życ.Ja to przeżyłam.Mój mąz miał lęki,złamał mi życie.

Gość jamnikszorstkowlosy
no mowie ze ma sama bezennosc?! nic wiecej bezsennosc leczy sie u psychologa na terapii poznawczej albo lekami ma ja przed imprezami, wyjazdami, waznymi wydarzeniami....boi sie bezsennosci (bo zle sie czuje wtedy) wiec unika wiekszych wyjsc zeby nie miec bezsennosci

Gość jamnikszorstkowlosy
no wlasnie, jest duzo ludzi tak jak ta osoba powyzej ktore odradzaja kontakty z takimi ludzmi

rozumiem ale większe ma wyjście powiecmy 1 raz na tydzien to czego sie boi jednej zarwanej nocy na tydzien....ale wiem ze to ze to mato nie jej wina

Gość aniabra
jestescie wszyscy chorzy dziewczyna ma bezsennosc psychofizjologiczna (wyuczona) ktora pojawia sie jezeli czlowiek nie radzi sobie z bezsennoscia ktora jest normalna reakcja na stres. nie jest to zadna choroba psychiczna. nie daje sie przy tym lekow na spanie, a ktos twojej dziewczynie dal wiec zafundowal jej jeszczew zaleznosc od lekow...no i dziewczyna sie nakrecila , przerazila...boi sie bezsennosci wiec robi wszystko zeby jej uniknac...i tyle.... leczy sie to wlasnie u psychologa, na terapii poznawczo behawioralnej, skutecznosc po ilus meisiacach to chyba z 90% ale zerwij z nia , boi napreawde jej szkoda dla takiego goscia i innych podobnych tobie ludzi

ale Twoja laska nie ma duzych problemów teraz duzo takich osób to tylko bezsennosc nie ma nic więcej

aNIA BARA MA RACJE JA TEZ TAK SIE NAKRĘCAŁM ALE MI PRZESZŁO........O TO CHODZI

Gość aniabra
w tym co ma twoja dziewczyna moga pojawiac sie obsesje dotyczace snu, unikanie, zly nastroj, nerwowosc ona ma jakby fobie przed bezsennoscia i unika jej za wszelka cene

Gość uciekaj jak najdalej od niej,
to nie mija a z wiekiem i problemami jest coraz gorzej.Będziesz miał w domu dziecko z ciągłymi lękami,problemami a nie partnerke

Gość jamnikszorstkowlosy
a co bylo twojemu mezowi?

Gość aniabra
bzdury! moze twoj maz mial cos innego ale to o czym mowimy to zaburzenia , to akurat ma 10% - 30% spoleczenstwa trzeba bylo pomoc mezowi, zalatwic mu porzadna psychoterapie, wpsierac a nei stresowac i czekac...kiedy ci kuzwa przejdzie, przez ciebie nie mozemy robic tego, tego i tamtego

Gość kooolpa
moja siostra miala cos takiego kiedys, po 10 wizytach jej przeszlo.....

no właśnie niektórym przechodzi a dla niektórych to nie potrzebne bo sie nakręcają ze sa chorzy

Gość ja też mam lęki
"Jaka'"---->ty suko! jak możesz tak mu radzić? A ty "uciekaj jak najdalej od niej,------>"? Wszystkich wrzućcie do jednego wora! Dorosłe dziewczyny, a gadają jak baby moherowe!

Gość ja też mam lęki
Jaka-----------. przepraszam, bo nie było do ciebie :-)

musze leciec jutro tu zaglądne popołudniu albo jak nie wytrzymam to rano;)

Gość kissmyhand
zostaw dziewczyne, niech dojdzie do siebie w samotnosci...a potem niech znajdzie porzadnego faceta