Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

lęki mojej dziewczyny. zrywam?

Polecane posty

Gość jamnikszorstkowlosy
28

Gość ja też mam lęki
Mam wrażenie, że wiążesz się z opinią publiczną. Na pocieszenie. Mój facet jest ateistą. Jestem z nim pomimo sprzeciwu wszystkich ciotek, rodziców i bogobojnych dziadków. Nie obchodzą mnie lamenty koleżanek ze nie będę miała ślubu kościelnego. Nie zależy mi na nim i nie zamierzam robić niczego wbrew sobie, a już na pewno niczego dla znajomych i ciotek. Rodzice w końcu go zaakceptowali, bo to świetny facet lepszy od niejednego katolika. Reszta mnie nie obchodzi. Nie chciałabym wiedzieć co poczułaby Twoja dziewczyna czytając to, co napisałeś. A może zostaw otwarte niby przez pomyłkę, sama z tobą zerwie i będziesz miał spokój. A będąc w związku, sama próba zrozumienia problemu to za mało. Nie masz prawa mieć do niej pretensji, ona nie robi tego,bo ma focha, robi to bo jest chora. Po prostu. Moim zdaniem jesteś niedojrzały.

ja też mam lęki zgadam się z Toba autor nie powinien zostawiać dziewczyny z takiego powodu zreszta jak sie kocha to i z gorszysz powodów nie zostawia sie ukochanej osoby tylko pomaga jej...

Gość jamnikszorstkowlosy
jakby ktos mi zagwarantowal ze jej przejdzie niedlugo to bym z nia zostal, ale nie wyobrazam sobie ze bedziemy odwiedZac moich rodzicow raz na rok

ja na poczatku chciałam odwiedzac rodziców mojego chłopaka on nie zbyt a teraz po 2 latach on nalega na spotkania a mi głupio isc i niby o czym ja mam rozmawiac z jego ojcem matka...jestem w tych sprawach tez wstydliwa....ale juz sie trochce przekonałam i z nim jeżdzę i tak juz z rok co 2 miechy jeździy do niego do domu juz to pisałam ale napisze raz jeszcze poprostu nigdy nie wiadomo co moze sie przytrafic los jest zmienny jak teraz zachowasz sie w ten sposób czyli z nia się rozstaniesz to moze byc tak ale nie musi ze ktoś tak postąpi z Tobą

Gość ja też mam lęki
Ale czy ty nie rozumiesz, że tego nikt ci nie zagwarantuje????? Podobnie jak tego, że ty za rok nie zostaniesz kaleką w wypadku?? Naprawdę dziwnie na to patrzysz. Szkoda mi twojej dziewczyny, serio.

nikt ci tego nie zagwarantuje ..ona albo sie wyleczy albo jej bezsennośc i lęki bedą sie utrzymywac na takm samym poziomie ...a nawet...niestety jesli spotka ją jakies niepowodzenie cos co ją zdołuje moze sie nawet pogorszyc

Gość jamnikszorstkowlosy
w zeszlym roku juz raz z nia zerwalem... i potem sie zeszlismy, wyszlo na to, ze gdy byla sama o wiele wiecej jezdzila i wychodzila...cos mi tu smierdzi...

Gość piczkaxxxxxxxx
autorze czy ty nie pisales tu juz kiedys o tym ze twoja dziewczyna unika kontaktu z twoja siostra ? bo w tamtym temacie tez byl wątek z ciezki wyjazdem do anglii

Gość piczkaxxxxxxxx
moze boi sie ze bedziesz tak jak jej były, ze np ja zostawisz samą sobie w jakimś obcym miejscu , moze nie do konca ci ufa . to by tłumaczyło to ze sama z toba nie chce jezdzic a z rodzicami juz chętniej

jamnikszorstkowlosy hmmm to nie wiem niech pomyśle...............a moze wogóle skąd wiesz ze wychodziła moze ona Ci mówiła? czy ktoś ją widział ze wychodziła z domu?

Gość jamnikszorstkowlosy
tak mi napisala, ze w wakacje gdzies tam pojechala, duzo wychodzila...moze chciala mnie nabrac zebym wrocil do niej aha, jestesmy zareczeni, tak poza tym

ja Ci powiem jak ja mam z chłopakim np jak wiem ze go mam przy sobie to nie musze nigdzie wychodzic na imprezy tam czasem na pizze do kina itp ale juz tez nie raz rozchodzilismy sie z głupich powodów nie chce o tym pisac bo to długie....to jak nie był przy mnie miałam większą ochote sie zabawic isc cos wypic z kolezanami na impreze....

Gość piczkaxxxxxxxx
autorze wiec pisales tu juz kiedys na kafe o siostrze swojej i dziewczynie??

autorze wydaje mi sie ze chciała Ci pokazac ze sobie poradzi bez Ciebie...widzisz nikt tego nie widział ze wychodziła moze mówi tak zebys myslał ze da rade bez Ciebie a ty moze byłes zazdrosny i wróciłes ...ona chciała ci pokazac ze sobie poradzi bez cibie conie było prawda bo moze nawet nie miała gdzie isc albo sie bała wyjsc....ale to moje wnoski nie wiem jak było....tak przypuszczam

Gość kasik1212
tak ja tez to pamietam, on tu pisze co kilka miesiacy i w kolko to samo :-o pisal czy z nia zerwac bo nie chce sie spotykac z jego siostra, chodzic na obiady i ze nie chce jezdzic do jego rodzicow ile bedziesz jescze w kolko to samo pisal? chcesz to ją zostaw , nie chcesz nie zostawiaj ale juz nie pisz w kolko tych samych bredni

Gość jamnikszorstkowlosy
kiedys cos chyba pisalem... nie potrafie sie zdecydowac

Gość piczkaxxxxxxxx
jesli to on to nawet nie odpisujcie mu :O ostatnio pisal ze jego dziewczyna ma jakies stany lekowe ale on w takie bzdury nie wierzy bo to jakis wymysł i nikt w jego otoczeniu tego nie ma wiec nie gadac lepiej z tym burakiem zacofanym:classic_cool:

hmm hmmm to kiedy juz psałess..ile to sie zastanawiasz..hehhe ;)

to moze w koncu uwieży po wczorajszej rozmowie heheh;)

Gość jamnikszorstkowlosy
nie znam sie na tym, nie wiem czy to normalne czy chore slub to powazna decyzja, czas leci a ja nie wiem co robic nie znam sie na tym, rodzina ciagle mnie nagabuje

Gość piczkaxxxxxxxx
zbyt tępy jest zeby zrozumiec cos wiec szkoda naszego czasu , na tamtym topie tez go równo zjechałyśmy z laskami i zaś mu sie zachceiwa bluzgów z naszej strony az chyba poszukam tego tematu :classic_cool:

Gość jamnikszorstkowlosy
moze powinienem sie po prostu rozstac i tyle

Wczoraj i dzis wystarczajco napisałam ze bys sie nie rozstawał przeczytaj sobie jeszcze raz i sie zastanów... to twoja decyzja tak slub to powazna sprawa i zrób ja czujesz mussz chyba podjąc decyzje w koncu jestes mężczyzną;)

Gość piczkaxxxxxxxx
dscfac - to bylam ja i ci pisalam juz ze lepiej zostaw dziewczyne bo nie zasługujesz na nia kundlu bury :classic_cool:

ale on napisał dzis ze ma 28 lat!? jak mnie pamiec nie zawodzi

Gość jamnikszorstkowlosy
no bo mam tyle

A SORY ZWRCAM HONOR TO SIOSTRA MMA 36 A NIE TY...SORY