Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj życie pękło

Zrobiłam z siebie idiotkę

Polecane posty

Gość moj życie pękło

Podejrzewałam mojego faceta i jego koleżankę z pracy o romans. I to od jakiegoś roku. Podzieliłam się ze swoimi obawami z najlepszą przyjaciółką, która zna się dość dobrze z ową koleżanką. Jakiś półtora tygodnia temu przyniosła mi informację, że owa koleżanka ma randkę z jakimś gościem dziś, w sąsiedzkim mieście. I nie było by w tym nic dziwnego gdyby mój facet w tym samym dniu nie jechał na jakąś konferencję. Od razu pokojarzyłam fakty. Śledziłam ją z koleżanką, wiedziałyśmy gdzie się spotkają. Wchodzimy do jakiegoś ogródka a tam owa koleżanka z całkiem obcym facetem. Jak nas zobaczyła od razu wykonała telefon do mojego faceta i powiedziała, że nie życzy sobie nachodzenia jej w czasie urlopu przez rozhisteryzowaną wariatkę (kiedyś zrobiłam jej awanturę o to, że przywala się do mego faceta). Następnie oświadczyła, że zgłosi sprawę na policję. Mój facet zrobił mi straszną awanturę i wyprowadził się do rodziców. Powiedział, że to chyba koniec bo już jest spalony w pracy i żałuje, że wcześniej mnie nie zdradził, przy najmniej miałabym rację. A faktycznie był na tej konferencji. Nie chce mnie znać, wyłączył telefon, jego rodzice powiedzieli, że nie chce ze mną rozmawiać gdy zadzowniłam na stacjonarny. Moje życie pękło.

Gość moim skromnym
:D

ale co konkretnie zrobiłyście, tylko weszłyście? mogłyście chociaż coś zamówić i udawać, że to przypadek :D

Gość no wiec ja mysle, ze
on moze miec romans, ale nie z nia wlasnie.... (choc kto wie? to ze wtedy akurat byli osobno to niczego nie przesadza tak naprawde) bo skoro mialas wrazenie, ze on jest nie w porzadku wobec Ciebie, to chyba skads sie one wziely? chyba ze jestes egzaltowana pannica, ktora poddaje sie histerii bez wiekszych przyczyn... no w kazdym razie cos moze byc na rzeczy.... i moze wlasnie dlatego teraz tak szybko z Was zrezygnowal i sie wyprowadzil... poniewaz od roku toczy podwojne zycie, a dalas mu teraz cudny pretekst do wkurzenia sie...

"Wchodzimy do jakiegoś ogródka a tam owa koleżanka z całkiem obcym facetem. Jak nas zobaczyła od razu wykonała telefon do mojego faceta i powiedziała, że nie życzy sobie nachodzenia jej w czasie urlopu przez rozhisteryzowaną wariatkę (kiedyś zrobiłam jej awanturę o to, że przywala się do mego faceta)" tak na Twój widok od razu zadzwoniła? przecież Ty też mogłaś tam mieć z kimś spotkanie.

Gość christamanipula
ieee to jakies provocation :O