Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzeSiewDomu.

2 lata po ślubie - chyba popełniłam błąd

Polecane posty

Gość nudzeSiewDomu.

Na poczatku bylo super jak zawsze,zauroczenie, wielka milosc, nasi rodzice sie polubili i zyc bez siebie nie moga... dzieci nie mamy(jeszcze). Ale od jakiegos czasu mam tego dosc, z kazdemym dniem zdaje sobie sprawe,ze go nie kocham ,bylo fajnie ,ale to cos w stylu wakacyjnej milosci... On chce miec rodzine ze mna ...ja czuje,ze to nie to, mysle o rozwodzie :O

Gość dssddsdssdsd
No to się rozwiedż i nie biadol.

Gość jamnikszorstkowlosy
to ile ze soba byliscie przed slubem?! po co go braliscie? chyba dluzej sie znaliscie niz tylko wakacje

Gość wakacyjna milosc?
to, w jaki sposob piszesz, kaze sadzic, ze jestes jakims lekkoduchem. byc moze nie jestes, ale mowie sposob w jaki piszesz. moze tak wyszlo. skoro tak,to lepiej odejsc teraz niz jak bedzie dziecko- bedzie trudniej, a i dramat wiekszy. wyszlas za maz z milosci? czy sadzilas, ze go kochasz i ze lepszego ( tak dobrego jak on) nie spotkasz juz? napisz czym sie kierowalas mowiac TAK

Gość TeKet
na bank sie zaloze ze chodzi o kase...monotonie i obowiazki... przed slubem bylo fajnie bo nie mieliscie problemow...mysle ze to predzej nuda i monotonia niz to ze go nie kochasz... cos w tylu powiedzenia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma... myslisz ze z jakims alvaro bylo by lepiej? te same problemy

Gość prosta odpowiedz
ej przestańcie - sam jej nick mówi sam za siebie. ;) niedojrzała do trwałego związku a tym bardziej do zakładania rodziny. to po chooj za mąż wychodziła? bo to jest parcie kobiet na ślub: musi być bo to takie fajne a co do czego to rozczarowana małżeństwem. bua ha ha rozwiedż się dziewczyno i szalej sobie na dyskotekach bo pewnie o to ci chodzi. szkoda twojego faceta. znajdzie sobie odpowiedzialną i pragnącą rodziny a nie takiej wywłoki jak ty.

Gość Pogaduszki
rozwiedź się ,,, nie ma na co czekać... marnujesz życie tylko. nie warto tego ciągnąć dalej ... a jak przyjdą dzieci to będzie gorzej ... uwierz Mi ! Rzadko tutaj bywam więc jeżeli chcesz pogadać to zapraszam na www.forumdlainteligentnych.pun.pl mam nadzieje ze wpadniesz i pogadamy mam podobne doswiadczenia. Pozdrawiam i zycze szczescia

Gość prosta odpowiedz
a ty facet wyjątkowy co ty z tym 21lat wyskoczyłeś jak kapiszon? co, już pewnie jak ma 21 to pewnie znasz hahahahahaha