Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 867865756

Jak mnie wkurzaja te loterie. Kurwa wyslij sms z darno

Polecane posty

Gość 867865756

ijuz wygrywasz pieniadze. Jebani klamcy. Ciekawe z czego mieliby pieniadze skoro ludzie wysylaliby darmowe smsy i tak latwo wygrywali.

Gość bluesss kafe
często pierwszy jest darmowy, ale za chwilę przychodzi kolejny, który już kosztuje 4,88 --- masz rację w ten sposób zarabiają

Gość ale masz problemy
:D na 100% nikt tam nie kłamie. sms pod podany numer jest darmowy ale jak wyslesz to na pewno przyślą ci sms z drugim numerem na który, według regulaminu którego nikt oczywiście nei czyta, trzeba wysyłać juz płatne smsy które to dopiero sa losami/punktami czy czym tam. Czyżbyś liczył na darmową wygranią i się sfrustrowałeś rachunkiem? bo nikt normalny nie zakładał by czegoś takiego jak ten temat z powodu reklamy :D

Gość 867865756
Nie jestem glupi. Wiem ze pierwszy sms jest darmowy a pozniej zdzieraja z Ciebie ile wlzie. Zalozozylem ten temat bo wkurza mnei to jako zjawisko spoleczne. Coraz wiecej jest tego gowna w telewizji. Nigdy tez nie bralem udzialu w czyms takim. Denerwuja mnie tez te durne gry co to sie dzwoni do telewizji i zgaduje jakies zagadki. Te prezenterki traktuja tych widzow jak kretynow. Caly czas opowiadaja jakies niestworzone opowiesci o tym ze nikt nie chce do nich zadzwonic. Kazdy glupi wie ze pelno ludzi w tym czasie dzwoni bo takie kretynskie zagadki sa zbyt latwe zeby tak nie bylo, tylko poprostu chca zedzrec jak najwiecej kasy i blokuja mozliwosc dodzwonienia sie. Nie iwem jak mozna byc takim frajerem i dac sie nabierac na to.