Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vovo

koleżanka nie zarabia kokosów a co miesiac odklada 1,5 tys!

Polecane posty

Gość vovo

generalnie nie wiem jak ona to robi. mieszka z rodzicami. zarabia 1200zl , w dodatku sudiuje i wychowuje 4 letnia corke. a mimo to widze ,ze ma wiecej pieniedzy. ostatnio zdradzila mi ze odklada miesiecznie 1,5 tys bo chce za 5 lat kupic dzialke pod dom!!!gdy zapytalam skad ma hajs uslyszalam ,ze gra na rynku walutowym. dwie ostatnie pensje z poprzedniej pracy zainwestowala by zaczac grac a teraz dziennie zarabia po 50-100zl ! ;/ k**a jak to mozliwe? ! wiem ,ze nie sciemnia bo widac po niej ,ze jej sie zle nie powodzi. ma faceta ale na odleglosc a ten jej nie sponsoruje. na pewno nie ma nikogo na boku a ni sie nie puszcza bo to nie ten typ. ja tez chce miec pieniadze ale nie wiem skad je wziasc a ona nie chce mnie wtajemniczyc.

Gość cessydy
na rynku walut mozna zarobic. widocznie twoja kumpela ma leb na karku. wybrala rozsadna a nie pazerna opcje bogacenia sie i jak widac dobrze na tym wychodzi. zamiast jej zazdroscic sama cos wymysl

Gość kwmns
Ta, i majac 2400 zl. depozytu zarabia miesiecznie 75% :D🖐️

a co Cię to tak dziwi czy bulwersuje bo sama juz nie wiem? skup się raczej na własnych pieniadzach i dochodach nie koleżanki...

Gość ale o co Ci właściwie chodzi??
??

Gość to idź na ten rynek
i tez zacznij grac to ci ludzie do kapelusza będą kase sypać, tylko wybierz inny instryment niz ona bo sie pokłócicie... :-D

a jak też chcesz więcej zarabiac to wymyśl coś. albo idź w ślady kolezanki, albo wymyśl coś innego .. jest tyle możliwości tylko trzeba mieć dobry pomysł. moja koleżanka np była biedna ,a kupiła psy samca i samiczkę i teraz zarabia bardzo dużo na hodowli bo rasowe psy są drogie

Gość hodowla psow

każdy kto chce tak naprawdę będzie miał pieniadze bo możliwości jest sporo. tylko niektórym się zwyczajnie nie chce tylko zazdroszczą innym i patrzą ile oni mają kasy

Gość gh
skad własciwie wiesz co robi?bo ci powiedziała?hehehe puszcza sie :classic_cool:

a ta moja koleżanka pochodziła z naprawde biednego domu ,ale zaiwenstowała w te psy i za parę lat stworzyła dosc dużą hodowlę i ma z tego niezłą kasę

Gość lady cromwell
ludzie sa zawistni. rusz dupe to tez se kiedys dom postawisz leniu. do wypowiedzi wyzej . moj facet gra na gieldzie. majac 2000 mozna spokojnie na jednej transakcji dziennie zarobic 100-300zl albo i wiecej :P