Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Zrobiłem to!!!

Polecane posty

Gość innaaaa
mala mi ,no on napewno juz ma hiv,syfilisa i wszystkie mozliwe chorobska nawet moze sobie juz badania odpuscic nic tylko wziasc lopate i dol kopac buhahaha:)

Gość mała mi 123
dziewczyno naprawdę zastanów się nad tym co piszesz:) o kurwa co za ludzie :)))))))))))))))))))))))

Gość TEN TEMAT TO MARNA PROWOKACJA
ale udana he he :D Gościu wycisnął z was to co najlepsze. Najwięcej jadu od tych co przegrali życie na Kafe i zazdroszczą, że ktoś se bzyknął. Nie zdziwiło was, że gościu nie speniał się wcale jak zaczęliście mu o wenwrce itp. straszyć ?

Gość zniesmaczony...
ciebie to nie ma co bawić...ruchales stara pocieta babe z czata w lesie przez kilka minut, w dodatku nie chcial ci nawet stanac, a o zabezpieczeniu nie wspomne. faktycznie masz ubaw po pachy i zajebisty humor po zajebistym seksie :D

Gość innaaaa
mala mi wypierdalaj do muminkow :):):)

Tak naprawdę to wyglądało to tak: Ja jestem brzydkim, niskim i łysiejącym chłopakiem. Żadna mnie nie chce, więc z desperacji szukałem byle kogo na czacie. Na szczęście znalazłem taką. Strasznie brzydka, stara i gruba. Do tego chyba zwykła szmata, bo zagadała do mnie z pytaniem "czy chcę się ruchać". Zgodziłem się, bo znudziło mi się walenie konia do redtube. Wiem, że gdybym na nią nie trafił to ze swoją aparycją i brakiem wykształcenia mógłbym pomarzyć o dziewczynie. Na szczęście znalazła się darmowa dupodajka i jestem szczęśliwy :)

Gość mała mi 123
a Ty do lasu moze cie ktos bzyknie :D

Gość innaaaa
mala mi dla ciebie per pani nie dziewczyna zrozumiano???

Zniesmaczony - lepiej bym tego nie ujął :) Dodam tylko, że w pobliżu chyba było jakieś szambo, bo śmierdziało niemiłosiernie. Prawie tak jak jej z pochwy :)

Gość innaaaa
mieszkam w lesie jestem bzykana regularnie,dziekuje

Gość mała mi 123
nie zrozumiano dziewczyno z lasu :D

Gość innaaaa
brrrrrrrrrrrrree,you re the best:)

Gość IDZIE CZERWONY KAPTUREK
do lasu i spotyka gajowego, a on mówi: - A gdzie tak panienka sama w las ? Jeszcze kto zgwałci. - Ooo, jeśli byłby pan tak miły to już bym dalej nie szła. :D :D :D

Gość innaaaa
mala mi,nie dziwota trudno zeby ktos kto nie mysl zrozumial cokolwiek,wybaczam i bawimy sie dalej muminkowa?:):):):):):)

Gość zapach lata
to daj mu dupy w lesie jak jest the best :D

Ciekawe skąd wy wiecie jak to wyglądało. Nie było wokół obserwatorów, więc chyba was tam nie było. A teraz zmykajcie do swoich połówek i róbcie to po ciemku i pod kołdrą. Przepraszam, że tak uraziłem wasz zmysł estetyki :D Ktoś odważył się na szaleństwo, na które was nie jest po prostu stać. I będę dalej to robił, już się umówiliśmy na przyszły tydzień. Będę miał co wspominać po latach. O ile ten HIV mnie nie położy na łopatki wkrótce :/

Gość zapach lata
seks bez zabezpieczenia to czyste szalenstwo na ktore ja sie na pewno nie odwaze masz racje

Gość innaaaa
ty moja dupa nie rozporzadzaj jestem w stanie zadbac o to sama:)

Gość innaaaa
brrrrree jedyne co oni robia to pierdza pod wspolna koldra a tu przychodza sie wyzywaz na tych co dzialaja:):)

Gość zapach lata
wole pierdziec pod koldra niz ruchac zapuszczona szmate w lesie bez gumy

Ale nie masz pojęcia jak ona była zapuszczona... Zabawne, że kobiety po 30-stce nazywacie zapuszczonymi. Czy wy nie wiecie, że też będziecie miały tyle lat? Zapewne nie chciałybyście być uważane przez innych za zapuszczone ze względu na swój wiek :)

Gość innaaaa
zapach lata ,zaloze sie ze jestes kolejna frustratka podszywajaco sie pod faceta.no sorry ale jaki normalny facet ma nick zapach lata:):):) no chyba ze jestes gejem to wybaczamy:)zmien sobie na zapach lasu bedzie pasowac do topiku:):):)

BRRRRRRRRRRREEE" nawet fajnie ciągniesz tą prowokację :) 5/10 Opierdziane Gacie Powiedz co przycpales. Kupuje 2 kilogramy w ciemno" też jestem ciekaw co to za towar? :D

Gość aniabra
Ten temat to czysta prowokacja. Autor raz rznie glupa, i robi sie za debila, ktory nie wie nic o zyciu. A potem ma ubaw ze po nim jezdza, swietnie sie bawi, i w ogole niczym nie przejmuje. Ale to az smioerdzi na kilometr...ten temat...zupelnie jak pochwa jego 30letniej kochanki

Gość fenderete
Nie wiem czy to prowokacja,ale wiem jedno,ze zdarzaja sie takie rzeczy i to bardzo czesto. Sama czesto klikam na czacie i wiele razy mogłabym sie umowic z młodymi prawiczkami i nie tylko i nawet o prezerwatywie nie myślą.Wierza na słowo,ze ktos jest zdrowy,więc mozliwe,ze autor nie prowokował,tylko pisał prawde o tym co mu sie wydarzyło.

Gość ciekawska8585
masz rację, są tacy naiwni ludzie. ale dziwi mnie przyklaskiwanie takim zachowaniom tutaj...