Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yiuoipp

Czy Comodo jest dobrym antywirusem?

Polecane posty

Gość yiuoipp
a ktoś się orientuje czy comodo wykrywa rootkity,adware,spyware?jaką ilość sygnatur posiada?

Gość yiuoipp
usunąłem avire i spyware terminator i zainstalowałem Comodo Security antywirus z zapora sieciową,przeskanowałem komputer i znalazł mi jednego wirusa.Program chodzi leciutko.

Gość fankafe
Ja już testowałem wszystko, nie ma 100% ochrony teraz mam avast antivirus free, comodo firewall free i przeglądarka dragon i jeszcze kilka innych bajerów. Swego czasu byłem też zadowolony z pracy Pandy. najlepszą ochroną dla kompa jest rozsądek użytkownika, (oczywiście jeśli w główce jest poukładane jak należy).

Gość Altyx
Ja mam comodo od niedawna, wcześniej miałem Nortona, Avasta i AVG, jakoś mi nie przypadły do gustu, zainstalowałem Comodo i od razu po skanie wykrył mi TrojWare i Malware, oraz kilka innych paskudztw. Banalny w obsłudze i zabójczy. Polecam także przeglądarkę Comodo. ŻADEN antywirus nie gwarantuje 100% bezpieczeństwa. Trzeba uważać co się ściąga i gdzie się wchodzi. Stanowczo odradzam posiadania 2 różnych antywirusów gdyż "gryzą się" nawzajem i nie działają poprawnie. Pozdro ;)

Gość kjdhuyeii
Testy wsadź sobie w dupę. Tylko doświadczenie dyktuje właściwy wybór.

Gość Felek344
Ja działam na G Data i jestem zadowolony. Żadnego syfka mi nie przepuścił, a już pół roku minęło odkąd mam. Te darmowe to puszczały jak nic, raz straciłem 20% plików :/ I kupuję w http://www.kluczsystem-sklep.pl/ bo tam mają dobre ceny i mam pewność, że kupuję oryginał :)

Gość gość
U mnie tez G Data, z tymi darmowymi to... Fajnie, wygodnie miec wszystkie funkcje jednym urzadzeniu, tylko jestesmy wtedy na widelcu potencjalnie zainteresowanych atakami. Raz, że strata danych, ale 2 to konta bankowe i taka najzwyklejsza kradzież, do której może dojść

Gość Karonia
Nie jest najgorszym, ale również nie określiłabym go mianem najlepszego. To dość ciężka kobyła, nieco zamula system. Używałam przez jakiś czas, ale nie przekonał mnie do siebie. Bardziej zachęcałabym do wypróbowania arcabita- lżejsza, szybsza i prostsza wersja ;)

Gość gość
Jak ktoś zastanawia się nad zainstalowaniem darmowego programu antywirusowego to odwołuje do Rankingu najlepszych darmowych programów antywirusowych 2017 http://www.rankingantywirusow.pl/

Gość gość
Ja od lat korzystam z powodzeniem z antywirusa G Data. Można go zakupić w sklepie kluczsystem-sklep.pl i wybierasz tylko licencję, czy chcesz na rok, czy dwa lata.

Gość gość
A coś daje taki zakup gdaty? Na stronie gdaty widziałam, że kupując przez sieć jest z 10% rabatu. Chcemy najpierw przetestować, a potem może na stałe zatrzymać.