Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrzpaczona matka

Mój siedemnastoletni syn pije alkohol

Polecane posty

Gość Zrzpaczona matka

Dzwoniłam do niego , nie odbieral. Pisałam , ignorował. Wcześniej odbyłam z nim niejdednokrotnie poważną rozmowę, ale kiedy tylko zyska odrobinę luzu , to bierze się za alkohol i nie wiem czy jeszcze nie coś gorszego. Wczoraj , po zupełnie bezalkoholowych wakacjach , wrócił do domu napity. Nie spałam całą noc. Nie wiem jak mogę do niego dotrzeć. Wprawdzie ma już prawie 18 lat (kończy w grudniu), ale przecież to mój synek ! co ja mogę zrobić ?

Gość Zrzpaczona matka
Proszę was o odpowiedzi !!!

18 lat.. ja jak miałam 18 lat to chodziłam na imprezy i piłam czasami (nie lubie:o) jakies drinki piwko.. to nie jest nic strasznego.. a wręcz normlane w tych czasach. Inna sprawa gdy non stop przychodzi ledwo przytomny..

Gość wymarzona
oj tam,pewnie napil sie pod wplywem i naciskiem kolegow zeby nie wyjsc na maminsynka. Przeciez piszesz ze mu sie to nigdy wczesniej nie zdarzalo.

Gość Zrzpaczona matka
zdarzalo mu sie ! ale rozmowy z nim zawsze skutkowaly ! pomimo tego po jakims czasie sytuacja sie powtarzala. co ja mam zrobic ?!

Gość ładna ładna
max zander o co chodzi z tą zupką bo już drugi raz widzę że to polecasz. to poważne pytanie

nie stresuj sie..to normalne..ja tez piam na imprezach zdarzylo misie czsem przyjscpijana do domu/..własnie wieku 15- 18 lat było najgorzej duzo alkoholu, fajki itd i co wyrosłam na normalnego cżłwoieka studiuje na umedzie i pije jak ejst okazja;) spoko taki wiek

Gość fvfvfvfv
ja pierdolę jebnij się w łeb wałkiem

Gość kierokierowniczka
jak widzisz problem, to za fraki małolata i wio do psychologa. nie wiem skąd jesteś, ale we wrocku polecają sobie ludzie specjalistów z medixu. psycholog też tam urzęduje, zastanów się nad tym póki nie jest za późno!

Gość fvfvfvfv
ciesz się, że ma pomimo takiej matki kolegów i módl się żeby znalazł dziewczynę bo to nie jest wychowywanie to jest hodowla prawiczków i abstynentów z depresjami

potwierdzam, normalne, ja ostro imprezowałem tak do 20 roku życia, były okresy, że co tydzień piłem do urwania filmu, przechodzi w 99,99% przypadków. żaden z kolesi, z którymi piłem nie jest pijakiem, właściwie większość z nich ma dziś rodziny, stanowiska i takie inne