Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nata1987

mc donalds badania lekarskie

Polecane posty

Witam chcialabym sie poradzic. Dwa miesiace temu poszlam zlozyc aplikacje do pracy w maku. Mialam zrobic badania wiec caly tydzien robilam badania.Musialam doniesc wyniki kalu. Niestety musialam zrezygnowac z pracy spowodu osobisttych spraw.Tydzien temu znow zglosilam swa aplikacje do pracy w maku.Jutro mam szkolenie na 9 a potem ide zalatwic badania.Chcialabym zapytac czy od poczatku musze robic badania czy te co robilam swa wazne jeszcze?musze jeszcze raz placic za nie? czy wystarczy wypisac nowe orzeczenie? prosze po ratujcie

Gość madzikaaaaa
jeżeli wtedy nie oddałaś sraki do badania i zostawiłaś sobie w szafce na później to zabierz ją na następne badania

Gość Kocham jednego z Abby
ale jeśli sraka ułoży się w kształt krzyża to ją zostaw i zrób następną :classic_cool:

Gość ewelina318
uwierz, że pracując w McDonalds twoja kupa przyjmie inny kształt i konsystencję :classic_cool:

Gość Chup
patrzcie jaka mądra się znalazła - taka mądra, że pracy w "maku" szuka :D:D:D:D:D:D:D:D

a jak masz problemy ze sraką i nie możesz się wysrać na kolejne badanie to zawsze możesz poprosić mamę albo tatę o tą przysługę :classic_cool:

Gość mnie sie wydaje ze lepiej
chyba badania sa aktualne Zadzwon do sanepidu lub tam gdzie robiłaś ,opisz sytuacje i zapytaj mnie sie wydaje ,ze moga byc jeszcze wazne

a może zadzwoń do mc i powiedz im, że jak ciebie przyjmą to będziesz im robiła kupoburgera :classic_cool:

zadzwoń tam, gdzie robiłaś kupę opisz jak ją robiłaś. wydaje mi się, że kupa ma jeszcze aktualny termin przydatności do spożycia

o jaki ktoś "dowciapny " :-p mnie tez zaszczycił podszywem :-D Dzięki czuje sie zaszczycona

co do badania, to nie wiem czy ten kal nie musi byc swiezy (sprzed kilku dni) a nie sprzed kilku tygodni... ale nie jestem na 100% pewna, w kazdym badz razie, jesli chodzi o prace, to wybralas najgorszą z możliwych... a przekonasz się jak zaczniesz tam pracować, w każdym bądź razie współczuję i powodzenia...

Gość PogromcaIdiotek
Jezu.. to że ktoś pracuje w mc nie znaczy, że jest tępy!!!. Różnie się w życiu układa, dla mnie większym powodem do wstydu było by siedzenie na dupie i czekanie jak skapnie z nieba albo od mamusi. W dodatku mac to świetna sprawa jeśli chodzi o studentów, nie każdy ma tyle kasy, żeby lajtowo studiować i niczym się nie martwić, niektórzy muszę pracować nawet na dziennych i naprawdę podziwiam ludzi którzy tak sobie radzą. Poza tym dziewczyna nie zadała wcale takiego głupiego pytania... różnie bywa w tych sanepidach, mi przyjęli jedną próbkę i wypisali książeczkę na piękne oczy jak musiałem szybko ją mieć. Emmm, a te mądre rozpisujące się o kupie.. mam nadzieję że był to sarkazm, bo szczytem debilizmu było by nie zrozumieć tego pytania, pozdrawiam Wojtek.

Gość jabacz prawdziwy
może o tą kupe sie rozchodzi kupa arcydzieło - po zakończeniu łazienkowego obowiązku, zawsze przychodzi ten moment, aby spuścić wodę. Co za tym idziewoda pod dosyć dużym ciśnieniem uderza w muszlę klozetową. Niesie to często za sobą bardzo ciekawe skutki. Mianowicie woda spływając na owe gówno (w tym przypadku bardzo rzadkie), zabiera je ze sobą, po czym odbija się od ścianek i maluje ładny rysunek na pośladkach wytwórcy o niezbyt dobrym refleksie. kupa rozpryskowa - wydostaje się z odbytu z wielkim impetem, uderza w wodę lub też ścianki ubikacji, po czym możliwy jest jej powrót w autora. Charakteryzuje ją szybkie pokrycie częścimuszli klozetowej, często występuje wraz z gaz kupą. kupa czopek - po parenaście razy dziennie biegasz do kibla, starasz się, męczycz, pocisz, a ona i tak stoi tam gdzie stała. Nie pomagają nawet różnego rodzaju środki nawilżające, które można znaleźć w erotycznych. Po prostu zatyka dupe na amen. kupa chirurgiczna - po dłuższym czasie zmagań z kupą czopkiem przychodzi wreszcie czas na odwiedziny chirurga. Czoko delikwenta jest wtedy już bardzo podrażnione, a w skrajnych przypadkach dupa jest wręcz rozerwana. kupa dj vu - spotyka człowieka we śnie, kiedy ten od 2 tygodni nie może nic z siebie wydobyć. Jej cechą charakterystyczną jest to, że delikwentowi wydaje się, iż sytuacja wyjścia kupy z dupy miała już miejsce w jakieś nieokreślonej przeszłości, jednak po chwili zdaje on sobie sprawę, że to niemożliwe, gdyż dj vu jest przodkiem kupy czopka. kupa pchła - powoduje swędzenie okolicy okrężnicy odbytu. kupa steryd - po wysraniu wydaje ci się, że masz większą dupe, a co za tym idzie wydaje się, że i kupa czopek ci nie straszne. Jakże to mylne uczucie.. kupa lawina - srasz.. srasz.. Masz srakę. Brązowa masa wydostaje się pod ciśnieniem kilku atmosfer. Rozbrysguje się tak, że muszla powoli zapomina, że była biała. kupa powódź - dotykasz gówna krawędzą dupy. kupa publiczna - charakteryzuje ją ciepły, miły i swoiski . Najczęściej spotykana w ubikacjach miejskich lub też toi toiach. kupa duch - cały czas stara się dać ci do zrozumienia, że wyszła, tymczasem cały czas pozostaje w dupie. kupa higieniczna - jesteś pewny, że gówno wyszło, widzisz je nawet w kiblu, jednak z powodu zbyt małej wilgotności nie chce ono zostawić żadnego śladu napapierze toaletowym. kupa mokradło - nie kończy się na jednej rolce papieru, a gówno cały czas pozostawia swoje brązowe ślady. Nie ma też zamiaru przestać. Z powodu braków materiałowych ostatnią część tasiemki wrzucasz do gaci, by nie zbrudzić . kupa fala - siedzisz na kiblu bardzo długo, nabierasz pewności, że to już koniec, wstajesz, a tymczasem ona stale wraca i zmuszacię do przyjęcia pozycji siedzącej po raz kolejny. kupa gorąca - powoduje unoszenie się nad nią ślicznego dymku.

Gość McDonaldka
Sorki, ale w maku robią nie tylko debile, ale i wielu studentów suszonych elastycznymi godzinami pracy i łatwym zarobkiem na swoje wydatki...Jestem jedną z takich właśnie osób i praca w maku mi nie uwłacza...Dlatego debilom co w domku na garnuszku siedzą za opinię dziękuję :)

Gość McDonaldka
Skuszonych, sorki :P