Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teletubiesss

na jakim programie i kiedy leca TELETUBISIE??

Polecane posty

Gość teletubiesss

j.w. chcialam zeby moja mala ogladala teletubisie bo slyszalam dobre opinie ale nie moge ich znalezc

Gość ile kosztujeeeee
na cyfrofym polsacie na CBeebies

Gość zzzzzzzzzzz
Hej ! Mój synek oglada.Puszczaja na cbeebies ale nie wiem o jakich porach bo ciężko utrafić, i nawet nie sprawdzałam czy jest jakiś program w necie.

Gość taka ta czarna
o godz 10,14 i 18

BBC Cbeebies O 10,14 i 18 leciały wieki temu :) Teraz to o 5:35 , 6:00,14:05,18:00, 22:00, 2:00 Nie wiem czy teraz są jeszcze na TVP2.W każdym razie tam też były po 7

Gość anty teletubisiowa!!!!
jak można świadomie pozwolić dziecku na oglądanie tych pajaców??? Przecież ta bajka cofa dzieci w rozwoju, niczego mądrego nie uczy!! One tam tylko sapią, wzdychają i coś mamroczą pod nosem. Do tego zamiast KRÓLICZKI one mówią KJÓJICKI albo zamiast TRZY to TSY... Ja nie wiem gdzie wasza wyobraźnia drodzy rodzice??? Przecież dzieci mają poźniej problemy z wymową, nie potrafią się wyslowić, bo buczą jak ich idole z Teletubisiów... Ogarnijcie się!!!

Gość przeciwniczka teletubiskow
popieram, ta bajka robi z dzieci debili :O puknijcie sie w glowy puste idiotki!!

W formie jakiej tu piszecie to idealnie pokazujecie kto jest tu pustą idiotką ;) Świadectwo sobie ładne wystawiacie :D A swoją drogą niech każdy się interesuje swoim nosem i swoim dzieckiem ;) Dla mnie możesz swojemu dziecku włączyć bajkę -mordobicie gdzie każde słowo to DUPA,SPADAJ,GŁUPEK...i guzik mi do tego ;)

Gość moplikowa
oprócz teletubisiów fajny jest tez "dobranocny ogród" i waybaloo....

Gość mój mały brzdąc
ma 1,5 roku i ogląda tylko teletubies,na inne bajki nie zwraca uwagi,więc o czymś to świadczy??????

Jak to o czym ;):p Wg wyższych wpisów że jesteś idiotką :o Moje dziecko w okres ok 2 lat widziało ok 4-5 razy tą bajkę (nie przypadła jemu do gustu) izdecydowanie lepsza jest ta niż bajki na stacji Cartoon netwoc czy jak jemu tam :o

Gość ja kupilam płytki do
odtwarzania. Mam cyfrę i polsat juz byłby mi zbędny, a moje maluchy od czasu do czasu lubią obejrzeć tekletubisie. Ja też lubie tą bajkę. Jest słodka.

Gość tetetubiess sa zalosne
Widziałam kiedys ta bajke bo siostrzenica ogladala... dziecko bylo jak zaczarowane, a dlaczego? bo jest kolorowa, bo sa duze i barwne postaci i melodie wpadajace w ucho, ale tez bym tej bajki dziecku nie puscila... jest zalosna... ten teletubisiowy krem i ganianie po lace, czego to uczy? rozumiem bajki na mini mini- o ksiezniczkach, o niedzwiedziu czy inne (nie pamietam tytulow), ktore ucza literek, cyferek, kolorow, nowych slowek, jak sie zachowac w roznych miejscach- te jak najbardziej, bo U C Z A!! Wiem, ze siostrzenica pozniej zle wymawiala slowa, bo przeciez tak mowia teletubisie. a bajki na cartoon network sa dla starszych dzieci 8-10 lat...

Ja jestem anty jeśli chodzi o ę bajkę, bo uważam że jest ogłupiająca. Niczego nie uczy i do tego te teletubisie seplenią, powie wam każdy logopeda - dziecko ma złe wzorce i samo sepleni. To jest wg mnie bajka tylko dla niemowlaka, zamiast puszczania karuzelki nad łóżeczkiem, bo faktycznie kolorowa, melodyjki. Ale nic więcej. Tam tylko "hejoooo" i nic sie nie dzieje. Wydają dziwne odgłosy, seplenią, nic mądrego nie robią. Jak widze dwulatka albo starszego oglądającego teletubisie to mi rece opadają. Mój jak mial dwa lata i widzial u swojej kuzynki, to zapytal o co chodzi, bo on nie rozumie o czym ta bajka jest, stwierdzil ze nudna i chyba "dla dzidziusiów". I spytał czemu tak dziwnie mówią. Wg mnie lepsza taka "Swinka Peppa", uczy zachowań, poprawnej wymowy, pokazuje ciekawe sytuacje w sposób fajny, zabawny, przystępny dla dzieci. Tak samo "Miś w duzym niebieskim domu", "Bawmy sie Sezamku", "Świat małej ksieżniczki", "Małe zoo Lucy" czy wiele wiele innych. Macie taki wybór, a puszczacie kilkulatkom te odmóżdżające teletubisie. Niby nic mi do tego, ale nie wiem co wami kieruje....

mój nie lubi Teletubisiów, nudzą go potwornie :) z czego ja się cieszę bo mnie też irytują. raz mu mąż włączył ale więcej tego błędu nie popełniamy! za to uwielbia Domisie, mógłby na okrągło oglądać, ma swoje ulubione 4 odcinki i ogląda na zmianę :P

Gość kgj.kjjhjh.kh/.lk
paulina koorvo jebaj morde

Gość albo ktoś z produkcji tele
tubisiów hahaha:D w ogóle na kafe jak coś komuś nie przypasuje to zaraz lecą kurvy i dzivki. matki-jesteście zaaajjebiste!:o szkoda dzieci!

na you tube sa. ogladalam to kilka razy-o,matko!he he niezle sa te Teletubisie,w leb mozna dostac.

Gość Czarnuuuuuula
tam jest teletubiś gej ;/

Gość AGATA7852
http://chomikuj.pl/?page=222175 dodaję nowe odcinki świnki peppy z serii 3, wszystkich nigdzie nie znajdziecie. jezeli chcecie jakas bajke jeszcze piszcie na gg : 3823813 :) agata7852