Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi sie rzuciło w oczy

Niektóre kobiety są bezmyślne do bólu

Polecane posty

Gość tak mi sie rzuciło w oczy

Jestem uczestniczką innego forum ciążowego , gdzie jedna z młodych dziewczyn żali sie dziś, że czeka od kilku dni na okres i modli się, żeby tylko nie być w ciąży. Ma dwójke dzieci, 2- latka i półrocznego synka , nie zabezpiecza sie w żadne sposób, stusuje stusunek przerwany- który dla mnie nie jest w ogóle metodą zapobiegania ciąży. Tym bardziej jej nie rozumiem, bo jak sama pisze, w taki sposób wpadła za pierwszym i drugim razem. Nie stosuje tabletek, bo ma pewne problemy ze zdrowiem a jej mąż nie uznaje gumek. Więc aż sie proszą o 3 dziecko. Męża kopnęłabym w tyłek z takim podejściem do antykoncepcji - wiem, nie moja sprawa, nie moje życie , ale ją obgadałam :P

Znam osobiscie takowa pare 5 wpadek .Placz i zal do losu

Gość sorka porka
co to za forum???

Moja matka miała ten sam problem. Efekt - 4 dzieci, w międzyczasie 2 aborcje (była chora i mogłaby nie przeżyć porodu. cesarki też.). Choroba byłą na tle hormonalnym, więc zakaz na tabletki, a wkładka wewnątrzmaciczna (Wtedy to było modne) po0 paru tygodniach wypadła. A ojciec stwierdził, że jak chce, to żona ma obowiązek mu dać i że to jej problem, żeby nie zajść w ciążę. Aha, rozwiedli się 10 lat temu. Tzn. mama odeszła z nami, bo nie dość że nie łożył to jeszcze nas objadał.

Gość bertollinni
a ja znam inne forum-mlode mamusie zalewaja sie winami i wodkami.szaleja w domach po nocach,zwalaja komuptery ze stolow,rzygaja.i jedna drugiej brawo za to bije,ze sie fajnie bawia czyt.odchamiaja sie. to jest patologia dopiero

Gość a moze oni chcą to trzecie?
Ja chciałam i świadomie z premedytacją planowałam, ale że nie chciałam światu rozgłaszać o tym to mówiłam, ze czekam na okres :P

Nie ładnie :P Trzeba było koleżance tak napisać na czarno co się o tym myśli,a nie obgadywać na pomarańczowo :P A wracając do tematu moja znajoma też tak ma :D Płakała przy pierwszej wpadce,przy drugiej,przy trzeciej....Tłumaczyłam że są różne zabezpieczenia ,no ale skoro ona twierdzi "że szkoda jej wydać 20zł na pigułki" to śmiech na sali ;)

Gość prawie tak:)
"A wracając do tematu moja znajoma też tak ma Płakała przy pierwszej wpadce,przy drugiej,przy trzeciej....Tłumaczyłam że są różne zabezpieczenia ,no ale skoro ona twierdzi "że szkoda jej wydać 20zł na pigułki" to śmiech na sali " A wyprawka dla tych biernych dzieci to pewnie tańsza jest. O zgrozo. Gdzie tacy ludzi się chowają? Chyba w buszu

Gość mamunia ciumkająca
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość prawie tak:)
Głowa w chmurach->Może takie kobiety mylą Polskę z UK. Bo tam podobno dużo jest amatorek takich ekstremalnych sportów. Czytałam kiedyś o kobiecie która ma 8 dzieci i chce mieć 9. Bo wtedy dostanie od państwa dom jednorodzinny a teraz ma tylko mieszkanie w szeregówce i czuje się pokrzywdzona.

Gość popierdolone matkiii
to niestety są typowe matki polki, które uważają, że jak maja macicę to winny rodzic dziecko za dzieckiem