Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monalizaaaa

Pojawia się i znika

Polecane posty

Gość monalizaaaa

Witam. Od pół roku jestem zakochana w pewnym mężczyźnie. Znamy się tylko z widzenia, ale gdy udawało nam się spotkać na ulicy to zawsze patrzeliśmy sobie w oczy, no i dość często odwiedzaliśmy swoje profile na jednym z portali internetowych. Odważyłam się do niego napisać i było bardzo miło, ale on przestał odpisywać przez co miałam niezłego dołka... Po tygodniu odezwałam się ponownie i odpisał, ale odpowiedź nie była jakaś szczególnie zachęcająca do rozmowy, więc ja również dałam sobie spokój sugerując się tym, że no cóż szkoda, trzeba zapomnieć skoro nie jest chętny. Ale on ostatnio odezwał się ponownie i rozmawiało nam się jeszcze lepiej i wykazywał bardzo spore zainteresowanie, ale znowu przestał się odzywać. I ja już nie wiem co o tym myśleć, przyjaciele mówią, że mam się nie martwić bo pewnie się znowu odezwie, a chce żebym po prostu zanim tęskniła... Ale już sama nie wiem, nie chcę się łudzić... Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i dziękuje.

Gość szczesliwy dzień
a skąd on jest jesli mozna wiedzieć?

Gość monalizaaaa
jesteśmy z tego samego miasta.

Gość szczesliwy dzień
to wiem ale województwo chociaz? pytam bo tez znam takiego jednego zachowuje sie identycznie

Gość monalizaaaa
dolny śląsk