Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewela88laleczka

Mój facet jest gejem

Polecane posty

Gość Ewela88laleczka
dwa i pół roku byliśmy parą ponad dwa lata mieszkamy razem:(

Gość gamoń9
"mieszkacie"? no teraz to już chyba nie bardzo. w taki czy inny sposób ale zamień to na czas przeszły

Gość Ewela88laleczka
na chwile obecną jeszcze tak, nie wiem jakmto zrobie ale wiem że musze, i to jak najszycciej

Gość cecil89
kurwa jakim gejem?! co wy pierdolicie?! skoro facet normalnie mogl sie z nia kochac i to czesto, to nie jest zadnym gejem, tylko jest BI , ale pewnie ma wieksze sklonnosci do facetow niz do dziewczyn. szok, jak mozna gejem nazywac kogos, kto sie pare razy dziennie bzykal ze swoja panna :O

Gość gamoń9
ciecil może się zdziwisz ale orientacja seksualna może się zmienić. nie bluzgaj

Gość Ewela88laleczka
bzykał.....od dłuzszego czsu robi to tylko gdy ja bardzo chce! bo nie ukrywam ze lubie uprawiać seks, a raczej lubiłam. Po za tym wcześniej geje go irytowali

Gość cecil89
gamoń9 - no jak moze sie orientacja zmienic? Jakim cudem? Wytlumacz mi to. Orientacja to cos wrodzonego a nie NABYTEGO i udowodnili to naukowcy.

Gość popieram Cię
a ma jakiegoś przyjaciela homo? jak ten przyjaciel się zachowuje? po czym można poznać geja?

Gość gamoń9
cudem cudownym. załóż nowy temat bo ten nie o tym jest.

Gość Ewela88laleczka
Niestety nie miałam przyjemności(watpliwej) go poznać osobiście mój facet gdy szli na impreze zawsze skutecznie mnie zniechęcał do wyjscia z domu, ale z tego co sie zorietowałam ubustwiał wręcz męskość mówił o facetach w samych superlatywach nawet przerabiając na zalety ich największe wady, jest nimi zafascynowany

Gość Ewela88laleczka
moze własni tego zabrakło mu we mnie bezkrytycznego spojrzeniana mojego faceta Ale bądzmy realistami wady są wadami a zalety zaletami

Gość popieram Cię
a jak Cię poderwał Twój facet? W ogóle jak staliście się związkiem to tamten przyjaciel nie był zazdrosny?

Gość gamoń9
skoro jest gejem to dziwne żeby o facetach mówił inaczej. wyprowadzaj się czym prędzej, bo inaczej cały czas on Ci będzie wmawiał jakieś głupoty, a Ty zaczniesz w to wierzyć i sie nabawisz jakiejś choroby psychicznej. jak już ktoś napisał - musisz sobie dać trochę czasu. nie użalać się, nie okazywać mu swojego bólu, bo nie zasługuje na to, najwyżej zasługuje na potężnego liścia za takie chamstwo. a tymczasem- Dobranoc!

Gość Ewela88laleczka
on w naszym a raczej w jego zyciu pojawił sie stosunkowo nie dawno na stopie kolezeńskiej

Gość Ewela88laleczka
dzieki za wsparcie i dobrej nocy zycze

Gość Ewela88laleczka
BÓL, WSTYD, UPOKORZENIE

Gość Ewela88laleczka
A masz powody by tak sadzic??

tak jak Twój mówi źle o gejech...mówi często na ich temat ...raczej źle...pokazywał mi z 2 fllmy na ich temat...na początku związku nie kochalismy sie dopiero po 1, 5 roku myslałam ze to dobrze o nim śwadczy ze nie nalega...ale teraz kochamy sie rzadko co miesiąc ...wprost powiedział ze woli pieszczoty niz seks...mnie nie lubi piescic woli jak ja mu pieszczę....nie nalega na seks raczej ostatnio ja go zmuszam...ale jednak szybo go podniecam no i lubi pieścic moje piersi..wiec nie wiem to przypuszczenia....boje sie trochce ale moze mi sie tylko zdaje

Gość Ewela88laleczka
myśę że poprostu twój facet ma mniejsze potrzeby seksualne niż ty. U mnie toylądało troche gorzej. Przy każdej okazji zwracał mi uwage ze nie dbam o zwiazek , ze wyolbrzymiam problemy i ze szukam [roblemu na siłe a tym czasem to on robił wszystko jak sie okazuje zeby mnie od siebie oddalic - niestety im on bardziej mna pomiatał tym ja bardziej starałam się zeby uratowac nasz związek. coraz więcej dla niego poświęcałam a on coraz to wiecej wymagał aż wkońcu okazało sie ze ja nigdy nie sprostam jego wymaganiom:(

Gość Ewela88laleczka
pomyśleć że jeszcze wczoraj spałam w jego ramionach, spokojnie cieszac się jego dotykiem i bliskością! Tamten facet zrójnował mi życie i teraz to on zajmie moje miejsce, bedzie zasypiał tuląc się do niego:( Nie nie nie

to jest przykre! sama nie wiem czy lepsza zdrada z facetem czy dziewczyną...ale jednak on (ja to rzadko mówie jak dziewcznyna ma problemy z facetem i chce odchodzic bo mysle ze warto dac szanse zawsze ale ten przypadek jest naprawde nie z twej winy ) nie był Cie wart....przykro i to mówic ale tak sądzę! zdrada zdradą ale on cie podwójnie oszukał...powinien od początku powiedziec Ci o tym ze jest biseksualny ..i ty bys zadecydowała co robic...czy z nim byc czy nie....moze on chciał to ukryc przed znajomymi i rodzina i był sobie z toba to przykre co mówie ale tak pewnie było...jesi teraz Ci mówił ze Cie nie kocha to nie masz sie nad czym zastanawiac.... i mysle że raczej nie kłamał by w takij sprawie a powiec mi jedno szybko go podniecałas lubił cie dotykać? ile przeciętnie trwał Wasz stounek?

Gość Ewela88laleczka
kiedyśżeby go podnieci wystarczyło się przy nim przebiera lub naciera balsamem i już był gotowy do stosunku......gdy robiliśmy to kilka razy dziennie lubił szybkie numerki a to pod prysznicem a to w kuchni......a kiedy było to raz dziennie ale po dłuzszym okresie czasu bez seksu kochaliśmy się długo i namiętnie coraz to próbując nowych technik. Teraz natomiast gdy się kochaliśmy to gdy przychodził z pod prysznica już podniecony ale było wida że stara się jak najszybciej skończyc. nie umiem sie uporacz poczuciem wstydu i upokorzeniem jakie z jego strony doznałam

kurczę to naprwdę ciężka sprawa...dziwne w tym jest to że tak szybko sie podnieca...zawsze mi sie wydawało ze gej nie ....moze nie tyle co nie moze to nie umie kochac sie z dziewczyną ...skoro tak szybko go podniecałas to moze on jest biseksualny... włąsnie mój ma chycba mniejsze potrzeby martwi mnie to zeby poślubie chodz chciał sie 1 na tydzien kochan a nie raz na miesiąc ....pozdro;)

Gość Ewela88laleczka
Ja Ci powiem ze może i myślałam bym o tym że jest bi ale w tej chwili on tylko o facetach myśli......być zdradzoną to ogromny ból - to teraz pomyślcie co czuje kobieta zdradzona przez ukochanego z facetem:( tylko się powiesić:(

Gość czemu podniosłaś? napisz
co u Ciebie i Twojego byłego.

Gość napisz coś więcej, jak sobie
radzisz, czy ułożyłaś sobie życie na nowo, co z nim, czy jest z tamtym facetem? rozmawiacie ze sobą?

Gość napisz coś więcej, jak sobie
a jak Ty sobie radzisz? bo jakos tak smutno napisałaś... spotykasz sie z kimś?